her gazeteyi okurum,,,yani bence okumak da lazım,,
ama taraf gazetesinin çok ayrı bir yeri var,,köşe yazarlarını, hazırladığı haberlerin cesurluğunu her tafartaki yazıları çok seviyorum,,,
oldukça önemli bir gazete bence,,
16 sene Türkiye'de yaşadım bir kere bile bedava Zaman'a rastlamadım.
Ben şahsen Taraf gazetesini enteresan buluyorum, yazarlarını takip etmeye çalışıyorum.
Bu arada anket bayağı eski olsa da söylemek isterim ki Hürriyet ile Milliyet'i ayırıp da Vakit, Zaman, Yeni Şafak'ı aynı şıkka koymak gerçekten çok enteresan olmuş...
3 sene öncesine kadar apartman girişine bırakıyorlardı, sevabına 1 rulo...
Evet Taraf gerçekten enteresan bir gazete. İstihbarat konusunda bir hayli yetenekliler her nasılsa. Yüce "Demokrasi"leri için savaşıp duruyorlar gündüz gece...
Belese dagitiyorlarmismis
Tiraj belese dagitim mi oluyor??? Onada bir kaftan buldun yaw HELAL OLSUN ...
Hani diyelim beles ,o sadece sana beles ,adam seni insan saymis okusun demis,NERDEN BILSIN SENIN "BELES" DIYECEGINI, sevabini almistir INSALLAH...
bir gazete beleşe dağıtılırken de inanılmaz karlar eder..
şöyle ki zaten asıl para reklamlardan geldiği için reklam verecek şirkete der ki kardeşim ben bu gazeteyi bedava olarak insanların sabahları özellikle yoğun oldukları metro otobüs vapur tünel çıkışı yerlerde dağıtıcam..düşün ne kadar adam görücek senin ilanını..
böylece reklam verenden daha yüksek bi fiyat alır ve beleşe de verse ciddi bir kar elde eder..lütfen böyle dağıtımları sevabına olarak değerlendirmeyelim..
ben gündemdeki olaylara farklı bi açıdan bakmak, magazin haberleri yerine daha ülke gerçeklerini ve olanı biteni olayları yaşayanlardan öğrenmek istediğim için birgün okuyorum..
daha önce Zaman gazetesi ile aynı görüş içindeki cemaatin yurdunda kaldım (ama onlardan biri değildim). Bu gazetenin bizzat kendileri tarafından bedava dağıtıldığını -olduysa bile- duymadım. Ama bildiğim şuydu: Mesela mahallenin zenginleri bu gazeteden çok sayıda alırlardı ve dağıtın derlerdi.
peki ben ne okuyorum?
internetten milliyet, akşamları basılı olarak hürriyet
ama gönlüm cumhuriyette.
lojmanda kaldığım ve bize milliyet-hürriyet geldiği için onları okuyorum
Hürriyet'in yazarlarını çok beğeniyorum.
Vakit, Yeni Şafak ve Zaman gazetelerinin aynı maddede olmaları bence isabet olmuş. Hatta artık bunlara Sabah da ilave edilmelidir. Bunları birleştiren nokta ise -din eksenli olmaları değil- "hükümet yanlısı" olmalarıdır. Hükümet yanlısı olmak, hükümetin yaptıkları arasında en ufak bir yanlış dahi bulamamak... bir medya kuruluşu için çok vahim.
Arkadaşlar bu kadar kritere gerek yok bence 1. madde yeterli;
- Tarafsız ve doğru habercilik
Ama ülkemizdeki gazetelerin maalesef nerdeyse hiçbirinde bu olmadığı için diğer kriterlerin pek bir önemi kalmıyor!
Bana sorarsanız ben her gün sadece Cumhuriyet alıp, okurum! Ve bu kriterlerden ikisine uymaz;
Bu ön yargının nedeni çok açık, Gaste gibi Zaman Gazetesi'de Fetullah Güler'in. Bilmem bişey anımsatıyo mu size..
Ayrıca Zaman Gazetesi'de bizim sitenin her bloğunun önüne 10-20 tane gazete koyup gidiyorlar. Bencede bu trajın nedeni çok açık.
Zaman gazetesi bedavaya dağıtılmıyor. O gördüğünüz gazeteler canı isteyen alsın diye bırakılmış gazeteler değil, abonelik sistemleri var. Her aboneye sabahları gazetesini götürüyorlar. Bizim apartmanın kapısında da görüyorum, gazeteyi isteyenler sabah çıkıp kapıdan alıyorlar.
@cazgır
Allah Allah gidip baktın mı sahibi kim diye,ya bırak bu ön yargıları ,git bi bak bakalım kiminmiş daha adamın adını bilmiyon yok bu onun yok bu şunun,yok benim:boese157: ,senin bloğunu sölede bi bakalım hakkaten 10 -20 gazete varmı ,yoksa gazeteci ana kapıyı açamıyorda kapının önüne o yüzden mi
bırakıyor
Niye bu kadar siyaset hastasıyız,çokmu anlıyoruz hayırdır ,Hükümet iyi kötü hangi değer yargısına göre belirliyoruz...Hayır bende Hukumet hastası aşığı değilim ama Hükümeti yargılamak ta BENİM HADDİME DÜŞMEZ ,YAKLAŞIK %50 CIVARI OY ALN BIR PARTI VAR KARSINIZDA MİLLETİN YORUMUNA BAKIN BENCE