Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

@Kudret Kurtcebe
kudret abi ben hazırım evden 6 da çıkarım 7 de bostancıda olurum 2 adet enerji jeli 2 proteinli çıkolata aldım bakalım ne olacak uçacakmıyız kalacakmıyız

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Scudo
@Erkan Közen

helal erkan ,saat 23.00 de yataş saat 05.00 de buraya mesaj atacağım ve saat 06.30 da evden çıkacağım saat 07.00 de bostancı adalar iskele yavaş tempoda pendik feribota ve 08.15 de feribot 09.00 yalova çıkış gazamız mübarek olsun ağır bi olaya gidiyoruz..evet 3 tabak makarna yedim peynirli sabah 3 tane yumurta omlet olacak ve yeşil çay siyah zeytin yağmurluğunu getireceğim sadece 1 saat 30 dakikalık yağmur var saatler değişebilir 15.00 de yarım saat diğeri 12.00 -1300 arası evet 12 kaşık protein tozu ile su karıştırıldı matarada, yanıma power gell bar bi adet alacağım 60 ıncı km de çakacağım ...yalovadan 60 km sonra gölcüğü geçmiş oluruz.. son 10 km de iyi gelecek ver elini suadiye köyü ceb önemli ona bakacağız erkan..

(link)

yağmur süresi toplam 1.5 saat ve çiseleme , rüzgarın ani hızı 16 km aynı.. saat 04.20 şimdi kalktım ,evet erkan saat 06.30 da evden çıkacağım şimdi 3 yumurtalı bi omlet zamanı..aytek geliyor bizi yolda yakalar tek gelecek tek antreman yapacak kartepe fatihi geliyor .. 17 derece hissedilecek zirve 7 derece olur..saat 11.00- 12.00 arası yağmur var birde yarım saat 15.00 de bizi yağmur nerede yakalar marmara denizinin bittiği yerde yoncanın orada ama saatler değişebilir..istanbulun havası bizi ilgilendirmiyor çünki pendiğe kadar 16 km gideceğiz ,,

@Kudret Kurtcebe

evet gedeyoz 6 da ben çıkarım yağmurluğu unıtma abi

(link)

bazen 71.100 hesaplıyor bazen 72 km goggle-maps sonuçta 70 km in üstü gideceğiz gidişte burayı 3 saatte alırsak şık olur en geç 3.5 saat ....suadiye rampasına geçmeden önce 15 dakika mola..erkan kesin olarak gölcükten sonra birlikte pedallayacağız yoncaya beraber varacağız ondan sonra senin cebe bakarak tiktik değirmen yolundan rahmiyeden suadiye merkez camiye ...
15 dakika mola ne fazla ne eksik..14 km yi ozanın hesaplamaları ile 8 hızında çıkarsak 2 saatte alırız bu çok şık olur 7 ye düşersek 3 saate yaklaşır ama bura çok önemli benim için burada hıza ayar çekmez isem dönüşte 72 km bana işkence olabilir 12 kaşık protein tozunu su ile karıştırdım azar azar yudum yudum rampada takviye olacak dönüşte 72 km de de,,
gazamız mübarek olsun erkan dost..

Hayırlı, kazasız ve istediğiniz gibi bir tur olur inşallah. kaç aydır okuyorum kudret abi bu açmış olduğun topiği sıfır kondisyonla bile senle gidesim geliyor bu tura :D

@Kudret Kurtcebe
kudret abi ne oldu 7.10 geldim sen yoktun gittinmi gitmedinmi 10 dakkada ben bekledim gelen giden yok tam geliyodum beylerbeyini çıktım yağmur başladı mecburen yavaşladım ıslak zeminde benim teker fena kaydırıyor sahile indim 30 km hızla geldim ama 10 dakka geçitdim keşke bekleseydin dedim belki gidiyor diye kartala kadar gittim ama seni göremedim kusura bakma kudret abi aytek abiyede ayıp oldu oda kusura bakmasın oda geliyodu yoldan geri döndü

@Erkan Közen
yav iyiki kimse gelmedi arkadaş ben böyle accununda .........yav arkadaş bu hava bize gıcıkmı nedir ...ben saat tam 07.10 da hareket ettim arkamdan sen gelmişşin erkan ben sana ne dedim 10 dakika öncesinden orada ol diye sen gene 10 dakika geç kalıyorsun bana bi adet kartepe borçlusun ona göre ...şimdi iyiki gelmedin bi bakıma pendik e doğru çiseleme devam etti sonra pendikte biraz daha hızlandı yağmur bisiklete para almadılar ben karşıya geçtim 11 lira geçiş sonra yalovada iskelede bekledim aytek in feribotunun geliş saatini feribot geldi aytek yoktu gelse idi zati kartepe için geç olurdu saat 10.00 dan sonra kartepe yaş olurdu gölcük taraflarında koyu koyu bulutlar var idi gölcükte sağanak varmış gelen bi arkadaş ile konuştum o da bisikletli idi senin anlayacağın bu accuyu topa tutacaksın arkadaş yav bu adamlar resmen bizle dalga geçiyor şimdi açık tarihler şunlar 5-12-26-29 havaya sabahtan bakacağız ve gideceğiz erkan ben bundan sonra hava durumlarına bakmam artık dönüşte pendikten bostancıya gelirken yağmur şiddetini arttırdı olan benim 24 liraya oldu dönüş feribot pahalı 13 lira deniz otobüsü ta akşam 19.30 da var..

@N.ÖZKAN

bu tur uzadı zati özkan havalar berbat vallla ben accunun azizliğine uğradım bu gün gölcükte sağanak yağmur var idi accuya göre 1 mm yağmur diyor sağanak yağmur 1 mm olurmu ..

evet beyler kartepe isteyen varsa bu topik devam eder mesaj gelmez ise istenmediğini anlarım ve tavşanlıya doğru sarkarım bu topikten..ve bu organizasyonu bu topikten sen yapıyorsun erkan..

@Kudret Kurtcebe
sevindim kudret abi gitmediğine bensiz nereye gidiyorsun olmazsa haftasonu gideriz bu sene kartepe olacak
valla kudret abi suçuk gibi ıslandım ayakkabılar ıslandı ayaklarım üşüdü

kudret abi sen cep telefonuna bi hat al iletişim kuramıyoruz sen sadece çaldır yeter ben ararım

@Erkan Közen

boşver unut erkan şimdi herkezin fikrini alalım 5 mayıs -12 mayıs-19 mayıs-26 mayıs kartepe tarihleri açıkça bu accu beni şaşırtıyor mayısta havanın ne olacağı belli değil bi yağmursuz hava artı rüzgarın fazla olmaması ve ısının makul seviyede olması gerekecek 5 mayısa bakarız hazır olanlar saat 08.00 de pendik feribota gelir ve buluşma yeri ora olur 28 nisanda ben karşıya geçeceğim havaya bak açtı saat 17.00 havalar bi tuhaf oldu artık..sabahki havaya bak şimdiki havaya bak accuya bakmayacağım artık wundere bakacağım

@Erkan Közen
evet benim ayaklarda ıslandı kartepe için değdi boşver..yalnız bu yağmurluk fena değil üstü korududa alttaki forma kol taraflarından ıslandı..

@Erkan Közen

erkan bi dakine buluşma yeri direk pendik saat 08.00 ...herkez orada olur saat 08.15 de feribotla geçeriz..saat 09.00 da yalovadayız en ideal geçiş yeri bu gün sadece feribotta keşif yaptım 6 adet bisikletli geldi onlarda para vermedi ben tek geçtim yani farklı gruplarda olsa onları birbirinden ayırmaktalar bu iyi oldu grupların farklı olacağı aşikar pendik feribota bu gün bu kötü havada bile bisikletller geliyorsa kesin mayıs ayında orada bisikletliler olacak demektir.

hava şartları turu erteletti neyse sağlık olsun birdahaki sefere beraberiz kudret abi bugün 5 den sonra güneş açtı fırsat bu fırsat beykoza bastım tempolu sürüş

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Arkadaşlar sağlık olsun illaki daha iyi bir gün yakalayacaksınız..fikrimi sorarsanız ertelenmesi daha iyi oldu..tura katılacak herkes için eksiklikleri giderme,toparlanma ve form tutma süresi arttı..

@bahtiyar közen

yav arkadaş ben anlamıyorum bu havaları 24 saatte iki mevsim olurmu ..saat 17.00 de hava ne biçim açtı..her işte bir hayır vardır kartepe orada kaçmıyor zati topiğe mayıs dedik topiğe uyacağız ....nisandan yakalayamadık iyi hava,havalar izin vermedi açıkça ,
28 nisan hava iyi ama ben karşıda olacağım yarışlar var..evet 5 mayısa bakarız ısı 25-28 arası olacak 30 un üstü bizi yakar rampada su diye inleriz ...;) rüzgarın ani hızı 25 km den fazla olmayacak. ve tabi no rain olacak..

Geri