Scudo Sports

Hasan Berk Baysal kardeşimiz vefat etti

YüzSürKoş

Forum Bağımlısı
Tepki
1.385
Yandı yürekler ta derinden,
Hiçbir şey gelmiyor yine elden,
Bilseydi çıkar mıydı geceden,
Yıldık artık dikkatsiz sürücülerden,
Nefret ediyoruz duyarsız belediyelerden!
2006 yılından beri yakından tanıdığımız, Pedal Sesi Bisiklet Topluluğu'nun kuruluşundan beri emek veren, ülkemizde bisiklete dair algıları değiştirmek için çabalayan, tam bir bisiklet sevdalısı, bir çocuk babası Hasan Berk Baysal arkadaşımıza dün gece turundan dönerken araç çarpmış ve hayatını kaybetmiştir. Kelimeler kifayetsiz kalıyor acının yanında. Şaşkınlık ve nefret içerisinde karışık duygular besliyoruz. Kaza hakkında ve cenaze hakkında henüz net bir bilgimiz yok. Yarın cenazesi kaldırılacaktır. Bilgileri ilerleyen zamanda sizlerle paylaşacağız. Hasan'ı tanıyan, tanımayan tüm bisikletçi arkadaşları, tüm sevenlerini bu son yolculuğunda haklarını helal etmeleri için cenazeye çağırıyoruz! Hepimizin başı sağ olsun, ailesine çok büyük sabırlar diliyoruz. Mekanın cennet olsun arkadaşım!

https://i.hizliresim.com/Pv4jB5.jpg

Scudo
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

Böylesine haberler almak insanı kahrediyor. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Allah Ailesine sabır versin..

Allah rahmet eylesin:Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.

Çok üzücü bir şekilde hakkın rahmetine kavuşmuş. Bir amaç uğrunda şehit olmuş. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına ve ailesine sabır diliyorum.

Allah rahmet eylesin...

Arabayı her altına alan yol benim araba benim ... basar giderim kafasında

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

...innâ lillâhi ve innâ ileyhi raci'ûn...

Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah. Çok üzücü haber...

Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun. Ölüm, bisikletçilere bir adım daha yakın maalesef.

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

Allah rahmet eylesin.Çok üzücü bir olay.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Kendisine rahmet, ailesine, dostlarına ve sevenlerine ve de bizlere, tüm bisikletçilere sabır diliyorum.. Ölüm aslında her an ensemizde..

Geri