Scudo Sports

Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin?

@mariokaldato

Cookis = Çerez ( gezindiğiniz internet dosyalarının bilgisayar önbelleğinde kalan dosyaları denebilir. ) cookieslerden gezindiğiniz siteyi bulursa yani burayı o zaman vay halinize. :) Allah korusun
Nasil silinir o anlatir misin ? Uygulasin arkadaslar :D

Scudo
Nasil silinir o anlatir misin ? Uygulasin arkadaslar :D

Tüm çerezleri temizleme
  1. Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
  2. Sağ üstte Diğer. Ayarlar'ı tıklayın.
  3. "Gizlilik ve güvenlik" bölümünün altında Çerezler ve diğer site verileri'ni tıklayın.
  4. Tüm çerezleri ve site verilerini göster. Tümünü kaldır'ı tıklayın.
  5. Tümünü temizle'yi tıklayarak onaylayın.

Hanım korkusundan dolayı tüm bu taktikler ve çözümlerle uğraşmaktansa hiç yükseltmem bisikleti daha iyi. Uğraşamam :)

Hanıma çaktırmadan dün power sele aldım,mümkün değil anlayamaz :komik: ama eski seleyi evde nereye saklayacağımı şaşırdım,arabanın bagajına sıkıştırdım bir köşeye.Evin rıskını seleye yatırdığımı duyarsa boşar beni,yapacak bir şey yok aylardır direniyordum almamak için :acpsnr: el mi yaman popomu

Ben bu hanıma caktırmadan bisiklet yükseltme işini asla beceremeyeceğim sanırım. Bugün çamurluk taktım. Seleyi değiştirdim. Hatun görür görmez " aaa çamurluk takmışsın" dedi. Daha bisikletten inmeden "seleyi de mi degistirdin?" Dedi. Hadi çamurluk meydanda da sen popomun altından seleyi nasıl fark ettin? Allah'tan kılıbık değilim de aldım nolmuş dememle elim cüzdanıma gitti. Kredi kartını verdim. Şimdi kendisi dışarlarda. Eve gelince çamurluk ve sele kaça mal oldu söylerim. 😀😀

Son düzenleme:
Ben bir bilezik taktım rahatladım. Çocuklarla senin bisikletin başka bir eksiği varmı diyor. Herhalde bir bisiklet kilidine ikinci bileziği kilitleyecek bize. Yaw gardaşım neden hep erkekler öte aleme önceden yelken açar düşünmediniz mi.?

Onlar hem hanım hem efendi yerinizi bilin lütfen. Bizler köleyiz. Öyle çakmıyormuş gibi duruyorlar. İnce hesap yapıyorlar benden demesi. :)

Hanıma çaktırmayanların adı kılıbike mı bu konuda? 😂😉

Forumda ayın esprisi önerim: "kılıbike" 😂😂😂😂😂😂
Ben bir bilezik taktım rahatladım. Çocuklarla senin bisikletin başka bir eksiği varmı diyor. Herhalde bir bisiklet kilidine ikinci bileziği kilitleyecek bize. Yaw gardaşım neden hep erkekler öte aleme önceden yelken açar düşünmediniz mi.?

Onlar hem hanım hem efendi yerinizi bilin lütfen. Bizler köleyiz. Öyle çakmıyormuş gibi duruyorlar. İnce hesap yapıyorlar benden demesi. :)

Bir Çorum atasözü der ki "Altın ateşte, kadın altınla dövülür." Bu atasözünü uygulamaya aldığım günden bu yana Ahlatçı çok ilerledi çok 😂😂😂😂😂

@Larkkral Sürekli piknik sürekli doğa. Hedef şaşırt. Sonra iki deli numarası çek ruhum daralıyor de. Arada bir ağla. Gravelı aldıktan sonra vur dağa kendini. Akşam dönüşte bir demet çiçek. Bol bol dua et hanım hayatımı kurtardın de. Hanımların en nefret ettiği şey kendilerine direkt sorulmadan yapılan işler. En çok kızdıkları şey teslim olmuş erkekler. Yani hem savaş hem barış. Teslim olduğun gün uğraşı bulamıyorlar.

Yaw şimdi burda yazıyoruz adımız kılıbike olacak. Tövbe yarabbi. Biraz saksıyı çalıştırın. Tavşana kaç tazıya tut deyin. Denge siyaseti izleyin. :harika:

@Larkkral Sürekli piknik sürekli doğa. Hedef şaşırt. Sonra iki deli numarası çek ruhum daralıyor de. Arada bir ağla. Gravelı aldıktan sonra vur dağa kendini. Akşam dönüşte bir demet çiçek. Bol bol dua et hanım hayatımı kurtardın de. Hanımların en nefret ettiği şey kendilerine direkt sorulmadan yapılan işler. En çok kızdıkları şey teslim olmuş erkekler. Yani hem savaş hem barış. Teslim olduğun gün uğraşı bulamıyorlar.

Hocam siz böyle mi yapıyorsunuz ? :)

yaw bu nasıl bir içgüdü arkadaş her kadın mı aynı olur. Dahonu bin liraya aldım dedim (x5) ve aldığım sitede siparişi silme özelliği vardı allahtan sonradan bakmak istedi (Brooks selenin fiyatını merak etti) onu da geçiştirdim de artık alma limitimi doldurdum. kargo gelirse eve olay çıkar. :D arabaya bakım yapmak için kriko almam lazım kara kara düşünüyorum.

yaw bu nasıl bir içgüdü arkadaş her kadın mı aynı olur. Dahonu bin liraya aldım dedim (x5) ve aldığım sitede siparişi silme özelliği vardı allahtan sonradan bakmak istedi (Brooks selenin fiyatını merak etti) onu da geçiştirdim de artık alma limitimi doldurdum. kargo gelirse eve olay çıkar. :D arabaya bakım yapmak için kriko almam lazım kara kara düşünüyorum.
Kadinlar bu tip numaralari yemezler zira kendileride bir seyi alinca biz kocalara gerçek fiyatin ortalama %30unu soylerler

@mariokaldato @Baybora Kadınlar bunları yiyor abi, benim karım elektronik yada ne bileyim ilgimi çeken bir şey alsa fiyatını, incigini boncugunu, hangi fabrikada hangi operatör üretmiş ona kadar araştırırım. Ama sen Brooks sele almışsın en kötü meraktan kaç para diye sorar geçer. Ama sen İngiliz malı 1800’den beri üretiliyor, kraliçe buna oturuyor diye översen eger tabi merak eder fiyatını sorgular aklını alır. Kadınlarında belki az söyledikleri şeyler giyim, aksesuvar yada kozmetiktir. :)

Artık kargoları direkt kargo şubesine gondertiyorum ya da kargo eve gelecekse takip numarasından takip edip "kargo dağıtımda" diyorsa;

-Hanım marketten neler eksikti, söyle bakalım?

Deyip hemen dışarı çıkıyor ve kargo bizim eve ulaşmadan caddede, sokakta kargo arabasını arayıp buluyorum.

Bunlar da benim hayatta kalma metodum.

Geri