Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

@Bugsbunny

ogün özledik seni ,bahtiyar polinez dedi grup olarak açılış yapalım sonra vira gene tavşanlı haziranda...

Scudo
@bahtiyar közen

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/601201_529524277080151_1090568851_n.jpg

bahtiyar.bıçkıdere rampalarında kartepe için çalışacağız evet havalar malum.17-24-kötü 31 mart belli değil nisanda 130 km ye eşdeğer bıçkıdere ve şile -ulupelit gündeme gelir 160 km ye eşdeğer şile-ulupelit ile toplam 2 pazar için 290 km devrilir amaç 19 mayıs suadiye rampalarını devirmek...

(link)

sw güney batı, lodos 31 km oldu ,
kısa mesafe polinez ....hekimbaşı saat 10.00 ..bostancıda saat 08.00 de buluşacağız...bahadır ve ogün dost ile..erkan ve bahtiyar her zamanki gibi hekimbaşında olurlar..

(link)

mart 31 fırtına 50 km rüzgar....mart ayı sadece 10 mart olarak uygun....ct akşamı durum değişirse iptal geçen ct-pazar bindim pt bindim-çarşamba bindim bu binişlerin bana faydası yok....kartepeye ise hiç yok...bisiklet sporu yapıyoruz ayakkabı köseleciliği değil.kısa mesafeler 130 km ler ıronman turu bile değil ıronman turlar 160 ve üstüdür 200 km ye eşdeğer şile tekeyi hatırlayalım eve çakır keyf geldim 11 saatimi almış idi kartepe 222 km ye eşdeğer senede bir kere bu korkunç savaşı vereceğiz evet bu durumda en geç 13 saatte bu turu tamamlamaya çalışacağım bahtiyar ve erkan şile-tekeyi hatırlayın dönüşte koptuk 1 saat bana fark attınız bunu asla unutmayın kartepeyi alacağınızdan kesin eminim nisan ayında hem bıçkıdere hemde şile ulupelitte cila çekeceğiz gerçi toplam olarak bi kartepe etmez kartepe tek başına 222 km ye eşdeğer 200 km üstünün ne olduğunu biliyoruz adamı nasıl tepelediğinide..onun için 200 km ve üstünün tecrübesi bizde mevcut..

11 .sefere gidiyoruz ve yeminliyiz bir kere daha acımasız kartepe etabını yıkacağız 18 km rampa 73 km in üstüne gelecek eskorta ihtiyacımız yok trenlerede ve otobüslerede sadece deniz otobüsü kullanacağız ve kolay kartepe etabını yapacağız kolayı bile adamı tepeler..222 km ye eşdeğer
kartepe listesi tutulmayacak bu demek değildirki gidilmeyecek antremanlar yapılacak kriterlerimizi göreceğiz...ve karar vereceğiz avupa yaka sessiz ama biz çalışmaya ant içtik ..

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi bu fotoyu gördüm 2011'de Rıdvan'la Salih'le turum aklıma geldi. Bu rampada öyle geride kalmıştım ki galiba Salih bisikletten inip benim rampadaki mücadelemi çekmişti. Bulursam gönderirim fotoyu. Şimdi merakla bekliyorum bu rampayı :)

@Bahadır Gürel

o geçmişte kaldı bahadır ,polinez rampalarıda en az yukarıdaki kadar sıkı idi ve orada dönüşte uçtun şimdi bıçkıdere nisana kalıyor ....

@Kudret Kurtcebe

Ben de özledim yahu Kudret abi. Kış gelince daalıyoruz. Polonezköy ile sezonu açacaz ve Haziran'da tavan yapacaz gibi görünüyor :) Hayırlısı...

ogün çay iyi gider polenezde inşallah hava iyi olur pazar günü görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
(link)

durum iyi....
polinez...kısa
bostancı-08.00
hekimbaşı-09.00
grup gene yollarda......
güzergah

(link)

kudret abi hafta sonu hava güzel bu hava kaçmaz 09:00 da hekimbaşındayız

• Beğen
Dün akşam hava güzeldi çıkayım dedim; salı-perşembe caddebostan-kaynarca grubuna katıldım. Kaynarca dönüşünde kartal'da fatih hastanesinin oraya kadar aynı tempodaydım ama sonrasında 3 arkadaşla aram açıldı. Emre adında bir arkadaş sonradan geldi ve yüksek basıyormuş, o gelince ulaş ve diğer emre de gaza geldi tempo artırdı. işte o zaman ben koptum. Tur sonunda benim alet 31 km/s ortalama hız gösteriyordu. Emre'nin ki ise 32 km/s. Strava'ya yükledikleri için durumu farkettim. İşin güzel tarafı rotayı ve nasıl gittiğimizi gösteren simülasyon da var. Aşağıda linki var. Mavi olan benim diğerleri emre, sinan, ulaş, dinçer.

(link) (simülasyon load rides tuşuna basınca geliyor).

(link)

• Beğen
evet dünya kadınlar günü
çağdaş dünya kadınlara verdiği değer ile ölçülür kadınlara oy hakkı yakın zamana kadar ilgilterede yoktu gazi mustafa kemal kadınlara haklarını vererek bu ülkedeki kadınların özgürlüğünü tanımıştır.saçı uzun aklı kısa,kızını dövmeyen dizini döver gibi geri düşünceler artık fosilleşmiştir.fosil kafalar ne yazıkki hala 2013 türkiyesinde kadına şiddet uygulamakta sokak ortasında kadınlarımız bıçaklanmakta dövülmekte türk aile yapısı anaerkil değil babanın egemenliğine dayanır erkek kültürünün egemen olması ,kadına eşya ,mal gözü ile bakılması artık çoktan geride bırakılması gereken fosil düşüncelerdir kadına insan gözüyle bakılması ve onlarında eşit haklara sahip olması gerekmektedir...

evet dünya kadınlar günü

çağdaş dünya kadınlara verdiği değer ile ölçülür kadınlara oy hakkı yakın zamana kadar ingilterede yoktu gazi mustafa kemal kadınlara haklarını vererek bu ülkedeki kadınların özgürlüğünü tanımıştır.saçı uzun aklı kısa,kızını dövmeyen dizini döver gibi geri düşünceler artık fosilleşmiştir.fosil kafalar ne yazıkki hala 2013 türkiyesinde kadına şiddet uygulamakta sokak ortasında kadınlarımız bıçaklanmakta dövülmekte türk aile yapısı anaerkil değil babanın egemenliğine dayanır erkek kültürünün egemen olması ,kadına eşya ,mal gözü ile bakılması artık çoktan geride bırakılması gereken fosil düşüncelerdir kadına insan gözüyle bakılması ve onlarında eşit haklara sahip olması gerekmektedir...

Geri