Cako92
Üye
- Tepki
- 33
- İsim
- Ferdi Karakaya
- Bisiklet
- Carraro
Herkese iyi akşamlar dilerim öncelikle. Bugün Yeninosna - Beylikdüzü arası gitmek için yola çıktım. Bu arada carraro sportıve 224 kullanıyorum. Giderken hiç bir sorun yoktu gerekli kontrollerimi yaptım ve çıktım yola sırasıyla starcıty - sefaköy - k.çekmece - avcılar haramidere ve son olarak beylikdüzüne ulaştım. 2 saat kadar burada durduktan sonra yola çıktım beylikdüzü yanyoldan devam ettim birsüre marmara park avm yi geçtikten sonra bilen arkadaşlar vardır mutlaka haramidereye inen yokuştan devam ettim tamda bu sırada ( yanyoldayım ) kırmızı bir hatcback araç yolun en solundan benimde bulunduğum en sağ şerite geçip sokağa girmeye çalıştı el frenini çekip sokağa girmek isteyince benim ön tekerime çarptı bende o sırada arka- ön fren kombine şekilde durmaya çalışıyordum havada 1-2 takla attım ve arabanın üstünden soluna doğru yanyolun sol şeridine düştüm ben bir süre kalkamadım diğer araba o sırada kaçmış haliyle plakasınıda alamadım ön jant yamuldu sadece. Bunu yazmak istedim çünkü hiç kimse bisikletliye dikkat etmiyor neredeyse insanlar araçtan saymıyorlar elime bisikleti alıp öetrobüse bindim ve yenibosnaya geldim herkese iyi forumlar. ( benim birşeyim yok Allah tan hala şükrediyorum. Hepiniz dikkat edin Allah a emanet olun arkadaşlar.