Scudo Sports

Hasan Berk Baysal kardeşimiz vefat etti

Allah rahmet eylesin. gencecik, bir aile babası bir tane dikkatsiz adam yüzünden vefat ediyor! yanmaz mı hiç yürekler... Allah ailesine sabır versin.

Geçen hafta ve bu hafta ben de ciddi kazalar geçirdim, iki defa araba çarptı. bu arabalardan illallah ediyorum artık! dikkatsiz sürücülerden yıldım. bisikletin bütün keyfi kaçıp gidiyor. bizim sonumuz da böyle olur gibi geliyor bana...

Scudo
Allah rahmet êylesin. Mekanı cennet olsun...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Çok üzücü bir haber daha.
Yakınlarının ve bisikletseverlerin başı sağolsun.

Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Allah Ailesine sabır versin..

Rabbim kendisine rahmet ailesine de sabırlar ihsan eylesin.

Ben de bugün Fransa Turunu izlerken öğrendim ve çok üzüldüm.
Allah rahmet eylesin. Kederli ailesine ve tüm dostlarına başsağlığı dilerim.

bir arkadaşının dilinden.... Anlatılanlar doğruysa çok çok yazık. Bu kadar tedbirli birisine ,koca yolda çarpan vahşiye ne denir bilemedim.

Dün gece Gölbaşı Bisiklet Topluluğu olarak yaptığımız gece turumuz Eymir Gölünde başladı köylere tepelere uzandı uzun bol keyifli turun ardından tur sonunda Mogan Gölünde oturduk güzel bir çay molası verdik 11 kişi başladığımız turda son 6 kişi almıştık ne kadar güzel bir tur olduğunu konuştuk sonra tesadüf ya masamız kalabalıklaştı yan flüt , gitar ve tulum eklendi karadeniz şarkıları söylenmeye başlandı herşey çok güzeldi çok keyifliydik hatta Hasan Berk Baysal (39) abimizin eşi Elif Hanım kpss ye girmişti bu çarşamba turunda Elif Hanım ve oğulları Ozanında (6) katılacağını tekrar tekrar mutlu mutlu söyledi durdu ki eşi Elif Hanımlada bisiklet sayesinde tanışmışlardı ... Yanımızda son fotoğrafı gece 01:09 da çekilmiş zannediyoruz yanımızdan Dikmendeki evine doğru hareket ediş saati 01:20 civarı ve Kepekli Yokuşunu çıkarken Saman Yolu Outletlerinin bitiminden yaklaşık 200 metre sonra hiçbir viraj yokken dümdüz yolda 3 tane arkasında ışık bir tane kafasında ışık olmasına rağmen hepsi flaşörlü yanıp yanıp sönüyorken üzerinde sarı fosforlu yeleği varken ve yılların deneyimli bisikletçisiyken gece 01:45 02:00 sularında koca 5 şeritli yolda bir araba en sağdan giden bu sevgili abimize son sürrat çarpıyor ve kaçıyor ... Bu çarşambaki turumuzda eşim ve oğlumda olacak diyordun ama Berk abim artık sen olamıycaksın ... Grubumuzun en pozitif adamı hepimizin motive kaynağı her çartşamba sırf bizlerle olmak için işinden yorgun argın evine gidip hemen hazırlanıp koştur koştur bize Gölbaşına bize gelen abim varış noktamıza kadar gruba artçılık edip kimseyi geride bırakmayan her teker patlamasında ben yaparım hemen diyen abim her pazar turunda yeni başlayanların motive kaynağı ve bi bisikletçi gördüğünde aha bi kırık daha geliyo sesinin kulağımdan eksilmediği canım abim Berk Abim şimdi yok aramızda ... Dün gece beraberdik bu sabah haberle uyandım hastane olay yeri emniyet arasında gittim geldim ne diyeceğimi bilemiyorum Allah belasını versin gülmek nasip olamasın o şerefsize onuda ayrı tutuyorum ve tüm arkadaşlarıma dostlarıma akrabalarıma sesleniyorum buradan ... YOLDA BİR BİSİKLETÇİ GÖRDÜĞÜNÜZDE BİRAZ UZAĞINDAN GİDİN ALLAH AŞKINA YAPIN ŞUNU BİSİKLET YOLLARDA ARABALARINIZDAN DAHA ÖNCELİKLİ BUNA UYUN BİZİM KAPORTAMIZ BEDENİMİZ BUNU BİLİN BİLİN Kİ BİR BERK DAHA ÖLMESİN BİR ELİF HANIM DAHA EŞİNİN ARKASINDAN AĞLAMASIN BİR OZAN DAHA YETİM KALMASIN ...

Simdi gördüm haberi! Cok sevdigimiz, cok degerli, cok saygin bir insani kaybettik. Söyleyecek, yazacak söz bulamiyorum.
Anisi hepimize önder olacaktir.Hepimize bassagligi, yakinlarina sonsuz sabirlar dilerim.

Sinirden ne yazıcağımı bilmiyorum.Sonuna kadar insandan yanayız , şiddeti hiç birimiz sevmeyiz , bir insanı dövmeyi ve öldürmeyi hiç birimiz sevmeyiz ve hep yazarız yorumlarımızda.Fakat bu kadar tedbire rağmen bu güzel insana çarpıp giden insanı verseler elime insanlığımdan çıkıp öldürebilirim.Senin karın cocugun ailen annen baban yokmu be adam he be allahsız allah sizin gibilerin belasını versin.

Berk'i tanıyan, tanımayan Ankara'daki tüm bisikletçi arkadaşlarımızı Berk'in çıkacağı uzun yolculuk öncesinde uğurlamak üzere Pazartesi günü Gölbaşı Merkez Camii'sine bekliyoruz. Bu yürek burkan günde merhumun ailesine destek olmalıyız. O kişi biz de olabilirdik. Bugün varız, yarın yokuz. Ansızın gelen acı haberlerde varlıkla yokluk arasındaki farkı kavramakta hepimiz zorlanıyoruz. Mekanın cennet olsun arkadaşım. Allah ailene ve tüm sevdiklerine sabır versin. Seni çok özleyeceğiz. (link) Hüzünlü ve Buruk Bir Merhaba,

Pedal Sesi'nin kuruluşundan beri yakından tanıdığımız, bisiklete gönül ve emek vermiş Berk arkadaşımızı dün gece acı bir kaza sebebiyle kaybetmiş bulunmaktayız. Gece turundan sonra koskoca Konya yolunda, ışıklandırması ve önlemleriyle sağ şeritte giderken hızla çarpan ve kaçan vicdansız araç sürücüsünü asla affetmeyeceğiz. İnşallah bulunursun! İnşallah bu dünyada da öteki dünyada da yaptığını çekersin. Çevre dostu, ekonomi dostu bisikleti kullanan, yaygınlaştıran insanlar dünyanın gelişmiş ülkelerinde ödüllendirilirken bizde kanlı örtülere sarılıyor. İşin en iğrenç kısmı ise her sene yaşadığımız bu acı kayıplara karşı hükümetler ve yerel yönetimler sessiz kalarak yeni kazaların olmasına sebep oluyor. Cezalar ağırlaştırılmıyor. Bisiklete bir araç gözüyle değil hala oyuncak gibi bakılıyor. Hiçbirinizin yatacak yeri yok. Sinirimden, öfkemden bıraksanız daha neler yazacağım.

Arkadaşlar 7 Temmuz Pazartesi günü Gölbaşı Merkez Camii'sinde öğle namazının ardından cenaze namazı kılınıp merhum defnedilecektir.

Hasan Berk'i bu son yolculuğunda yalnız bırakmayalım. Haklarımızı helal etmek ve bu acılı günde ailesine destek olabilmek için hep birlikte Gölbaşı'nda buluşalım.

Merhuma Allah'tan gani gani rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diliyoruz. Allah'ım diken üstünde bisiklet sürdüğümüz şu ülkede sen tüm bisikletçileri koru, ailelerine bağışla Yarabbim! Daha fazla acı çekmesin bu güzel insanlar!

Türkiye deki Trafik Kazaların nedenlerine bakıldığında, en büyük pay %88 ile SÜRÜCÜ hatası. Maalesef ne kadar önlem alınırsa alınsın trafikte toplum bilinci ve insanlık kazanımı gerçekleşmedikçe bu tür kaza haberleri almaya devam edeceğiz, Allah Gani Gani Rahmet Eylesin Ailesine sabır isyan eylesin...

Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olur inşallah...

Geri