Scudo Sports

Hangi ilde kaç kilometre bisiklet yolu var?

İstanbul'da Bakırköy sahilden neredeyse yeni kapıya kadar bir bisiklet yolu gibi bir şey var, ben yaklaşık 3-4 senedir sahil yolunu kullanırım, o yolu kesintisiz bir kere bile kullanmadım.
Bakırköy ve Zeytinburnu belediyesi her sene inatla o yolları yeniden yapmaya-onarmaya çalışsada bir b*ka benzemiyor. Bu arada bu sene bütün kış boyunca sahilde ağaçlandırma çalışmaları olduğu için hiç kullanılmadı. Yazın zaten lafını bile açmayın oranın. ama sözde bisiklet yolu var :)

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Scudo
Büyükçekmece Sahil'de 16 KM var. Ayrıca bisiklet yolu fakat üzerinde yayalarda yürüyor.

Ankara bu konuda niye geri kaldı anlamıyorum. Adamlar büyük parkların içinden geçerken bile güvenlik görevlileri ile engel olmaya çalışıyor.

Yaşadığım yerde yeni yapılıyor. Şuan ortalama 1 km uzunluğunda :D insallah. Bi 10 km falan yaparlar hiç yoktan iyidir

Kırşehir de, üç parça halinde,yaklaşık 10 km mevcut.Yeni yollar planlanıyor. Şehrin 15 km ankara yönünden başlayan ve Kızılırmakla birleşen, toplam 40 km uzunlugunda irmak-kanal kenari stabilize yol bulunmaktadır.

Bugün izmir Çiğli balatçık kayundere arasındaki yolda kullandım..
Bütün çer çöp yolda, cam kırıkları her yerde kaldırım temiz yol temiz bisiklet yolu leşş..
Aklıma acaba bisiklet yoluna mı süpürüyorlar sorusu geldi..
Yoldan anında atladım asfalta..
Eksik olsun öyle yol..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

samsun da yanılmıyorsam 20 km felan var ama fayton bile geziniyor içerisinde :D

• Beğen
Tepkiler: tavak1
izmir european cycle challenge da şampiyon oldu ama bostanlıdaki balıkçı barınağına yakın olan bisiklet yolunu bariyerlerle kapattı aynı şekilde karataştaki çalışma nedeniyle belirli bi bölümü kazıldı kepçeler kamyonların uğrak noktası oldu ilaveten bayraklıdaki yıllardır süren düzenleme çalışmaları nedeniyle kapalı olan yolumuz daha var :D ne güzel demi bunun yanı sıra karşıyaka iskelesine yakın bisiklet yolunun bağlantısı yok bisiklet yoluna girmek için önce çamurdan geçmemiz gerekiyor bisiklet yolundaki cam kırıkları dikenler yayalar motorlu araçlar da cabası

• Beğen
Tepkiler: -OnuR- ve Decsan
Kayseri: santimle ifade edilecek kadar az.

Gerçekten bir ağ gibi donatıyorlar. Bozulan yerlerin tamiratı yapılıyor, yeni yerlerde yapıyorlar. Büyükşehir belediyesi bu konuya önem veriyor. Hedef 1000 km!
(link)

Osmaniyede 1 km bisiklet yolu var. Güzel buda başlangıç dedik ama belediye bisiklet yoluna bisiklet girmesini yasaklamış...:snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Fethiyede sahil boyunca bisiklet yolu var. Ama küçük büyük herkes yaya yollarından sürüyor. Bisiklet yolu tozlanmış adeta. Oralı olup sebebini bilen var mı acaba? Bir çeşit protesto falan mı var acaba?

Muhteşem ÇORLU da 1.6 km yol var oda olsun diye yapılan yol gece git a.q keserler adamı bırak bisiklet sürmeyi döverler elinden alırlar bisikleti olsun diye yapılan yol işte

Bursa Nilüfer de toplam bisiklet yolu şu an 80 km civarı.
Artmasını ve genişlemesini bekliyoruz.
Yollar biraz da bisikletle işe gidecek şekilde asfalt zeminli olmalı.
Parke zemin yoruyor.;)

(link)

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Balıkesir Dursunbey de 900 metre [emoji3]

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kadir karademir
Neyse biraz gayret ederlerse 1 km olacak. Çok az kalmış.:komik::komik::koptum::koptum:

Rekor yeşil beyaz ve mavinin başkenti bursadadır...

Geri