Scudo Sports

Hangi bisiklet daha mantıklı?

Seçeneklerde eksik çok,bence hem görsellik hem kullanılabilirlik açısından GİANT
Ama nerede kullanacağın önemli.

Scudo
@Selami53

Katılıyorum. Seçeneklerde bayağı eksik var. Scott,Giant,Specialized,Cannondale vs. vs.

Adanada Dağ bisiklet var(Adliyenin karşısında) hazır toplamak isterseniz size yardımcı olacaklardır.Scott bisikletlerede bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Faruk Ünal
lastik patlamasıyla bisikletin kalitesinin alakası yok aslında patlamayı en aza indirmek istiyorsanız koruyucu bant falan kullanabilirsiniz jantın yamulması imkansıza yakın zaten

O gördüklerin daha alt seviye bisikletlerdir 2500 TL verdiğin bisikletin jantı yamulmaz merak etme :)

yok jant yamuldu yok teker patladı sürekli uğraşmak istemiyorum.

15000 TL versende jantın yamulabilir ve lastiğin patlayabilir.

Senin alırken dikkat etmen gereken;

Kadronun malzemesi ve ağırlığı;

Vites sistemi;

Fren sistemi;

Vb... sistemlere önem vermek.

Lastiklerin Marathon Plus bile olsa ''şans'' bu çivi girer yine patlar.

• Beğen
Bana göre listelediklerinizin içinde en iyi marka tartışmasız Trek ama, belirttiğin bütçeye göre en iyi (fiyat/performans) bisiklet Corratec X-Vert Expert modeli. 2100 - 2200 gibi fiyatı var. Geriye kalan 300 TL. ye de çeşitli aksesuar (patlamaya karşı güçlendirilmiş kaliteli lastik, kask, ışık sistemleri, pompa vs.) alabilirsiniz

• Beğen
doğru söylüyosunuz zaten ona göre para biriktiriyorum.Kask,eldiven ve km saati almayi planliyorum.O patlamaya karşı güçlendirilmiş kaliteli lastik olayınıda araştırıcam.Teşekkürler..

Trek ve Corratec i listeye eklemek diğerlerine biraz haksızlık olmuş :)

@Ömer Faruk Ünal

Dış lastik ile iç lastik arasına koyulan, patlamayı büyük oranda engelleyen, kimilerinin "jel" diye tabir ettiği şerit-bant'lar var. Kullanmadım ama çoğu kişi bunların hızı yavaşlattığını söylüyor. Onun yerine birçok kaliteli lastik markasının ürettiği, o şeridi kendinden olan lastikler var. Misal: (link)

Markalı ürün alırsanız fazla araştırma yapmanıza da gerek kalmaz.

• Beğen
Geri