Scudo Sports

HAYDİ BİSİKLET SEVDALILARI, EYLEM ZAMANI....

cazci

Dört Mevsim Pedal...
Yönetici
Tepki
19.394
İsim
MEHMET CEM SAYGI
Başlangıç
1974—75
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Yollarda kaybettiğimiz canlara bugün bir can daha eklendi.Doğanay GÜZELGÜN kardeşimiz trajik bir şekilde aşırı hız yapan bir sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.
IMG_20230718_190213.jpg

(link)

Tüm sevenlerinin ve camiamızın başı sağ olsun, kendisinin mekânı cennet olsun.
Artık sesimizi daha gür şekilde çıkarıp, yollarda can vermek istemediğinizi haykıralım..
Geniş bir katılım için olabildiğince bu eylemi duyuralım...
Screenshot_20230718_201808_Instagram.jpg

Son düzenleme:
Scudo
Abimize Allah rahmet eylesin..Yürümeye korkar olduk artık bu ne idüğü belirsiz insan müsfetteleri yüzünden , cezalar ağırlaştırılmalı , caydırıcı özellikte olmalı , ama adama sorsan zaten benim kaybetçek birşeyim yok dayıı diyor , nasıl bir batağa düştü bu memleket..

Abimize Allah rahmet eylesin..Yürümeye korkar olduk artık bu ne idüğü belirsiz insan müsfetteleri yüzünden , cezalar ağırlaştırılmalı , caydırıcı özellikte olmalı , ama adama sorsan zaten benim kaybetçek birşeyim yok dayıı diyor , nasıl bir batağa düştü bu memleket..
Batağa düşme değil de batağa sokma durumu var bence.

Hatırlatma: Bu akşam Bostancı'da planlanan eylemde sürüş olmayacaktır fakat herkesin bisikletleri ile gelmesi istenilmektedir. Mümkün ise siyah giyinerek.

WhatsApp Image 2023-07-19 at 08.45.46.jpeg

Sabah 05:52'de kazanın özür dilerim cinayetin olduğu yerde kendisini andım,akşam da yetişebilirsem geleceğim. "Ben gelsem ne gelmesem ne,1 kişiden nolcak,zaten bir şey değişmeyecek"demeyelim,en azından elimizden geleni yapalım

Daha bir ay önce balkanlarda turladık. Bir araç bile bakın bir araç bile korna çalmadı, sıkıştırmadı, taciz etmedi. Medeniyet kaderdir.

Bu forumda yeterli sayıda üyeyiz. Burada uygun ortak bir dilekçe formatı geliştirerek Cimer üzerinden Bakanlıga herkes göndersin. Bu dilekçede makul yerine getirilebilir taleplerimizi vatandaş olarak ayrı ayrı iletelim. Bu durum bakanlık üzerinde bireysel talep olduğu için toplantılara yol açacağını düşünüyorum. Kazalara karşı alınacak önlemler gelişmiş ülkelerde bu husustaki uygulamalar nelerdir bunların ülkemizdede uygulanmasının sağlanmasını istemek hakkımızdır. Mesela tek gidiş dönüş olan ve bisikletlilerin kullandığı bir yolda her 500 metrede bir bisikletin gidiş yolu üzerine denk gelecek bisikletliye dikkat yönünde ışıklı tabelalar gibi. tabi farklı şeyler geliştirilebilir. Devletin bisikleti geliştirme yönünde yaklaşımı var olduğu için taleplerin değer bulacağını sanıyorum.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bisikletli kardeşimizi tanımıyorum ama şu an gözlerim doldu, yutkunarak okuyorum.
Tanrım sevenlerine sabırlar versin. :_(

Abicim bisiklet yollarını
e-scooterlara açtılar
Trafik kanunu değiştirip

Motorlu bir araca !!

Neden?
tayyibin akrabası o sektöre girdiği için..

Kimse gıkını çıkardı mı?
Hesapta bisiklet kullanan Nevşin Mengü filan.
Var mı bir yazısı vs?

💵💶💷💰💸💲💱

Her zaman kendi başınızasınız

Tuz çoktan koktu bu ülkede.

Koruyun kendinizi
😉

• Beğen
Tepkiler: MtB-BrS ve ÆSir
Ankara’da bir şey olacak mı?

Denizli 'de de Pamukkale Bisiklet Derneği'nin valilikten izin alarak organize ettiği sürüş var. Türkiye geneline göre saatte biraz farklılık var. 19:30 yerine 20:00 olarak belirlemişler.

WhatsApp Image 2023-07-19 at 10.25.10.jpeg

"" Arkadaşlar dernek olarak Valilikten izinlerimizi aldık Emniyetten’de destek verecek.
Basın mensupları da gelecek. Denizli Belediyesi ile digital reklam panoları ile ilgili de görüşme yaptık.
Tahmin edersiniz tüm bunlar için gerçekten inanılmaz bürokrasi işliyor.
Ancak en önemlisi sizlerin akşamki etkinliğe katılım göstermeniz. Yoksa bu yapılanların hiç bir anlamı yok. ""

Her konuda ahkam kesen kethüdaların ne kadarı destek verecek bakalım..🤔

347428504_6653919267973924_4202015339874424771_n.jpg

kurtcebe sağda ,duvarından alıntı yaptım ,yarış etabında geçen pazar birlikte sürmüşler ,çok üzgün ,kürsü gören dostunu bu gün toprağa vermişler,herkezin başı sağolsun ,solda kaybettiğimiz doğanay güzelgün.

Geri