Scudo Sports

Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz?

İşlemciniz Hangisi?

• Toplam katılım
    141
Scudo
intel Pentium D 266mhz
Asus P5PL2
512 DDR2
120 GB HD SATA SAMSUNG
128 MB ATI X300 RADEON (en ucuzundan)
falan filan

İntel 3.0, intel anakart, 512 ram 400 mhz kullanıyordum,

AMD x2 3800,epox anakart,1 gb ram 800 mhz'e geçiş yaptım çünkü core duo lardan daha hızlı ve agresif çalışıyor:);)

Intel P4 3.0 HT Prescott +coolermaster JET4(as5)
Asus P4P800-X
512x2 twinmos dual ddr ram...
Ati radeon X800GT all in wonder agp ekran kartı
Samsung 160 GB sata2 HDD
Asus A55-GA 550watt PSU
everest kasa
Philips dvd-rw
falan filan...
Açıkcası çok memnunum intelden...
Şimdilik yapabileceğim herşeyde bana sorunsuz eşlik edebiliyo bilgisayarım çok sıkıştığımda 3.750 mhz e kadar O/C yapıyorum mis gibi oluyo...

işim geregi hizli sonuc alabilmek icin bircok test yaptim ve amd herzaman intelden cok ustun sonuclar verdi, ve vericekte eminim.
zaten bizim meslekte intel kullanan cok az kisi taniyorum, intel kullanan tanidiklar cok pismanlar, "aklin yolu bir abi artik AMD" diyip duruyorlar :)

amd athlon xp 2800 kullanıyorum çok memnunum bir sonra alacağım da amd olacak

Sonunda Core2duo...

PC hegemonyası ile buradada karşılaştım , benim , işlemcim Apple Macintosh G4, seçenekler arasında yok , Aslında performans ve Hız olarak PC'lerden çok daha verimli olan Apple bilgisayarlarının Türkiyede kullanım oranlarının düşüklüğü malesef agresif PC pazarlama stratejilerinden ve yetersiz bilgiden kaynaklanıyor. Ben Apple kullanmaktan son derece memnunum ve herkese tavsiye ederim .. Dünyaya PC pazarlayan AMERİKA'da apple in kişisel bilgisayar pazarındaki payı % 40 larda .. bu bilgi çok şeyi anlatmaya yeter bence...

• Beğen
Tepkiler: mehmet_svm
konu biraz eski ama ben de intel kullanıyorum. pd930 3.0 , standart soğutucusuyla oc'lu 3.4mhz'de çok rahat ve performanslı çalışıyor.

intel kullanıyorum ama bir daha alacağım bilgisayarda amd istiyorum..

Yıllardır tartışılan Amd mi-İntel mi tartışması değilde,forumda çoğunlukla kullanılan işlemci hangisi? maksadını taşıyan bir konu açmak istedim.

Cpu'larınızı bekliyorum .. :)

Geri