Scudo Sports

Hangi ilde kaç kilometre bisiklet yolu var?

Scudo
Konya Büyükşehir Beledediyesi'ninde Bisikletli Zabıta ekipleri oluşturması ve bisiklet yollarının gerek bakımı gerekse kontrolü konusunda ki eksiklikleri tespit etmesi temennimiz kaldırım kenarı olduğu için bisiklet yolları cam kırığı veya çukurlar olabiliyor

@Sosyopaths
Ben sadece üniversiteye giden yoldaki 4-5 km olanı gördüm başkada görmedim ki onunda genişliği 1 metre bile yok bildiğiniz emniyet şeridini yeşile boyamışlar bisiklet yolu olmuş :D başka varsa da ben bilmiyorumdur

• Beğen
Tepkiler: Sosyopaths
Arkadaşlar,bence yaygınlaştırmanın yoluna bakalım.Çünkü yapılsa bile o yollar boş kalıyor...Milletin de düşünmeyip park etmesi kötü oluyor ama biz dolduramıyoruz ki yolları...

tekirdağ' da sadece sahilde 1,4 km var. Vatandaşımızda yürüş yolu oduğunu zannediyor.

Kayseri: sıfır km. Türkiye'nin genelinde olduğu gibi.

GT-I9515 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aydin efeler de zamaninda varmis stadyum tarafinda. Suruculer trafik olusturuyor diye epey yakinmis. Suan efeler ilcesinde bisiklet yolu 1 m bile yok. Varsa birisi soylesin sevinirim. Olani bile kaldirmislar. Hic umudum yok yenisini yapacaklarina

@MELİKŞAH Ben Konya'lıyım ve izmir' de yaşıyorum. Konya'nın tek özlediğim yanı bisiklet yolları. Özellikle yeni yapılan tüm ana ve ara yollarda bisiklet yolları mevcut. Keşke İzmir'de de olsa aynı yollar.

İzmirde 42 km
1=sasalı (hayvanat bahcesinin oldugu köy)köyünden baslayıp mavisehir karsiyaka bayrakli alsancak konak guzelyalı ückuyular incir altina kadar sahil seridinde yer yer insaat ve kesintiler olsada tum korfez gidilebiliyor.(gezi- ulaşım) 35 km
2=cigli ile ulukent arasinda (ulasim) 3.5 km
3= sarnıç merkez ile sarnıç izban istasyonu arasi (ulaşım)2.5 km
4=buca hasanağa parkı (gezi) 1 km
baska yerde bisiklet yolu varsa arkadaslar ekleyebilir...km lerde ufak oynamalar olabilir tahmini yazdim.

@dodurgalı_06
Konya'da bisiklet bir ulaşım aracıdır. Resimdeki kalabalık az bile.Sadece kask, ışık gibi dertleri yoktur benim hemşerilerimin. Sizin market bisikleti deyip küçümsediğiniz bisikletlerle insanlar kilometrelerce yolu ailesi ile birlikte kateder. Yol mu? Her yer bisiklet yoludur bizde. Araçlarla birlikte korkmadan seyir edilir. :)
(Siz den kastım şahsınız olmayıp genel forum kullanıcılarıdır)
.

Bir araba beni bisikletli iken sıkıştırdı. "Biraz dikkatli ol" dememe "sen de bisiklete binme o zaman" cevabını aldım. Bu kafa olduğu sürece bisiklet yolu olsa da bisikletli kullanabilir mi o yolu?

GT-I9515 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Infinity dragon
şimdilerde Adnan menderes bulvarında uzunca bir yol çalışması yapılıyor..sanırsam yol boyu bisiklet yolu ayırmışlar,eğer öyleyse güzel olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Yazılanları görünce belediyeye yollardaki problemleri yazacaktım vazgeçtim koskoca başkentte 0 km nedir ya:D

• Beğen
Tepkiler: mrtkvnc_pdr
Angara, Angara güzel Angara,
Seni görmek ister her bahtı gara.
(Bisikletli olarak.:()

Kayseri'de Talas (Erciyes Üniversitesi) yani Talas ilçesinden Merkeze kadar olan kısımda yaklaşık 6,5 Km bisiklet yolu mevcut.Başka bölgelerde varsa da henüz görmedim.20170331_195841.jpg

@arslandelibasi talas hava ikmal ve üniversite bölgesinde var.

Geri