Scudo Sports

Hangi bisiklet daha mantıklı?

Scudo
@CEM KILINÇ

tşk spor amaçlı düşünüyorum dağ bisikleti olması daha mantıklı benim için :) öneride bulunabilir isiniz :)

@Meryem.Yılmaz

Siz yine de bir üst sınır verin ki daha mantıklı önerilerde bulunabilelim. 250 liraya da 20000 liraya da bisiklet alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Meryem Yılmaz
spor amaçlı kullanacağınız için düşük özellikli bisikletleri tercih etmeniz bütçenizi zorlamayacaktır..
sedona : 261, borla, 711v ,741v
salcano : astro
bianchi : rombo, sauk mtb

bunlar ihtiyaçlarınızı yeterince karşılar diye düşünüyorum.

Saygılar :)

• Beğen
Bütçeniz o kadar yüksekse benim size tavsiyem kendini ispatlamış, prestijli, markaları tercih etmeniz olur. Trek,scott,cannondale,giant,merida,corratec,specialized gibi.
Yani benim 2 milyarlık bütçem olsaydı (şahsi düşüncem), salcano,bianchi,sedona,geotech,kron gibi Türk markalarına bulaşmazdım. Tabikide bir sedonanın yada salcano nun üst modelleri iyidir ama benim gözümde asla bir cannondale ın yada scott ın yerini tutamaz.
Tabi ben size şunu alın bunu alında demiyorum, sadece marka seçimine dikat etmenizi söylüyorum. Başlangıç için zaten çokta profesyonel bisikletlerede gerek yok, bu size kalmış birşey.

• Beğen
önerileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar canondale, scott, trek, ..... çok ii markalar ama basit bi bisikletle başlamam benim için daha mantıklı olur diye düşündüm we geotech TEAM aldım profesyonel olarak bu sporu yapan bi arkadaşım yardımcı oldu herkese çok çok teşekkürler ..... ilerde yardımlarınızı tekrar bekliyorumm

selam kullanmak istediğin yere göre bisikletin şekli değişir
genelde asfalt yani daha çok şehir içi gezilerde kullanacaksanız şehir bisikleti diye tabir edilen genelde 28 inç jantlara sahip bisikleti tavsiye ederim ama ben hem yolda hem arazide sürmek istiyorum derseniz bir mtb (dağ ) bisikleti almanızı öneririm yanlız dağ bisikletindede sadece ön amortisörlü olanı almanız iyi olur
saygılar

Sayın meryem yılmaz ankarada yaşıyorsunuz yanılmıyorsam ve çok şanslısınız biliyormusunuz bilemem ankarada iki büyük bisiklet firması bulunmakta bu firmalar türkiyenin en büyük firmaları delta bisiklet ve erdoğanlar bisiklet bu mağazaları gezmenizi ve oradaki arkadaşlarla fikir taatisinde bulunmanızı öneririm önce ne istediğinize karar verip bütcenizi ayarlayıp ona göre karar vermeniz çok önemli her iki firmada da çok değerli arkadaşlar var onlar size gerekli bilgileri vereceklerdir bence iki firmayı da gezin ve sonra karar verin derim
saygılar
ali albut

• Beğen
@Meryem.Yılmaz

Hayırlı olsun, bisikletine güle güle bin. Tekerine taş değmesin diyorum. Aldığın bisiklet bilmem biliyormusun Geotech'in en üst modeli. Acemiliğin geçtikten sonra Corratec ya da cannondale'nin sana uygun olan modellerine geçebilirsin.

• Beğen
Geri