Scudo Sports

Hangi gazeteleri okuyoruz?

Hangi Gazeteleri Okuyoruz ?

• Akşam Gazetesi, Star Gazetesi, Posta Gazetesi, Vatan Gazetesi

• Birgün Gazetesi, Cumhuriyet Gazetesi, Evrensel Gazetesi

• Bugün Gazetesi, H. O. Tercüman, Türkiye Gazetesi

• Güneş Gazetesi, Şok Gazetesi, Takvim Gazetesi

• Hürriyet Gazetesi

• Milliyet Gazetesi

• Sabah Gazetesi

• Radikal Gazetesi

• Referans Gazetesi

• Vakit Gazetesi, Yeni Şafak Gazetesi, Zaman Gazetesi

• Toplam katılım
    408
Scudo
Gazetenin logosundan çok logonun yanındaki çıplak manken resmi dikkat çekiyorsa, Çilmemşu kız en seksi bilmem sunu yapan kız secildi gibi haberlere yer veriyorsa, ve yine logodan çok gazetenin vereceği tarot kartları falan filan göze çarpıyorsa o gazeteyi almam...

Eve babam tarafından Hürriyet alınır. Ama her sabah kahvaltı niyetine internet üzerinden Özgür Kocaeli gazetesini okumak gibisi yoktur. Bazende bu gazetenin baş yazarı İsmet ÇİĞİT abimin yazılarını okumak hoşuma gider. Ablam da bu gazetenin haftalık yazarlarındandır ama ablamın makalelerini çok nadiren okurum. İsmet ÇİĞİT' in yazıları kolay bir dille yazılır ve kendisi tarafsız kalmaya gayret eder.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa KILIÇ
Bulmacaları için Posta
Haberler için interneti kullanıyorum.Genellikle de bilim ve teknoloji dalındaki haberler ilgimi çektiğinden,bu gazetelerde de bu tip konulara neredeyse hiç yer merilmemesinden dolayı almıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa KILIÇ
daha öncesinden gazete okuyormuyuz gibisinden bir anket daha olsaydı daha iyi olmazmıydı :)

• Beğen
Tepkiler: Ghost
cumhuriyet ve vatan.evet en önemlisi tarafsız ve güvenilir olması.gerçi aydın doğan sağolsun bütün medya organlarını tek tek satın alıyor kendisi ama.....

ben bütün gazetelerin değişik oranlarda yanlı haberlere yer verdiğini düşünüyorum. hürriyet milliyet vatan tamamen magazinsel ve popülist geliyor. cumhuriyette de tuhaf militarist-sol gibi ne idüğü belirsiz bir hava var bence. radikalde doğan grubunun bir başka gazetesi... kültür sanat haberleri daha iyi sadece. bu yüzden newsique gibi sitelerden dünya haberlerini takip edip bağımsız kuruluşlardan dünya haberlerini okuyorum. birşeyi merak ediyorsam birden fazla kaynaktan okuyorum çünkü bu çağda hiçbir gazete bana güven veremiyor.
lise 1'den beri gazete okumuyorum bahsettiğim sebeplerden dolayı. o zamanlar satanizm haberleri dönemiydi ve bu gazetelerin kimler tarafından kimler için hazırlandığını anladım ve okumak saçma geldi.

Anket gerçekten çok komik, bazı gazeteleri gayet fevri ve önyargılı biçimde bir araya koymuş hazırlayan arkadaş. Hayır gazete falan okumuyorum, gözlem olarak söyleme ihtiyacı duydum.

bencede her gazetenin ayrı ayrı olması lazımdı
cumhuriyet evrensel birgün ve
bugün tercüman türkiye gazetesi yanyana olmamış
ben cumhuriyet okuyorum ama evrensel veya birgün okumuyorum ankete katılamadım

• Beğen
Tepkiler: sedat
Hazirlayan arkadas "onyargili" davranmis ,kiniyorum ....
Yeni safak , Vakit, Zaman bir arada niye ????
Her gun Internetten takip ettigim BENCE Turkiye icerisindeki (ne kadar tarafsiz oldugunu iddia etmesemde) DURUST ,DOGRU GAZETECILIK ANLAYISINDA OLAN VE YALAN SOYLEMEYEN GAZETE-- ZAMAN
Konuyu hazirlayan arkadas bence gunluk satis tirajlarina baksa yeterli olur...

radikal'de, cumhuriyet'te, vatan'da yazıyorum ama bu gazeteleri pek okumuyorum :) perihan maden, murat belge ve oray eğin okuyorum :)

Geri