Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

Scudo
bu gün makara yaptım rüzgarın ani hızı 40 km in üstünde idi bisiklet alttan az kalsın uçuyordu..

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/11471_571629746202937_1913577395_n.jpg

evet accuya baktım ani hız 58 km evet aynen ,,,,,,bisiklet 10 kilo 350 olursa uçar tabi...accu güneşli diyor hava kapalı gene çuvalladı accu..

@Ozan Güner

ozan yeşil sıvı içe dolduğunda kaç gram olur ona bakarım bisiklet ağırlaşır değilmi fizik yasası ben o yeşil sıvıları denedim bisiklet ağırlaşıyor klasik üsülün gözünü yiyim ufak bi adet pompa ve iç lastik iç lastik arka küçük çantada olacak bu bisikletin sele altında olacak iç lastiği oraya koyacaksın ve protein tozunu su ile karıştırıp matarayı bisiklete monte edecen olay budur.. prolar pompayı ve gell i bisiklet formasının arka cebinde taşır ama benim küçük bel çantam ağır değil onun içinde sadece pompa var ve para var bi de resim çekmek için cep olacak ha kontür almam niyemi ben kimseyi zengin etmem kontür alarak ,cep budalası değilim ben..benim cep ile işim olmaz, cep bende resim çekmeye yarar bi güzel şarj yapıyorum kontürde almıyorum konforizme savaş açtım,,,,yukardaki resmi yeni cebten çektim iyide çekiyor ..

bu arada focus cyclo-cross bisikletin arka rublesine baktım en büyük dişli 28 tane ben de 34 aradaki farkı gördüm benim ruble rampada çok iyi lx en büyük diş 34 daha ne olsun o focus saykoya lx ruble uyarmı uymazmı ona bakmak lazımda denemeden olmaz salcano city bike aliminyum kadroya 28 janta lx ayna kol olmuş idi denemeden anlaşılmaz ...ön ayna kol fsa 46-36 arka ruble 10 lu bende 9 lu ama en büyük diş sayısı 34 ..

(link)

erkan bir alternatif....27 nisan sen çalışmıyorsun 20 nisanda çalışıyorsun 27 nisan hava iyi o gün bıçkıdere yapalım
21 nisanda ulupelit bu pazar ,,
iyi haber şu sapancada ve istanbulda 5 mayıs hava düzeldi....belli olmuyor son ana kadar aportta olacağız 5 mayıs kartepe o vakit bi şey kalmadı sayılır iki antreman sonra aport artık..

sapanca mükemmel şimdilik..5 mayıs.....

(link)

@Erkan Közen

o.k o vakit program ..21 nisan ulupelit..
27 nisan bıçkıdere
ve 5 mayıs aport kartepe...

@bahtiyar közen

evet aynen çalışma zamanı ama kesinlikle ulupelit 160 km ye eşdeğer olacak .....21 nisan pazar hava iyi ...inşallah bozmayacak ..evet bu topik 7 ocakta açıldı zaman ne çabuk geçti ve artık vakit geldi 5 mayıs kartepe 4 ay çabuk geçti..

21 nisan

(link)

@Kudret KurtcebeAbi eğer shimano ise üstündeki parçalar uyar, benim arkada lx var şimdi.Ama sramlere uymayabiliyor.

(link)

21 nisan hava iyi...

kartepe antreman programları ....

1- 21 nisan şile-ulupelit 160 km ye eşdeğer
2- 27 nisan ct şile - bıçkıdere 130 km ye eşdeğer

5 mayıs sözün bittiği tarih ..
kartepe -otel ...

200 +

@Ozan Güner

lx shimano evet ozan sen arka rubleni saydınmı en büyük diş 28 tanemi..

@Kudret Kurtcebe
yok abi 34 diş. Rublenin shimano olmasını demiyorum,arka aktarıcı ön aktarıcı vs bunlar shimano olacak çünkü sram ile shimanonun çoğu parçası uyumsuz

@Ozan Güner

işte buda scott farkı gözünü yiyeyim ben scottların focus un rublesini dün saydım en büyük diş 28 benimki 34 sen o bisiklet ile çok rahat rampa çıkarsında senin öne slx ayna kol olurmu acaba ama 46-36 sistemi yok slx lerin bildiğim kadarıyle en son slx 44-34 var diye biliyorum öne sen 3 lü ama hafif ayna kol takarsan rampada daha iyi çıkarsın fsa 2 li yaprak sisteminin rampada seni zorlaması doğal..

@Ozan Güner

boşver sramları sen lx ve xt den şaşma ben hep onları kullandım asla sram mram kullanmam xt ise en iyi kompenanttır arka aktarıcı olarak ön aktarıcı olarak ve ayna kol olarak slx lerin hidrolik sistemlerini kullandım memnun kaldım ama pek fazla değil...zati biz artık ne mtbciyiz ne de hidrolikçi ..

kartepe avrupa yaka hazır olanlar .
1- korsan-hasan yol bisikleti
2- yetkin palgın mtb
3- özkan aydın citybike-28

anadolu yaka
1- bahtiyar hibrit- 28 her yolda gider..sert toprak arazi hariç
2- erkan yol bisikleti
3- ben hibrit -28 scott her yolda gider..sert toprak arazi hariç

bunun dışında volkan çelik malesef gelemeyecek çünki antalyada 10 undan sonra geliyor biz 5 mayısta işi bitireceğiz..engin özenin bizi bilgilendirmesi lazım hazır olup olmadığını bilmiyoruz..dostlar aramızda çok sıkı bir mtb ci casusu var ama acaip sıkı basar 28 ler ile kapışır yetkin hocca;)

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/7382_578144628871045_1058474819_n.jpg

yetkin hocca....

@Kudret Kurtcebe

Scottun üstünde gelen ruble 12-25 idi ben sonradan taktım 11-34 rubleyi, arka aktarıcıyıda öyle.Cyclo crosslara en fazla 28 takıyorlar üstünü takmıyorlar ne yazık ki

@Ozan Güner

yapma yav desene scott da sınıfta kaldı ;) 25 çok düşük ozan rampada adam serilir o ruble ile şimdi en randımanlı ruble hem rampada performansı iyi olacak hem de düz yolda benim ayna kol 44 diş en büyük tabi sıfır düz yolda hızı ,46 diş olmalı şimdi,,,
şimdi sistemi kafada oluşturmaya çalışıyorum ruble ve ayna kol tasarımlarını en büyük diş 50 olacak ve 3 lü yaprak sistemi fakat hafif ayna kol arka rublede bu ayna kola uygun olacak ve rampada 19 eğimlerde yağ gibi çıkacağım bunları araştırıyorum şu an...

http://www.erdoganlarbisiklet.com/media/catalog/product/cache/2/thumbnail/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/5/0/5099_3881_l.jpg

bunun ağırlığını araştırıyorum 59 yuro erdoğanlar bisiklet..50 diş ve 3 lü sistem buna uyacak arka ruble nasıl olmalı ve rampada rahat edeceğim ve üstelik düz yolda sürat yaptıracak ruble aranıyor,, bunlara kafa yoralım bakalım kartepeyi daha kısa zamana çekebilirim..

bir ruble buldum olurmu acep buna..denemeden anlayamayacağız..36 en büyük dişli benim rubleden 2 diş fazla bu iki kompenantın ağırlığı tahminimce fazla olabilir bisiklet ağırlaşacak...aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, ruble onlu bayağı iyi ..

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/530034_3823828323760_839667438_n.jpg

eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy enver üstad ferrari formalı gel artık yurtdışından sıkıldım ona göre...korsan hasan kanki yanında öte yanda özkan aydın ...geçen sene cumhurbaşkanlığı yarışı..

Geri