Scudo Sports

HalilStyleSeries&tRialviDeOs

Scudo
halil tebrikler herseyden önce hısın cok iyi en önemli olanı cozmüsün denge bırakma daha iyileri gelicek

Öğrenirken nasıl zorluklarla karşılaştığımızı öğreten başarılı bir video olmuş tebrikler.:D

güzel video,güzel hareketler:) Ama Herkesin Dediği gibi belki biraz klişe bi söz olcak ama kask takrsanız video daha güze lolur;)

baya hoşşş

basarılarının devamını deılerız...guzel hareketler calısmk laızm bıraz daha....::))

hareketler çok güzel,güzel video,bi önceki videomda da dediğim gibi,arka teker üzerindeki hareketleri çalışmaya başlamalısın bence:),devam:)

Trail engel tanımayanların alanı...Siz hakkatten engel tanımıyosunuz yahu..:):)

Tebrikler...

güzel bir çalışma olmuş halil bugun senin bisikletini vatan caddesinde gördüm belkide sendin gece 9 sularında orada mı oturuyorsun...

selam arkadaslar ılgınıze alakanıza cok tesekur ederız.amacımız trıalı turkıyede elımızde geldıgınce ınsanlara tanıtmak.ve az da olsa basarılı oldugumuza ınanıyoruz merak eden arkadaslar ıcın mekanımız fatıh. kendı capımızda olsada bıseyler yapmaya calsııyoruz ınsallah trıal parcası ve malzeme sorunu ortadan kalktıgında cok daha basarılı vıdeolar cekmek ısterız.pazar günlerı barborostayız grubumuzda bısıkletın farklı tarzlarıyla ugrasan arkadaslar war ama su anda odaklandıgımız tek konu trıal oldugundan buna agırlık werıyoruz. yorumlarınız ıcın tekrar cok saolun.

• Beğen
Tepkiler: core100
@gasbomber

BU pazar barbrostaym :) tanısmak ısterm tekrar tebrkler guzel video;)

çokk gsll video n varr halil abii sprrsinn nedeyimm şuuu yann zıplamanı hala çözemedimm ama çözücemm:):)

• Beğen
Tepkiler: core100
@crazyay

teşekürler güzel kardeşim yanazıplama olayı biraz bence bisikletle alakalı yani bikenin düz maşa ve hafif olması gerekiyo gerisi becerine kalmış ama dikkat et sağ tarafına zıplarsan aynakoluna zarar verebilirsin sensoluna alıştır ben zıplayıp çıkamadım yerde çok aynakolu yamulttum sanaşimdiden başarılar;)

Geri