Abi grupta işler yogun her yerden çagırıyorlar....Pedallamaya adam bulamıyordum şimdi 6 farklı yerden çagırıyorlar..Ne yapacagımı şaşırdım.....Pazar iyi yokuş çıkacam.......Bu hafta sonundan sonra ilk antrenmana gelicem.....ÖZKAN ABİYİ DE ARAYIM
kartepe çalışma raporu.....
1- aytekin erzan fena hazırlanıyor bana söz verdi gelecek inşallah bi aksilik olmaz adamı özledim..
2- ali emre -maraton bisiklet gırla devam..
3- hasan ile bu pazar beraberdik
4- yetkinlede
5- ve soner hızır gibi yetişti mükemmel haberleri verdi..
evet bahtiyar sen ben erkan kaldık millet bomba gibi mesafeyi kapatacağız çalışmayana ekmek yok aksi takdirde bende dahil dağılırız ,engin özen ne yapıyor haber bekliyoruz evet 9 kişiyiz hadi hayırlısı ..
özkanda gelsin valla onsuz olmaz ..soner etap zor olmalı, öncelikle 100 artılar ve az mola 160 olursa çok iyi 200 hepten iyi kısa zamana sığarsa mükemmel......
saat 06.20 de ya deniz otobüsüne yetişeceğiz ya da feribot bize en uygunu bostancı deniz otobüsü erkan bahtiyar ve ben bostancı yapıyoruz avrupa yaka araçla gidiyor pendiğe.. saat tam 07.25 de yalovadayız 3 saatte suadiye köyüne ulaşırsak şık olur saat 10.30 suadiye köyü....15 dakika mola ve tırmanış...10.45 çıkış 4 saatte zirve alınırsa 14.45 de 1300 rakımdayız...15 dakika mola.. 15.00 iniş 14 km...en çok 45 dakika içinde inilirse 15.45 de suadiye geriye 72 km kalır en geç 4 saatte alınırsa 19.45 yalova bu prosedürü yakalayacağız el mahkum..