Scudo Sports

Hangi Marka ??

mrk1995

Üye
Tepki
1
Herkeze merhaba ben bu sitede yeniyim ve kafam o kadar karışık ki. ben normalde en iyi bisiklet bisan bianchi vs. gibi düşünüyordum ama bu sitede kron,CORRATEC gibi tek amartisörlü bisikletler duydum. ben yeni bir bisiklet almayı büşünüyordum bisan alacak tım biraz araştırayım dedim iyice kafam karışıtı. işte bisikletin ağırlığını boyunu hiç düşünmeden bi ucuz bisan almıştım önceden geri sattım çok sorunu oluyordu. şimdi bu sitede farklı farklı düşüünceler var sizce hangi bisikleti alayım.
1.baya ucuz olmalı
2.sorunu yapmamalı
3.rahat gitmesi ve zevk alınması
4.ben 13 yaşındayım ve 37 kiloyum 140 cm boyum var :eek:

lütfen yardımcı olun arkadaşlar gerçekten kararsızım ve şimdiden teşekkür ediyorum

Scudo
Ben Sedona Borla öneririm.14" kadro boyu olması lazım sana onlar uyar.Sen yine de danış bisikletçine.Baktım şimdi Antep'te oturuyomuşsun.Orda Sedona satan yer varmı bilmiom ama internetten de alış veriş yapabilirsin.Fiyatı da 215€
(link)

Bütçeni belirtirsen daha iyi olur ama Sedona Borla gerçekten fiyatına göre çok iyi bir ürün. Eğer Antep'te bulabilirsen ya da İnternetten alma imkânın varsa uygun bir seçim olur.

Dostum hep hayalimdeydi borla ama boy ve yaş alıp başını gidince 751 V´e kaldık...

Sedona Borla 14" ideal olur. V fren sisteminden sıkılnca diske geçirile bilinir sanırım...

Erdoğanlar Bisikletden al derim garanti yapıyorlar ama ne kadar olduğunu bilmiyorum...

bence GEOTECH FUN shimano tourneyliler arasında en iyisi ve 2 yıl garantili
bir bakmalısın
(link)

@cagcagim

Bütçem En Fazla 300 olur ama diyeceksinizki bu fiyata aradığın bisiklet bulunmaz

Geri