Scudo Sports

Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz?

İşlemciniz Hangisi?

• Toplam katılım
    141
ınte p4 3,2...su an ıdare edıyorrr...
bu bılgısayar sektorune gırdıgımden berı uzman oldum sayılır..:)

Scudo
ınte p4 2,8 yuvarlana yuvarlana gidiyorum....bu arada önder benim pc senin ellerinden öpecek yakında:D

kardeşime amd 64 3000+ 939 soket topladıktan sonra bende lga p4 ü değiştirdim ;)
fiyat / performans ve tabii oyun zevki (aslında işlemcilerin kaç watt güç gerektirdiğide iyi bir etken)

ofiste intel
evde AMD

intel P4 2,8
AMD 1,8@2,4
yani AMD ve overclock...intele verilen paralara yazık...

Bilgisayar sektörünün 8 yaşımdan beri içindeyim sayılır. Son yıllarda çok daha içli dışlıyım tabi ki. 21'e merdiven dayadım ve derim ki kesinlikle Intel. AMD ben bildim bileli Intel'e alternatif bile olamadı. Ekonomik olmasından başka cazip yanı yok bence. Bkz. güçlü "server"lar üreten firmalara hiç AMD var mı? :D

--Düzeltme--
Intel / AMD tartışmaları her zaman Shimano / Sram veya BMW / Mercedes tartışmalarına dönmüştür. Sadece fikrimi yazdım :D Belki de hiç biri diğerinden üstün değil...

bence de Sram/Shimano tartışmasına çok benziyor. iki taraf da birbirlerine bazukalarla g-3 lerle girişiyorlar ama ne savaşın sonucu var ne de manası :D

zaten otomobiller de iki ye ayrılır

Mercedes ve diğerleri

intel inside-centrino şu anda dünya piyasasını hakimi ve en iyisi.AMD nin ısınma sorunu vardı aştılar galiba ama onlar yolun başındalar.mesela yüklenirseniz bir AMD ye şöyle 12000 led lik biryükle bakın nasıl yanıo cayır cayır...bence ucuz deyip almamak lazım.birazparaya kıyın derim.intelden şaşmayın.

valla ben intel pentiun p4 3.2 ee kullanıyorum 1 sene oldu alalı ilk çıktığında aldım halada aynı performansla çalışıyo ....

Ben de tercihimi intel işlemciden yana kullanacağım.

valla arkadaşlarişim gereği laptop kullanmak zorundayım ve laptop kullanırken de kesinlikle 64 bitlik amd işlemci tercih ediyorum aynı anda hem photoshop hem flash hem dreamweaver çalıştırıp hem de uzak masaüstüyle sunucuya bağlanın bakalım işlemciniz yanıyormu yanmıyormu :D ama benim yanmıyor üstüne üstlük arasıra o programlar açıkken counter strike oynuyorum inanmayabilirsin ama bütün bunları amd 3000 işlemciyle yapıyorum ve manyak derecede memnunum pentiumdan da nefret ediyorum çünkü kalıplaşmış bir sistem ve kendini beğenmişlik kokuyor işlemcileri ayrıca halilozturk hocam sunucu da amd devrim yaptı bu aralar dikkatini çekerim kullandıgım sunucular şu anda amd ve manyak memnunum amd opteron işlemci var üzerinde sunucunun ve 400 adet web sitesini kaldırıyor bunu pentiumun hiçbir işlemcisi yapamaz merak etme ;)

compaq nx9005 kullaniyorum, islemcisi de AMD;)

intel kullanmayı P3 devrinden sonra bıraktım.. amd kullanmaya duron1000 ile başladım. sonra o zamanki oc kralı athlon 1700+ ile devam ettim. ki bu işlemci çok rahat 2400+ oluyordu.
şimdilerde amd 2500+@3200+ kullanıyorum. bi süre daha idare edecek. yeni bir sistem toplasam athlon 64 toplardım. eskiden fiyat/performans olarak öndeydi. şimdilerde performans olarakta öne geçmeye başladı. amd gittikçe daha iyi oluyor. intelcilerin tutumunu geçmişe bağlılık olarak görüyorum.. "yauu ilerleyin artık-şahan" :D

Ben AMD almayı çok istiyodum. Ama nasip değilmiş. Şu an İNTEL kullanıyorum.
Sevgiler...

Geri