Scudo Sports

Hayallerinizdeki bisiklet

6959 euro.. fiyatını görene kadar bende çok beğenmiştim.. kataloğu parçalayasım geldi:)

Scudo
Fazla bir şey istemiyorum. Anyroad comax

@ugurbahadir

Al benden de o kadar :)

KRON XC 4000 2012, v fren takma yerleri ve bagaj delikleri olan ömürlük bir kadro. Ayrıca Sedona XS karbon kadrolu bir bisiklet, karbon kadroda v fren yerleri de var daha ne olsun :)

Cannondale Black Inc. idi hayalim.
Ben ise gidip Cannondale Carbon 2 aldım para buna yetti. :D
Mutluyum :D

Benimde hayalimde Lapierre aircode 700 vardı:asik:images (3).jpg images (5).jpg ama bütçemin çok üstündeydi :agla: bende karar aldım aircode 500 almaya images (6).jpg indir (1).jpgparam ucu ucuna yeticekti yeni yol bisikletine geçeceğim için herkes yazık edersin daha düşük seviyeyle başla deyince bende Mosso 735 tca 105 aldım çokda memnunum karbona tam alıştıktan sonra geçmek en iyisiymiş;) yeni başlıyacak herkese tavsiyem karbon bisikletle değil alüminyum bisikletle başlamasıdır

• Beğen
Tepkiler: benben
Hayalim canyon spectral al 5 ex
canyon_stand-5.1200x800.jpg
Hedefim canyon neuron al 7.0
Canyon Neuron AL 7.0_c527dfcf728b72f3ac0da8d331ec29ae.jpg
Sahip olduğum whistle Huron 1484 :)IMG-20171004-WA0024.jpg

Doların son hareketinden sonra hedefimdeki bisiklet 300-400 lira arası pahalanmış oldu :acpsnr: hayal de mi kurmayalım be :mad:

Sanırım P5 :D
Yanında skinsuit ve aero kask da olsun :eek:ops:

Hayalimdeki bisiklet Burçak Erbil’in imalatı Brelis marka özel imalat bir yol bisikleti. Yol bisikletine geçmeyi çok istiyorum ve Burçak Erbil’in işçiliğine hayranım. İmkanım el verirse yeterli bütçeye ulaştığım anda kapısını çalacağım. Fabrikasyon karbonlar sizin olsun dostlar bana ruhu olan bir bisiklet lazım. Tabi bunun için para da lazım, işler de çok iyi değil bu ara. Millet iş yapıp villa, Masserati, yat hayali kurar; biz velespit görüyoruz rüyamızda.
(link)

@Serkan Mıstınoğlu

Altındaki bebek birçok kimsenin düşleyemeyeceği kadar hayallerin de ötesinde bir bisiklet ;):harika:
Rica ediyorum, tuzu kuru olanlarımız lütfen hayallerinizi kendinize saklayınız :D:koptum:

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Trek Domane DuraAce, Hidrolik Disk Fren, Bontrager jantlar...

_20171009_134438.JPG

Evet öğrenciyim, evet şuan yeterli maddi imkanım yok, evet çok çok pahalı....

Ama benim bir hayalim var ve bunu elde etmek veya edememek arasındaki farkı bugünkü davranışlarım belirleyecek.

Ben şimdiden azim ve gayretle çalışmayı seçiyorum. :)

242077_00_d.jpg

Caad12 ultegra. Bi tasarım bu kadar mı sade ve güzel olur:asik:

Geri