Görür görmez aşık oldum ama fiyatı ayrı dünyalara ait olduğumuzu bir şamar gibi vurdu yüzüme. İngiliz meşeli (link) sitesinde fiyatı 60.000 TL. Türkiye'de satılsa fiyatını düşünemiyorum. Ancak yılbaşında büyük ikramiye çıkarsa birbirimize kavuşabiliriz
Hayalimde değildi ama bisiklet mağazasına girdiğimde onca bisiklet arasında 500tl"sinden 9bin tl'ye kadar fiyatları ile "işte bu" dediğim, kadro rengi ve uygun fiyatı ile "hayal değil gerçek" dediğim bisikletim..
Şehir için pratik katlanabilir kadrolu, bozuk yollar için amortisörlü, yokuşlar için elektrik desteği ve bütün bunlarla birlikte 10-12 kg gelen bir bisiklet.
"Hadi ordan sen de" demeyin lütfen, hayal demişsiniz, hayalimi yazdım
@ziyadeniz
En son etap modeli 80bine satılmış. Bunu alsa alsa Ali Ağaoğlu alır. Oda süremez işte.Şahsen alabilecek param olsa gene almam, bir bisiklete bu kadar para verilmez. Hani dünyanın sayılı zenginlerinden olsa sıkıntı değil,parayı zaten tuvalette,tuvalet kağıtı olarak kullanıyor olurum.Oradan üç, beş yaprak ayırırım.:rolleyes:
@BerkEvren
Öncelikle bu hangi bisiklet, modeli nedir, öğrenebilir miyim
Eklemeyi unutmuşum, tabi ki bütün bunların şöyle 1000-1500 liralık bütçeye sığabilmesi