Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

(link)

erkan göz at saat 06.00 da bostancıda olman lazım yetişemezsen ben geçerim yarın bayram dolayısı ile bi değişiklik olursa saatlerde direk pendiğe basarım ama zannederim değişmez yarın bostancıdan deniz otobüsü saat 07.25 de yalovada çok daha iyi hafta içi böyle hafta sonları bu saatte yok..06.20 de kalkıyor ve 07.25 de varıyor ..

Scudo
erkan senden ses çıkmıyor ben gidiyorum şimdi orta kanaldan aytek toplam iki kişi ile geliyor..yenikapıdan gelecekler dabıl düşünüyorlar iki kez rampa çıkacaklar suadiyeden çıkıp maşukiyeden inip bi daha suadiye rampası yapacaklar 28 km toplam rampa çıkacaklar iki adet suadiye ediyor valla benim haddim değil yarın saat 06.20 de deniz otübüsü var ise ben aynen binip geçiyorum 11 lira olması lazım belki daha ucuz bisiklete para vermeyeceğim tabi saat 07.20 de yalovadan hareket saati çok iyi benim için saatlerce vaktim var ve bu vakitleri iyi değerlendirmeli tabi aslında pendik ters bana 16 km gidiyorsun halbuki 3 km sonra bostancıdan binmek en mantıklısı tek sıkıntı bisikleti dışarıda bırakıyorsun onunda çaresi var tabi kilitlemece.evet erkan sen olurda gelmez isen ben tek başıma bu işi bitireceğim çalışan dostlar içinde kartepe yapacağım bu topik bitiyor kimse sanmasın çünki ben bu topik içersine 12 .turuda sokacağım mayıs ayı içinde bir pazar gelmeyenler gelecek engin özen -bahtiyar-hasan- yetkin -özkan- soner-volkan çelik. evet hava iyi havada tek bulut yok baktım saat 23.00 de gene yatarım ve saat 04.00 de buradayım saat 05.45 de evden çıkarım feribot saati saati 06.20 de bostancı....

Geliyrum beni al bostancıdanmı biniyoruz saat kaçta orda olmam gerekiyor

@Erkan Közen

erkan bu son şansın kaybedersin asla beklemem ona göre çünki yarın hava mükemel ve yağış yok saat 06.00 da bostancı adalar iskele önünde ol içtima var bisikletinin son kontrollerini yap bu gün wd -40 landı bisiklet evet aytek iki kişi ile geliyor saat 06.20 deniz otobüsü bostancı yalova saat 07.20 hemen pedala 72 km var ve tempo olacak ...tabi güce ayarlı rüzgar etkisiz akşamda etkisiz ama bilinmez sahil yolları ,,,erken yat 23.00 de yat forumdan çıkacağım..23.00 den sonra gelen mesajlara saat 04.00 de bakarım son hava durumuna bakacağım sonra aport..

@İskender Şerit

sağlık olsun iskender gelemeyen arkadaşlar için 12. tur buradan devam edecek yarın 11 .turu yapacağım

@Erkan Közen

o.k..tamamdır....

güzergah son etüd..

23.00 yataş 04.00 kalkış..

(link)

(link), Turkey

hava iyi saat 04.03 saat 06.00 da bostancı adalar iskele önü...05.30 da çıkacağım feribot saat 06.20 de..

@Erkan Közen

kartepe tarafları yarı bulutlu zirveye çıkarken pişmeyeceğiz ısı aşağıda 22 derece hissedilecek , yukarda ise 10 derece düş 12 derece bundan daha iyisi olamazdı, mayıs ayında böyle koşulları bulmak zor olacaktır ....evet bitirelim bu işi erkan kilit getir...gerekebilir deniz otobüsünde..

evet bahtiyar, engin özen sizler için 12 .tur olacak kartepe bitmedi ve bitmeyecek bu gün 11 .turu yapacağız erkan ile orta kanaldan hasan ile irtibattayız bilare konuyu 28 nisanda yarışlarda dile getireceğiz özkan kanki ve yetkinde gelir soner kanar da hazır olsun bu arada antreman eksiklerini tamamlasın ve yeni bisikletine kavuşunca bence iyi olacak..bu kartepe turu kartepe olayının en kolayı olacak ama kolayı bile zor tabi yalova -kartepe- yalova tam 180 km bana yazacak eve gidiş ve geliş toplam 6 km eklenecek saat 07.20 de yalovada olmamız çok iyi bir çıkış olacak bizim için pendikten pazarları saat 08.15 de olması büyük handikap idi..ayrıca sabahları hariçten 16 km gitmekte anlamsız idi..tüm kriterleri buradan paylaşacağız teknik hataları yazacağız ..prosedürümüz kısa mola anlayışı 8-10 saniye ve tempolu sürüş rüzgarın sahil taraflarında 16 km de kalması bizim için çok iyi olacakta ama süpriz bizi bekleyebilir toplam gidiş ve dönüş 144 km var sahil yolu artık motivasyon bozukluğuna aldırmadan dönüşüde aynı yerden yapacağız...yalovada son deniz otobüsü 10.30 da olabiliyor talebe göre deniz otobüsü koyuyorlar yalovadan ...ilk 72 km yi 3 saatte alırsak çok şık olacaktır 07.20 çıkış saat 10.20 suadiye merkez cami...15 dakika mola ......ve tırmanış en çok 3 saatte 10.35 çıkış 13.35 zirveye varılırsa mükemmel olur ve 15 dakika mola ve iniş saat 13.50 iniş 25 dakikada suadiyede olunursa 14 .15 de suadiyeden durma yapmadan geldiğimiz yönden rahmiyeden güney sahil yoluna çıkarak yola devam son 72 km yi en çok 4 saatte alırsak saat tam 18.15 de yalovadayız ve bostancı deniz otobüsü saat tam 18.30 da ......

kudret abi erkanı aradığımda 16:00 da kartepeden inişe hazırlanıyordunuz bu saate kadar mesajda yazmamışsın tur nasıl oldu

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
her şeyden önce erkanı kutlarım başardı zirveye önce o çıktı rampada beni bekledi ben de dedimki belki 12 km de bırakacağım çünki limitlerde idim ve asla beni bekleme dedim erkan devam etti ama azim ettim oraya kadar gelmiş idim almalıydım 1300 rakımı ..

Geri