@Bahadır Gürel
sistem şu olabilir 2.5 ay boyunca, 160 km lerde çalışma toplam 180 km bostancı-kartepe-bostancı, bostancı derken deniz otobüsü ile yalova,şimdi sabah pendikten binersek 180 artı 15 km olur bana ,sabah düz yol pendik, dönüş yalovadan bostancı ..önemli olan suadiyeden 18 km rampayı kısa molalar ile kısa zamanda almak kendi namıma bu turu 12 saat olarak belirledim.tabi başarabilirsem çalışmam gerekecek.sabah saat ,ne yapıp edeceğiz kesin olarak kendimizi 08.00 de yalovada olacak şekilde programlamalıyız iki kez güney yolundan turladım birinci turda 10 km uzattım yolu şaşırdık ,
3 saatte 70 km yi devirdim ama topçulardan başlamış idik..bu sefer tempoyu çekerek 3.5 saatte 74 km yi almaya çalışacağım bu önemli .15 dakika mola olur hemen rampa suadiye köyünden başlıyor,18 km rampayı 4 saatte alırsam ya da biraz daha az bi zamanda bilemiyorum,tabi kısa molalar ile saat 15.00 ya da en geç saat 15.45 da kesin olarak 1300 rakımda olmam lazım.15 dakika mola ve 16.00 da aynı yerden 18 km iniş yavaş ineceğim yol riskli keskin virajlar artı stabilize..40-45 dakika iniş.16.45 durma yapmadan devam.
dönüş yolu olarak geriye 74 km kalıyor yarım saat gecikme yaparsam 4 saat dönüş sürer saat olur 20.45 en kötü senaryo 21.30 da yalovada olmaca toplam 12 saat 30 dakika bostancıya deniz otobüsü ile .
yalnız bahadır dostum sana bostancı ters olur gene yalovadan feribotla pendik yaparsın..