Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

evet bayağı araştırma yaptım internette şimdi ruble 9 lu aktarıcılar arka deore xt ve ön lx bunlar 9 lu sisteme göre iyi çalışmakta sorun ayna kol değişince ön aktarıcı ile uyuşmayacak ve ön aktarıcı değişecek arka aktarıcı 9 lu sisteme göre önde ,yeni ruble 10 lu olursa orada sorun çıkacak bunlar hep teknik bilgiler diş sayısı ayna kolda fazla olduğu vakit tabiki hız fazla olacak erkan bahtiyar bunlar sizide ilgilendirmekte yarın öbürsügün bisikletlerinizde modifiye durumu olabillir evet bu durumda benim sorunlarım var demektir bisikletin ayna kolunu rubleyi ön ve arka aktarıcıları ve zincir değişecekse yeni sistem kesin birbirini tamamlaması lazım yani aksamadan takır takır çalışması lazım kadro mtb scott -scale -30 karbon 2008 model olduğuna göre yeni olan ayna kolların bu kadroya uyup uymaması da başka sorun olarak durmakta bu sorulara cevap uygulamada yatıyor..epey masraf çıkartacak gibi ,bir bisiklet parası verme durumu hasıl olursa ben bu işten vaz geçerim klasik üsüle devam ederim o da mevcut 880 gramlık slx 44-34 3 lü sistem olan ayna kolun yapraklarını tek tek değiştirmek ön ve arka aktarıcılar sorunsuz çalışmakta geriye ne kalıyor arka ruble ve zincir valla onlarda çalışıyorda eski randıman yok.

Scudo
Kudret Abi ağırlıklarını özel mesaj attım

@Ozan Güner

o.k ozan sağolasın yalnız ,yahu amma hafif 50 diş eminsin değilmi 866 gram ,,rublede hafif yav,350 gram şimdi sorun benim arka deore xt aktarıcı ve ön lx aktarıcı bu sisteme uyacakmı zannetmiyorum zincir atabilir

ruble..10 lu.. en büyük diş 36 ruble hg cs-hg81 10 lu..

ayna kol ...http://www.erdoganlarbisiklet.com/media/catalog/product/cache/2/thumbnail/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/5/0/5099_3881_l.jpg

mtb kadroya karbon- large scale-30 scott a bu ayna kol uyacakmı onu bilmiyorum alexrims janta 28 janta yukardaki ruble uyarmı onuda bilmiyorum evet sorunsal sorular bunlar..diğer sorunsal sorun ise bu ayna kol ile bu ruble birbirini desteklermi ozan bu konuda akademi açalım valla bu işler teknik işler ..;)

10 ruble senin arka göbeğe uyuyormu benimkine en fazla 9 oluyor

hafta sonu ince ayrıntıları konuşuruz kudret abi

@bahtiyar közen

valla bahtiyar bu işi araştıracağım kompenantları almadan önce prova yapılacak firmada ona göre olursa alacağım şimdi deore 46 diş ayna kol benim ön aktarıcı lx ile ile uyuşmamış idi onu denedik aynı şekilde bu ayna kolda herhalde lx ön aktarıcı ile uyuşmayacak ama arka deore xt aktarıcı belki uyuşabilir ne kadar masraftan kaçarsak iyi 4 parça gidecek kafadan ruble -ön aktarıcı- ayna kol ve zincir.. arka aktarıcı bence sanki sorun yaratmaz gibi deore xt ..

@bahtiyar közen

saat 09.00 dudullu çıkış şile -ulupelit ..hava iyi ,bozarsa iptal..

(link)

form durumum bu tur için yeterli olur mu deneyip göreceğiz kudret abi.. güzelyalı - uludağ - güzelyalı turu yaptım.. biraz zor da olsa bitirdim.. kendi çapımda çalışmalar yapmaya devam ediyorum..

@engin özen

güzel yalı-uludağ-güzelyalı yeni yapmış isen mükemmel tabi ,
ama aradan 6 ay geçmiş ise durum vahim..şimdi biz 5 mayısta artık gidiyoruz çalışan son 4 ay içinde kartepeyi eritecek çalışmayan ise kartepede malesef yıkılacak

bu topik neden 7 ocak 2013 de açıldı tarzım nedir...
tarzım....ağır performans turlarını en az 5 ay öncesinden açarım bunun nedeni antreman yapmak içindir yumurta kapıya gelipte 1 ay öncesinden açmam yalnız bu anlayışı artık değiştirmeyide düşünmüyor değilim ..evet gelecek sefer artık 1 nisan 2014 de kartepe otel performans turunu açacağım 12 . seferi ,
en geç 1.5 aylık bir çalışma periyodu olacak ve tabi kışın çalışma yapanlar bu 1.5 ayda antreman yaparak olaya cila çekecekler mayıs ayı içinde kartepe olacak performans turu denince kısa molalar ve tempo anlaşılsada gerçek performans profesyonel tarz 200 km durmadan gitmektir bizim böyle bir derdimiz yoktur bunu yapmak için yarış modunda olmak ve bir amaç uğruna bu olayın gerçekleşmesi gerekir böyle bir amacımız olmadığı gibi yarışlara girme derdimiz de yoktur..kısa mola anlayışları ve tempolu sürüşlerde zor sayılır ve buraya gelmek için sistemli antremanların yapılmasında fayda vardır ....bir performans sürücüsü arkasında çanta taşımaz bilirki rampada yüktür terletir rahatsız eder klasik pedaldan kaçar spd kullanır bilirki rampada yüzde 30 kar vardır bir performans sürücüsü yanına fazla yiyecek almaz enerji barları ve protein tozları alır kuru üzüm kuru incir bunlar ağırlıktır performans sürücüsü giderken mataradan suyunu içer durup su içmez ve bunun tekniklerini antremanlarda yapa yapa artık ustası olmuştur birlikte rüzgara karşı korunarak gitme en iyi teknik anlayıştır hiç kimse rüzgara karşı uzun zaman basamaz yığılır kalır.mesafe uzadıkça durum vahimleşir nadir olanlar vardır rüzgara karşı 5 saat basanlar olabilir..evet ekipçe gitmek için çok çalışmak lazımda bu işin tam anlamı ile başarılması zordur herkez çalışmaktadır ve bir pazarları vardır buna rağmen epeyce bir zaman anadolu performansın elemanları antreman yapmıştır...evet bu topik artık sonlanacak bir ay içinde kartepe olacak büyük süpriz olmaz ise hava açısından 5 mayısa bir şey kalmadı 16 gün kaldı ,şafak 16 ,hava bozarsa 12 mayıs ...

bu pazar basalım gaza kudret abi

(link)

21 nisan hava iyi saat 09.00 .....dudullu son iki antreman...

şile -ulupelit 160 km ye eşdeğer....

kartepe antremanları serisi.....

katılanlar...

1- bahtiyar
2- erkan
3- kudret

27 nisanda son bıçkıdere olacak ve 5 mayıs kartepe ....vakit geldi.......

27 nisan..
(link)

5 mayıs istanbul ....

(link)

5 mayıs sapanca..

(link)

@Kudret Kurtcebe

Performansçılar için kulağa küpe niteliğinde öğütler bunlar.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@mehmetsunu

teşekkürler mehmet bu arada kayserideki performans sürücülerine selam olsun..

evet bi makarada bu gün yaptım ..https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/534114_572475782785000_1215475545_n.jpg

aşağıda semir karabulutu gördüm bu gün foruma girmiş adam kayboldu yahu ...

flash back..........................
bu pazar artık süreyi uzatmadan bu işi kapatacağım hazır olanlar kartepe için saat 07.00 de pendik iskeleye gelsin feribot iskeleye süre uzamayacak hava ne olursa artık ben gidiyorum kimse gelmez ise tek gideceğim evet erkan bahtiyar hazırsanız bu pazar bu iş bitecek...sadece sapanca taraflarında yağmur var ama 1 saat bu bizi bozmaz 5 mayısa hava bozuyor kapanıyor 12 mayıs ise istanbulda 50 km in üstünde ani rüzgarın hızı,bu pazar koşullar değişirse iptal evet gidiyoruz bu pazar ct akşamı herkez erken yatsın ..yarın bütün gün konu gündeme gelecek..orta kanaldan hemen özkana hasana ve yetkine ulaşacağım bu pazar kırmızı alarm iş bitiyor..

21 nisan istanbul..

(link)

21 nisan sapanca sadece bir saat çiseleme yağmur..

(link)

Geri