Scudo Sports

Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin?

Çok güzel tektikler denemek lazım :) ben genelde aldığım fiyatın %20 altında bir rakam veriyorum birde üzerine N11 den hedi çekim vardı ordan %20 indirimli aldım diyorum ve genelde işliyor :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Yalan üzerine kurulmus yuvalar, insallah sonu hayirli olur. bukadar hanimdan korktuktan sonra ne hanima yalan söylerim nede o bisiklete binerim.
O ne öyle ya, yok indirimli aldim, arkadasdan aldim, ucuz aldim vs ....
Aldim iste sukadar para verdim aldim diyerek dogrulari söylemek herzaman iyidir. Böylece hem vicdaniniz rahat olur hemde yalan konusmamis olursunuz.
Ne hanimdan korkacaksin nede hanim senden korkacak, hersey esit olmasi, yalansiz olmasi karsilikli saygi olmasi gerekiyor. Bakin ozaman hic bir sorun kaliyormu ortada.

Ha bu arada unutmadan hanim annemin evini pek sevmez ve gitmez diye bisikleti annemin evine birakacagima o hanimi birakirim daha iyi. Hanim kimde benim annemi, beni 9 ay karninda tasiyan, bana bakan büyüten, benim icin canini veremeye hazir olan ANNEMI sevmiyormus.

Kolay gelsin.

Ben 3 sene önce 4500 bisiklet alınca önce fiyatını sordu 1500tl civarı dedim...Hanım (bilirkişi) şöyle bi döndü bisikletin etrafında valla bu hiç 1500 liralık bisiklete benzemiyoda neyse dedi.Daha sonra ufak ufak çıtlardım fiyatını eğer aldığım fiyatı ilk başta söyleseydim direk boşanma nedeni yani..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Sevgili @mariokaldato hocam. Sorum şu?

Ben geçtim hanımdan yarda. Dolar olmuş 6.50+ tabiri caizse her alımda bize çakıyorlar.
Bize çakmalarına engel olup kendimize çaktırmadan nasıl alım yapar ve naçizane tabirinizle apgereyt ederiz velespitlerimizi.

Teşekkürler. Saygılar.
Arzular şelale.

Bu başlığı açan @mariokaldato nun kadın ruhundan anlamadığı ortada. Kadınlar sezgileri kuvvetlidir, bir kadını kandırdığını zannedersin ama sadece kendini aldatırsın. Kadın aldatılmış olduğunu bir süre sonra sana bir silah olarak kullanır ve kadınlar yemeği soğuk yemeyi sever.

@mehmetsunu
kadının erkeğin boynuna taktığı sanal bir tasma vardır. o menzilin dışına çıkmadıkça ses etmezler ama her şeyi de bilirler. mario usta bi tanedir, kadın ruhundan anlamasa şu an koltuk değnekleri ile yürüyor olurdu.

Bisiklete benzemeyen bir bisiklet almadığınız sürece bundan kaçış yok arkadaşlar. Eğer bisikleti andırmayan bir bisiklet bulabiliyorsanız , bir nebze kandırmanız mümkündür. Artık o da ne kadar sürer ? Bilinmez.

Aşadağıdaki gibi bir model alırsanız , belki vallahi bende akırkene şemsiye diye şeyettiydim şeklinde bir bahaneye sarılabilinir.

(link)

(link)

@bhr42
Iste hata tam olarak burada, dogruyu söyleseniz kesinlikle bosanma davasi acilmaz o an bir kizginlik yasanirdi ve olay kapanirdi. Bu tür düsüncelerden kurtulun ve herzaman dogrulari söyleyin, ya o söylediginiz yalan bir kac gün sonra ortaya ciksaydi ne yapacakdiniz? Yüzünüz kiszaracakti, söyleyecek laf bulamayacaktiniz ve esinizin gözünde yalanci olarak görünüp güvencesi yikilacakti arti mutulugunuza bir adim yaklasmis olacaktiniz. Iste asil bosanma ve mahkemede gecerli neden bu.
Neyse 44 yasiniza gelmissiniz benim size akil verme gibi bir cabam olamaz zaten, siz nasil biliyorsaniz öyle yapin. Kolay gelsin. :)

@Cömert
Reis Zihni sinir projesi gbi ama çok Mantikli
:D

@mehmetsunu
Kadın Ruhundan anlamasam bunları nasıl yigardim böyle yanıt ver Eyyyyyy Amariha

20180826_135833.jpg

@Mehmet Metin Levent
Eyvallah dostum

@Mehmet Metin Levent
Hanımlar android sistem gibidir reis kendini durmadan ekran arkasında guncellerler

@uslsy
Ömer tek yol var ikinci ele dayanmak ve sinsice soteye yatmak

Walla hanım benim bisiklet sürünce bütün stressten arınmış pambık gibi olduğumu görünce hiç bir şey dememeye başladı.. ama ben de kendime bir dur demek zorunda kaldım.. zaten dolar 6.5 olunca .. zorlar beni.. apgreyt olayında da optimal düzeye geldim.. daha fazlası zorlar...

En güzeli bisiklet süren ve bisikleti seven bir eşiniz olması..
O konuda eşimin hakkını yemek istemem. Eşimin manevi desteği ile Argon 18 Nitrogen topluyorum. Hatta “Özcan chain reaction da indirim varmış” diyip gün içinde aradığı bile oluyor
Allah bisiklet sevene bisiklet seven eş nasip etsin

Bu durumda Aldığın fiyatın yüzde 50 sini söylemek,mesela 229 liraya aldığım tayt ona göre paçavra(ki) yarı fiyatını söylememe rağmen yıkama talimatına o kadar para veriyorsan uy diye talimat koyandır. Gerçek fiyatını bilse muhtemelen akşam yemeğine kaynatıp verecektir

@Özcancan
Darısı başımıza olur umarım . Ailecek pedallamayı seviyorsunuz yani ne mutlu size

• Beğen
Tepkiler: Özcancan
Esenlikler aka nasılsın?

Hanım yok,evli değiliz ama evdekiler bisiklete harcama yapmamı istemiyorlar. Ne gerek var o kadar masrafa falan diye düşünüyorlar,bazen kargoları onlar görmeden alayım diyorum,kargo herkes evdeyken geliyor arkadaş. :D Şubeden aldığım zamanlar oluyor ama eve geçerken yakalanıyorum. :D Kısacası her zaman muhalefet vardır, kimisi sizin için kendi düşüncesinin iyi olduğunu savunur,kimisi kıskanır. Bu işler böyledir :) Kardeşim taksitle 5bin küsüre telefon aldı.Bana göre çok büyük israf. Lakin benim gözümdede 5binlik bisiklet var (mosso 735 tiagra :asik:),ona sorsam deli misin nesin bisiklete o kadar verilir mi diyor. :D

Geri