- Tepki
- 19.105
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ne doğru ki bu doğru olsun durumundayım ben ama bir yönden iyiye işaret de olabilir, dikkat çekmiş ve birilerine zorla da olsa bazı şeyleri yaptırabileceğimiz anlamı çıkabilir.İstanbul Bostancıya otobüs dolusu çevik kuvvet neden gönderilmiş acaba? Terör örgütü propagandası yapmaya toplanılmadı, hem de kazanın (kaza denilirse) olduğu yer, büyük ayıptı bence.
Türkiye' de standart bir durum. Her hangi bir toplanma, eylem, gösteri gibi durumlarda en az iki otobüs dolusu çevik kuvvet yollanıyor. Bu önlemlerin 10 da 1 ini protesto nedenlerini engellemeye kullanmazlar.İstanbul Bostancıya otobüs dolusu çevik kuvvet neden gönderilmiş acaba? Terör örgütü propagandası yapmaya toplanılmadı, hem de kazanın (kaza denilirse) olduğu yer, büyük ayıptı bence.
Sizin gördüğünüz sadece bostancı ben Dudullu bostancı metro hattı içinde bile bir sürü çelik kuvvet polisi gördüm. Ama anormal karşılamaya gerek yok, toplanma amacı her ne kadar belli olsada,orada bir çok kişi birbirini tanımıyor, araya başka terör vb gruplardan insanların karışıp suistimal ederek.ortalığı karıştırmayağını kimse kestiremez. Ucu açık bir güvenlik problemi, bu yüzden tedbir alınması her zaman iyidir.İstanbul Bostancıya otobüs dolusu çevik kuvvet neden gönderilmiş acaba? Terör örgütü propagandası yapmaya toplanılmadı, hem de kazanın (kaza denilirse) olduğu yer, büyük ayıptı bence.
Bu ülkenin bir BİSİKLET FEDERASYONU var mıydı? Varsa ne iş yapar, ne işe yarar?
Şuan yeni başkan bu arkadaş değil diye biliyorum. Emin Müftüoğlu olması lazım yada benmi yanlış biliyorum. 🤔
pek birşey değişmiyorŞuan yeni başkan bu arkadaş değil diye biliyorum. Emin Müftüoğlu olması lazım yada benmi yanlış biliyorum. 🤔
Bu arkadaş yönetim kurulu üyesiydi yanlış hatırlamıyorsam..
Bir insanı fiziki özellikleriyle değerlendirmeyi bari şu forumda keselim arkadaş ya... Adam daha yeni başa geldi, biraz görelim bişey yapacak mı, yoksa daha öncekiler gibi yatacak mı? Ondan sonra verelim notumuzu.federasyon başkanı var
"Malesef trafik terörünün son bisikletçi kurbanı ben oluyordum. Dün akşam yolun sahında sürüş halindeyken arkadan aşırı hızlı bir araç çarptı. Çok şükür hayati tehlike yok. Kırıklarla atlattım. 24 saat geçmeden böyle bir kazının beni bulacağını aklıma bile getirmezken hiç bir şeyin değişmediğini görmek gerçekten çok acı verici. Lütfen sizde çok dikkat edin"
20:06'da gelebildim ancak kimse yoktu.
İstanbul Bostancıya otobüs dolusu çevik kuvvet neden gönderilmiş acaba? Terör örgütü propagandası yapmaya toplanılmadı, hem de kazanın (kaza denilirse) olduğu yer, büyük ayıptı bence.