Scudo Sports

Hayallerinizdeki bisiklet

Scudo
Cervelo-P5X-eTap-Triathlon-Bike-2017.jpg

(link) P5X ETAP TRIATHLON BIKE 2018

Görür görmez aşık oldum ama fiyatı ayrı dünyalara ait olduğumuzu bir şamar gibi vurdu yüzüme. İngiliz meşeli (link) sitesinde fiyatı 60.000 TL. Türkiye'de satılsa fiyatını düşünemiyorum. Ancak yılbaşında büyük ikramiye çıkarsa birbirimize kavuşabiliriz :)

Cervelo-P5X-eTap-Triathlon-Bike-2017-angled.jpg

Hayalimde değildi ama bisiklet mağazasına girdiğimde onca bisiklet arasında 500tl"sinden 9bin tl'ye kadar fiyatları ile "işte bu" dediğim, kadro rengi ve uygun fiyatı ile "hayal değil gerçek" dediğim bisikletim.. :)
CARRARO-DAYTONA-2924-17872-1.jpg 20171212_141635-01.jpeg

Sanırım ne eksiği ne fazlası var . Işte bu !!! :asik:

Tabi fiyat gerçeği...:snzdglsn:

Dosyalar

• 6z585u.jpg
    6z585u.jpg
    217,3 KB · Okunma: 81
  • Beğen
Tepkiler: muhiddin
Şehir için pratik katlanabilir kadrolu, bozuk yollar için amortisörlü, yokuşlar için elektrik desteği ve bütün bunlarla birlikte 10-12 kg gelen bir bisiklet.
"Hadi ordan sen de" demeyin lütfen, hayal demişsiniz, hayalimi yazdım :)

@ziyadeniz
En son etap modeli 80bine satılmış. Bunu alsa alsa Ali Ağaoğlu alır. Oda süremez işte.:pŞahsen alabilecek param olsa gene almam, bir bisiklete bu kadar para verilmez. Hani dünyanın sayılı zenginlerinden olsa sıkıntı değil,parayı zaten tuvalette,tuvalet kağıtı olarak kullanıyor olurum.Oradan üç, beş yaprak ayırırım.:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
(link)

hayalimdeki bisiklet kesinlikle alacağım :)
AoPw1D.jpg

Dosyalar

• 1111111.JPG
    1111111.JPG
    54,1 KB · Okunma: 13
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@BerkEvren
Öncelikle bu hangi bisiklet, modeli nedir, öğrenebilir miyim :D
Eklemeyi unutmuşum, tabi ki bütün bunların şöyle 1000-1500 liralık bütçeye sığabilmesi :D

@Kamış Tornavida
Phantom X2 diye bir şey. Tanımam etmem bende :D Google'da folding e bike yazınca gelen bisikletlerden biri sadece :harika:

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
Geri