Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

Scudo
erkan bir düşüncem var bisikletliler derneği formasını 1300 rakıma taşıyacağım..bu pazar istersen gel saat 09.00 da kadıköy-eminönü iskelede buluşup karşıya eminönüne geçeriz kısa bir tur olacak ....tabi istersen.derneğin etkinliği var...

@bahtiyar közen
bahtiyar ayda bir ağır tur mayıs 19 da kartepe...şimdi ufak ufak antreman periyodları başlayacak biliyorsun bizim sabihamız bıçkıdere, dudullu çıkış saat 09.00 mart ayı sezon başladı.bugün hava çok güzel kısa bir tur yapacağım...3 ünde dernek olayı var.10-17-24-31- alarmdayız...alarm kırmızı yani kartepe....

Kudret abi 10 Mart'a daha var ama Bıçkıdere planınız varsa ben de gelebilirim. Geçen Pazar tur yaptım; 27 ortalamayla 85 km turladım, eve dönüşte yorgunluk yaşamadım. Aslında hedefim 160 yapmaktı ama bakıcılık olayı çıkınca geç başladım, trafik yüzünden kısa kestim. Bıçkıdere'de zorlanacağımı sanmıyorum. Belki Mayıs Kartepe'yi de düşünebilirim, ben Temmuz diye hedeflemiştim ama her hafta iki defa turladıkça açılıyorum galiba.

Bu Pazar Yeşilay turuna katılacağım ama eşimi ve kızımı da alıp üç bisikletli gideceğiz. Artık bizim tempo kızımın yokuştaki temposunu geçmeyecek :)

@Kudret Kurtcebe

kudret abi ben almim sen takıl ama bıçkıdereye hazırım bilesin

@Bahadır Gürel

şimdi geldim nefis bir hava vardı hafta sonu oluyor bozuyor.dostum bahadır pazar görüşürüz gerçi yağmur var ama 2 saat bütün gün olursa o vakit zor benim için..evet bahadır dostum bıçkıdere için saat 08.00 de bostancı adalar iskelede buluşuruz erkan ve bahtiyar dost ile 09.00 da dudullu simit sarayı önünde buluşup bismillah bıçkıdere..şimdi ayın 10 undan itibaren aporttayız kırmızı alarma geçtik...temmuzda zor olur kartepe cehennem sıcaklarında..

@Erkan Közen

o.k erkan alarm kırmızı sezon başladı.bıçkıdere olacak 10-17-24-31 hangisi denk gelirse hava önemli..

(link)

10 mart-18 km rüzgar,,,ısı 14 derece-bıçkıdere olabilir..saat 08.00 bostancı-09.00 dudullu.ilk 60 km de durmayacağız...130 kmye eşdeğer...hava koşulları değişirse 17 sine bakarız....

@Kudret Kurtcebe
inşallah 10 mart ta hava bozmaz güzel antrenman yaparız

kudret abi hava bugün süper sahil turu yapacağım

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Erkan Közen

10 mart olmaz ise ay sonuna kadar illaki bi pazar iyi olur..ayda bi adet ağır tur 160 km lik mesafe bize yeter yalnız ulupeliti nisana kaydırırız...mayıs 5-ve 12 de kısa mesafeler olur 19 unda işi bitiririz ...

@bahtiyar közen

evet bu hava kaçmaz dün ben çıktım...bu günde çıkacağım...

kartepe antremanları ...mart ayı... 130 km ye eşdeğer etap bıçkıdere...
tarihler ---10-17-24-31 mart ayı
hedef konmuştur kartepe otel 1300 rakım 222 km ye eşdeğer....
nisan ayı ulupelit -şile 160 km ye eşdeğer .tarihler 7-14-21-28---
bıçkıdere antremanda ilk 60 kmye eşdeğer etapta durmuyoruz 6-7-10-19 eğim rampalarda durma yapmadan göçbeyli çıkışında duruyoruz...
ulupelitte ise durmadan şile yaparak sağda shell benzincide duruyoruz...
5-12 mayıs kısa mesafe polinez kısa olur evet 19 mayıs çabuk gelir..

19 mayıs saat 07.00 .pendik-feribot..222 km ye eşdeğer etap otel kartepe. 11 . sefer.....

performans avrupa yaka
1- korsan hasan
2- ali emre akcan
3- yetkin
4- soner

anadolu yaka-performans

1- bahtiyar
2- erkan ...

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/482796_550474814985097_85664494_n.jpg

(link)

10 mart bozmazsa iyi bıçkıdere...21 km rüzgar güneybatı giderken uçarız kömürlük girişinde sağ arkadan vuracak bıçkıdereden sonra sağ yandan vuracak formuladan sonra aydos tarafında sol yandan vuracak rüzgar fazla sayılmaz ısı 14 derece...

Dün 75 km, bugün de 100 km turladım. Şunu anladım: 60 km yol gittikten sonra normalde rahat çıktığım rampada bugün çok yoruldum. Bu durumda 80 km yol gidip Kartepe'ye çıkmam şu performansla biraz zor görünüyor. Daha çok çalışmam lazım anlaşılan.

@Bahadır Gürel
sistem şu olabilir 2.5 ay boyunca, 160 km lerde çalışma toplam 180 km bostancı-kartepe-bostancı, bostancı derken deniz otobüsü ile yalova,şimdi sabah pendikten binersek 180 artı 15 km olur bana ,sabah düz yol pendik, dönüş yalovadan bostancı ..önemli olan suadiyeden 18 km rampayı kısa molalar ile kısa zamanda almak kendi namıma bu turu 12 saat olarak belirledim.tabi başarabilirsem çalışmam gerekecek.sabah saat ,ne yapıp edeceğiz kesin olarak kendimizi 08.00 de yalovada olacak şekilde programlamalıyız iki kez güney yolundan turladım birinci turda 10 km uzattım yolu şaşırdık ,
3 saatte 70 km yi devirdim ama topçulardan başlamış idik..bu sefer tempoyu çekerek 3.5 saatte 74 km yi almaya çalışacağım bu önemli .15 dakika mola olur hemen rampa suadiye köyünden başlıyor,18 km rampayı 4 saatte alırsam ya da biraz daha az bi zamanda bilemiyorum,tabi kısa molalar ile saat 15.00 ya da en geç saat 15.45 da kesin olarak 1300 rakımda olmam lazım.15 dakika mola ve 16.00 da aynı yerden 18 km iniş yavaş ineceğim yol riskli keskin virajlar artı stabilize..40-45 dakika iniş.16.45 durma yapmadan devam.
dönüş yolu olarak geriye 74 km kalıyor yarım saat gecikme yaparsam 4 saat dönüş sürer saat olur 20.45 en kötü senaryo 21.30 da yalovada olmaca toplam 12 saat 30 dakika bostancıya deniz otobüsü ile .
yalnız bahadır dostum sana bostancı ters olur gene yalovadan feribotla pendik yaparsın..

Geri