Scudo Sports

Hasan Söylemez/Bisikletle Türkiye Fotoğrafları Turu Yazı ve Resim Serisi

Arkadaslar Hasan bugün de 24:00 da Okan Bayülgen'in programına bağlanacak bilginize

Scudo
Gerçekten güzel konuştu ve Bisikletforum'dan kendisini takip edenleri unutmadı:) Canlı yayın konuğu olunca daha detaylı izleriz;)

gercekten güzel konuştu herşey sankii yıllar öncesinden planlı gibi herkez sadece tur olacagını ve kampanya bukadar diyecegini düşündü yanlız fotoraf sergisi herkezi bu yolda düşündürdü hayırlısıyla dönmesi dileğiiyle.

Yolun açık olsun kardeşim ilğiyle resimlerini ve yazılarını okuyorum.Allah kaza bela vermesin ayağının altından pedal eksik olmasın

hasan abinin kendi sitesindende e-mail attım yanlız bi geri dönüş olmadı yapacağı sergi için antalya/manavgatta biryerler ayarlamaya yardımcı olabileceğimi söylemiştim.bu konuyla yakından ilgilene bilrim?

@murat uludağ

çok güzel düşünmüşsün. umarım fırsat bulduğunda geri dönüş yapar. destekleriz her zaman buralarda.

• Beğen
Tepkiler: murat uludağ
@bahadır76

tabiki destekleriz...Talep olacağına canı gönülden inanıyorum

Hasan 4. ve 5. sergisini açıyor..

İzmir sergisi yer: Konak Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi sergi salonu
Tarih: 21 Şubat - 2 Mart
Açılış: 21 Şubat Pazartesi saat: 18:00

Antalya sergisi yer: Antalya Büyükşehir Belediyesi AKM sergi salonu
Tarih: 25 Şubat - 28 Şubat
Açılış: 25 Şubat Cuma saat: 18:00

• Beğen
Tepkiler: CevdetÖZTÜRK
Yola yeni çıktığım için heryerim ağrıyor , canım hiç sürmek istemiyor , içimden bir ses dön geri diyordu . Hasan'la Aliağa civarında karşılaştık yola çıkalı 3 gün olmuştu , herkes gibi bende Hello dedim (Bana kimse hello demiyor ne kadar üzülüyorum :))) Hasan'la oturduk yarım saat kadar muhabbet ettik hikayesini anlattı , kendimden utandım ... Bana ayna hediye etti yolda çok lazım olacak dedi gerçekten şehirlerden geçerken çok lazım oluyor . Herneyse ben belkide sayesinde on gündür yollardayım alıştım artık canım hiç geriye gitmek istemiyor :) Nisan ayında bir aksilik olmazsa Asya'yı dolaşacağım bisikletle 9 ülkeden geçeceğim 25000 km lik bir macera .Orada geriye dönseydim şimdi evde kös kös oturuyor olacaktım , şanslıyım galiba .

@Mehmet Tamaç

turunuzu takip edebileceğimiz bir blog yada siteniz varmı? yoksa bisikletforum üzerindenmi takip edebileceğiz?

@zeki günaydın

Şimdilik bir forum oluşturmadım , fakat Mart ayı içinde gerekli hazırlıklar tamamlanınca oluşturacağım . Şu anda yoldayım, Ege'de dolaşıyorum ve Hasan'ın İzmir'deki sergisine katılacağım bir aksilik olmazsa ...

Turun büyük bölümü geride kaldı galiba. Şimdi sanırım Ege Bölgesi'nde Hasan Abi. Az önce sitesine baktım. "Yarın geceden itibaren bundan sonra her hafta Cumartesi gecesi yol hikayelerim ve fotoğraf yorumlarımla Okan Bayülgen'le Disko Kralı'ndayım" şeklinde tweet atmış. Buna sevindim. Yalnız artık 18. ve 19. hafta hikayeleri fazla beklemesin.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Günaydın
Geri