Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

@Kudret Kurtcebe
kudret abi niye böyle erken karar verdin 5 mayısta gidecektik accu bazen çuvallar bilirsin tek başına gitmene izin vermem anca beraber kanca beraber

Scudo
@Erkan Közen

ölümüne gidiyoruz erkan....:in:
1 saatlik yağmur bi şey değil evet an ve an 24 saat accuyu takip edeceğiz ve yarın sürekli accuya bakacağız ct akşam saat 23.00 de yatarak saat 07.00 de dikileceğiz erkan pendik feribotta herkeze mesaj gitti engin özene ulaşamadım evet 21 nisanda bitireceğiz olayı ....

sapanca saat 12.00 de çiseleme yağmur

(link)

neyse yapacak birşey gideceğiz artık ben gelirim bahtiyar abiyi bilmem bostancı iskelede kaçta olayım yağmur var diyosun benim yağmurluğum yok çöp poşeti işimi görürmü

@Erkan Közen

sana bi adet yağmurluk hediye edeceğim iki tane var biri senin erkan yetkin gelemiyor mesaisi var bu durumda senle saat 06.00 da bostancı adalar iskelede buluşacağız ve 06.25 deniz otobüsü bahtiyar gelirse 3 adam geçeriz 3 bisiklete para yok erkan..

@Kudret Kurtcebe

eyvallah kudret abi sadece bir günlük giysem yeter bana o zaman ikimiz gideriz

@Erkan Közen

iki adet var idi mavi işini görür ,senin olur ,
hatıra ,kartepe hatırası benden sana, ayrıca 20 derece hissedilecek sapancada ideal ısı ,sadece 1 saat yağmıur bu koşul en uygun 5 mayıs hava soğumakta ve 12 mayıs rüzgarın ani hızı 50 km in üstünde istanbulda ,iş ta 19 mayısa gider ise sıcaklar ile başımız derde girer mayıs sonu gitmiş idik semir karabulut ile ve 40 derecede maşukiye rampaları sıcakta çekilmedi, sıcakta rampa olayı zor bu kartepe nisan-mayıs aylarında olacak ama mayısın sonu olmayacak haziran-temmuz -ağustos-eylül bu aylarda kartepe olmaz ekim uygun ekimde gene gideriz senede iki sefer olabilir..evet bu işi iki kişide bitirir çin işi japon işi bu işi yapan iki kişi ..;)

bol şans dilerim gideceklere.. eğer bir aksilik olur da gitmezseniz 5 mayıs ve sonrası için ben varım..

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
kesinleşenler hasan gelemiyor-soner kanar yarın turu var-yetkinin mesaisi var-
haber beklediklerimiz özkan-engin özen ve bahtiyar..
evet kesin gidenler ben ve erkan hayırlı olsun..

@engin özen

5 mayıs bozuyor 12 mayıs 50 km ye yakın rüzgar olayı var ve 19 mayısa iş kayarsa ısı 30 lara gelir ve iş zorlaşır ısı 20 derece hissedilecek ve 1 saatlik yağmur ne beni nede erkanı bozar bu koşullardan iyisi olmaz evet bu koşulları asla kaçırmam ...ekim ayına bi adet kartepe açarım ama bir ay öncesinden yani 1 eylülde açarım ikincisi 2014 ün 1 nisanında açılır..

(link)

erkan sapancada 1 saatlik yağmıur var o kadar ısı 20 derece hissedilecek istanbul hava iyi istanbul ile işimiz yok zati güney yolu ile işimiz aşağıda yalova hava durumu..

(link)

gölcük hava durumu..

(link)
sapanca.. rüzgarın ani hızı 21 km ..ve diğer değerler.

• Max UV Index: 5 (Moderate)
  • Thunderstorms: 20%
  • Precipitation: 1 mm
  • Rain: 1 mm
  • Snow: 0 CM
  • Ice: 0 mm
  • Hours of Precipitation: 0.5 hrs
  • Hours of Rain: 0.5 hrs

saat 07.44 itibariyle bir saat yağmur bugün burayı kilitlemece accuyu kontrol ve wunder ve meteorolojiyi..

sapanca 1 saat yağmur.....

Max UV Index: 5 (Moderate)
Thunderstorms: 20%
Precipitation: 1 mm
Rain: 1 mm
Snow: 0 CM
Ice: 0 mm
Hours of Precipitation: 0.5 hrs Hours of Rain: 0.5 hrs

NNW 10 km/h
Gusts: 21 km/h
A passing shower in the morning; otherwise, intervals of clouds and sunshine

accu..sapanca..

(link)

yalova hava durumu..

(link)

gölcük hava durumu..

(link)

wunder sapanca ,,
(link)

erkan sen cebi al unutma o cebten yollara bakacağız özellikle tiktik değirmen yolu bir de erkan önde gidecen ve ortalama 20 olacak 3.5 saatte suadiye merkez camiye varılacak ona göre km ren 20-21 arası 25 fazla seni sürekli uyaracağım tempoyu düşür diye öne geçince uçuyorsun ilk 72 km yakın olan mesafede ortalama 20 de kalınacak bunu asla unutma yoksa dağılmaca olur nerde suadiye rampalarında gücümüz kadar basarız fazlası olmaz bu gücün üstesinde basar aytekin erzan biz aytekin değiliz kandırırsam orta kanaldan gelecek yolda bizi sollar geçer onu yakalamaya asla çalışma onun temposu çok hızlı biz ikili birbirimizin rüzgarında gideceğiz yorulduğun zaman ben öne geçeceğim 3.5 saat sele üstü olacak kısa mola anlayışları 8-10 saniye ile sınırlı evet konuyu kilitliyorum ve akşama kadar konuşuyoruz bi ara çıkacam 15.00 gibi sonra 17.00 de foruma gireceğim saat 23.00 de yataş ve saat 04.00 de kalkacağım foruma mesaj atacağım saat 06.00 de bostancı adalar iskele önü 06.25 feribota biniş...

@Erkan Közen

bu çok önemli..en fazla 21 km olacak km göstergesi ve saate bakacağım 3.5 saat içinde suadiye merkez camisine varacak şekilde ayar çekeceğiz hıza, ilk çıkış çok önemli 14 km lik rampa için zati çalıştık güneyde biliyorsun...

son durum...

21 nisan pazar

hareket saati 06.00 bostancı adalar iskele 06.25 deniz otobüsü kapasite 3 kişi fazla almıyorlar..

iki kişi
1- erkan közen
2- kudret kurtcebe

200 + alınacak kartepe otel-performans turu..

• NW 8 km/h
  • Gusts: 16 km/h

Hours of Rain: 1.5 hrs

rüzgarın ani hızı -16 km yağmur bir saatten bir buçuk saate çıktı 15.00 de yağmur var yağmurun mm si aşağıda 1 mm dir çiseleme olayı..suadiye rampalarında yağmur yakalayacak orada sağanak olursa sığınacak yer var ama zannetmiyorum çiseleme olursa yola devam ,,durmak yok..bizim için rüzgar ve ısı önemli 1 mm lik yağmur bizi durduramaz..
fabian cancellara gibi adamlar nerelerde nasıl gidiyor ayıp olur sonra fabiana bu tur fabian için erkan...

saat 16.52 itibariyle sapanca -hava durumu aynı değişmedi..

(link)

erkan ,ozan önemli bi açığımı yakaladı matematikten resmen çaktım iyimi rampa çıkış hızı 7-8 olmalı yani 71 km in üstüne evet ortalama 20 de kalma olayı şimdi ilk 71 km yi 3.5 saatte alacağız sonra 15 dakika dinlenme ve sonra 7-8 km çıkış hızı ile rampaya dalacağız 14 km rampa 3 saatte bitmeli ne fazla ne eksik zirvede 15 dakika mola dönüş aynı yer 14 km iniş 25 dakikada inmece ve dönüş aynı gene 71 km yi yarım saat rötor olursa 4 saatte almaca hepsi 11 saat 25 dakika yapar en geç 12 saatte olur ....11 saat 25 dakika bizim için iyi bi derece olacak..toplam 180 km de ama bu turun gerçek km si 200 + dır

(link)

erkan bostancıda buluşacağız saat tam 06.00 ne fazla ne eksik hemen eskihisara yollanacağız 39 km gidiş böyle nedeni bahar tarifesi yatıyor ido ,yarın saat 08.55 de ilk deniz otübüsü ve saat 10.00 yalova çok geç erkan klasik gidiş yapıyoruz eskihisar 1 saat 15 dakikada alacağız ama her türlü riske gireceğiz artık evet saat 07.15 de eskihisardayız ve hemen feribot 3.5 lira idi bisiklete para varmı bilmiyorum ..ora daha ucuz biliyorsun neyse en azından ucuza geçeceğiz ..45 dakika sonra topçulardan oradan suadiye köyüne 60 km var evet sadece gidiş böyle dönüş duruma göre saate bakarız ya topçular olur ya da yalova yalovadan son deniz otobüsü bostancıya 19.30 da var....evet topçulardan daha erken çıkıyoruz bu çok iyi olacak saat 06.00 da buluşup hemen basalım derim 10 dakika önceden orada ol erkan bende öyle...saat 08.00 de bilemedin 08.15 de topçulardan hareket edeceğiz ,,

kudret abi bu havalar sonunda beni hasta etti gıribe yakalandım tabi vucutta güçleşti size kartepe turunda başarılar

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
erkan yarın saat 08.15 de pendik feribotta olmak için saat 07.00 de bostancıda olmaca evet saat 06.25 de malesef bostancıdan deniz otobüsü yok saat 08.55 de var bu da geç sayılır bizim için dakikalar önemli saat 08.15 pendik ,45 dakika sonra yalova saat 09.00 çıkış yalova olmakta..

pendik yalova..

(link)

durum aynı 16 km rüzgarın ani hızı ..

(link)

Geri