Scudo Sports

Hanıma çaktırmadan bisletini nasil apgereyt edersin?

Scudo
@kutlucan
E
Eyvallah dostum. Allah u Teala
Hepimize uzun ve hayirli bi ömür versin insaAllah. Hayirli Cumalar

Abi yine yıkmışsın, yazıya bayıldım. Olaya ciddi bir yönden bakacak olursam da;

Gerçekten sevdiğini söyleyen ve tüm hayatını bizle geçirmek isteyen kişilerin, yaşanan maddi bir sorun olmadığı halde neden sevdiği kişinin keyif aldığı hobilerinden uzak tutmak istediğine hala anlam veremiyorum. Sanırım "kadın bu doğası böyle" diye diye herkes kabul ettirmiş. Bence hatalı bir yaklaşım..

Not: bu yazımdan ötürü bana karşı cephe almayın abilerim. :)

@enqinHLC
Yolda dogabilecek sıkıntılardan bizleri korumak istiyorlarsa, kaza falan durumlarından korumak istiyorlardır özellikle bence, ama bazılarıda varki cadılıklarından :D

@enqinHLC
Eyvallah abisi. Begenmene memnun oldum. Saka bi yana ben her insanin kadin-erkek-aracins ayrimi yapmadan bu yasamda kendine ait ozel alanlarinin olmasi gerektgini savunurum. Cevremede bu konuda ozgurluk sunarim. Abi hobi olur ne bileyim bi ugras olur fark etmez. Hobisiz insan teknik olarak yaşamiyodur zaten. Ha kadin kismina gelince ; Bu dunyada hem kendi mutsuz, hemde cevresinde mutlu insan gormekten pek memnun olmayan bi canlı türüdür. :D istisnalar haric tabi
Mesela @Murat Cömez dostuma eşinin sipeşilayzıd es work almasi örneği gibi :)

@mariokaldato abi yazını öyle iştahla okudum ki benim daha evlenmeden nişan arefesinde böyle. Bu tekniklerin bir kısmını bende yaparken devamı için ilham verici oldu. Efsane yazı başa bela bir de tabi . Benim hanım internet geçmişinden bile ne olup bittiğine bakarken ( sadece geçmiş olsa iyi ,takip ettiğim ilanlara kadar :) ) Şu hobilerimize bir de bu kadar karışılmasa aaah ah :)

@Ahmet Ayaz
:D dogru tespit dostum

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
yengeye link giderse duman olduk abi:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ercst0rm
Bunlar kamuya tavsiyelerdi meraklanma eheheh .Kendime özel tekniklerimi paylaşmadım tabikiside :D

@kutlucan

Bekarmısın kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Tmm o zaman bende diyorum böyle cesur varmı diye hehehhe bi an kendimden şüphe ettim.

@yaboga
Ahahha abi bende daha yaş erken yav bakalım ilerde ne hallere düşecez :))

Rez. Değerlenir bura :D

Geri