Scudo Sports

Haliç Turu

2- tamer306 (+)
3- Zuhal (-)
4- Ahmet (?)
5- Keremkeke (?)
6- mehmet_svm (-)
7- sertacr88 (?)
8- Pugtdeem (+)
9- wolfret (?)
10-başarist (+)
11-meral (?)
12-.............
13-.............
14-.............

Scudo
1- Rider34 (+)
2- tamer306 (+)
3- Zuhal (?)
4- Ahmet (?)
5- Keremkeke (-)
6- mehmet_svm (?)
7- sertacr88 (?)
8- Pugtdeem (+)
9- wolfret (?)
10-başarist (?)
11-meral (?)
12-.............
13-.............
14-.............

• Rider34 (+)
  • Tamer306 (+)
  • Zuhal (?)
  • Ahmet (?)
  • Keremkeke (-)
  • mehmet_svm (?)
  • sertacr88 (±) Belki taksimden katılabilirim ama kasksız :)
  • Pugtdeem (+)
  • wolfret (?)
  • başarist (?)
  • meral (?)
  • ..........................
Veya beşiktaşda buluşacaklar meydana gelsin buluşalım. saırım sadece başar abi var ordan gelicek.?

Rider34 (+)
Tamer306 (+)
Zuhal (?)
Ahmet (?)
Keremkeke (-)
mehmet_svm (?)
sertacr88 (±) Belki taksimden katılabilirim ama kasksız
Pugtdeem (+)
wolfret (?)
başarist (+) ---> beşiktaştan katılacak
meral (?)
..........................

Arkadaşlar, kaskı şart koşmamızdaki amaç kişisel kaprislerimiz değil güvenliğimiz.
Kimse kusura bakmasın arkadaşlar ama turu düzenler iken hepimiz birbirimizin sorumluluğunu alıyoruz. Birimizin başına aksilik geldiğinde hepimiz koşacağız ama en basit güvenlik önlemini bile alınmamış olduğu zaman aldığımız sorumluluk daha fazla oluyor. ve böyle bir sorumluluğu almaktan grup olarak imtina ediyoruz. Lütfen kask ve eldivensiz ne katılınız ne de katılmayı öneriniz. Geçen haftaki olumsuzluklar sonrası bu konuda daha sert ve acımasız olmalıyız diye düşünüyorum.

Son durum
1- Rider34 (+)
2- tamer306 (+)
3- Pugtdeem (+)
4- başarist (+) --> beşiktaş
5- sertacr88 (±)
6- Ahmet (±)
7- wolfret (?)
8- meral (?)
9- Zuhal (-)
10- Keremkeke (-)
11- mehmet_svm (-)
12-.............
13-.............
14-.............

Arkadaşlar bendeki soru işareti kalsın :( henüz kesinleşmiyen bi toplantım var.. eğer erken çıkarsam yada hiç olmassa gelirim zaten gerekli kişilerin çep telefon numarasıda var! Gelip gelemiyeceğimi telefonlada tur öncesinden bildilirim.. Zaten sizden geçte çıksam sizi yakalarım merak etmeyin..:D

Rider34'e Kesinlikle katılıyorum. Gidiceğimiz yol ve trafik şartları herkezce malum biliniyor. O yüzden kesinlikle kask takmadan tura katılma gibi bi gaflette bulunmayın. Ben ve diğer bisiklet konusunda tecrübe sahibi olan diğer arkadaşlar kask kullandığına göre elbette bildiğimiz bişey varki takıyorus millete hava olsun brofesyonel gözükelim diye değil kendi güvenliğimiz için.. Akşama herkezi kaskı kafasında ayarları yapılmış bi vaziyette görmek istiyorum kafaya sağlam oturmayan bi kask hiç takılmamış kadar tehlikeli olabilir o yüzden kafanıza kaskı sabitleyin harici hareket etmesin..

Arkadaşlar kasksız kesinlikle yola çıkmayın,gerçekten insan düştüğünde anlıyor kaskın önemini,

• Beğen
Tepkiler: Pugtdeem
Zevkimden kasksız gelmiyorum ! artislik deil amacım + taksime kasksız gitmem gerekiyor. Kask için tekrar fatihe gitmek istemedim. artık evde otururum boş boş....
düşünceniz içinde teşekkür ederim.

bu güne kadar sadece bir kere kafamı yardım kaskım olsaydı birşey olmayacaktı, 93 senesinde adanada bisikletten düşüp sert bir şekilde başımı, yolla bütünleşmiş büyük bir yassı taşa vurdum , taş benden daha sağlammış. o nun dışında kırık çıkık gibi bir şey başıma gelmedi henüz.

kasktaki aynaya alışmışım eksikliğini hissediyorum hemen , bu kask takmamdaki 3. sebep , 1.si güvenlik , 2.si daha ciddiye alınmak

1- Rider34 (+)
2- tamer306 (+)
3- Zuhal (?)
4- Ahmet (?)
5- Keremkeke (?)
6- mehmet_svm (?)
7- sertacr88 (?)
8- Pugtdeem (+)
9- wolfret (?)
10-başarist (?)
11-meral (-)
12-.............
13-.............
14-.............

Dün akşam,

Kerem, sertaç ve emre(pugtdeem)' nin yaptığı turdan bir kaç kare. Mc de sıcak çikolata için emreye teşşekürlerimizi sunarız:)

Bu arada resimlerdeki beyaz noktalar kerem abinin montundan dökülen pullar. Pis şey nasıl bulaşmışsa cildimiz tamamen hastalıklı bir insanın vücudu gibi olmuş. Resimlerden birinde temizim:) düldüldeyken ellememiştim ama sonra fotoğraf çekmek için elime aldığımda olay bitmiş:D

Meşhur gidilemeyen düldüle bitmeyi başardık. saat 11'e 45 dakika varken burdaydık:D:D:D
http://www.resimkaydet.com/001/images9/1191661683.jpg

Mc de mola verirken.
http://www.resimkaydet.com/001/images9/1191660283.jpg

Boğaz yolunda.
http://www.resimkaydet.com/001/images9/1191671587.jpg

http://www.resimkaydet.com/001/images9/1191671324.jpg

Haliç pedal grubu akrobasi timi. (Golden Horn Actrobatic Team !) :D
http://www.resimkaydet.com/001/images9/1191626980.jpg

İşte yılın noel babası. hem pozisyon hemde cilt rengi olarak. Ama en çok fosforlu pullardan oluşan takma sakal:D:D:D:D:D
http://www.resimkaydet.com/001/images9/1191614736.jpg

Arkadaşı ne akrobasi nede hızlı bisiklet sürmek kesiyo. Hızını alamayıp MÖÖÖ' ye binmek istedi bizde had bin biz seni ilerde bekliyoruz dedik Ama ayakları bağlıymış:D
http://www.resimkaydet.com/001/images9/1191624485.jpg

Birkaç resim daha var Kerem abi verirse onlarıda elden geçirip yollıcam.

Bu arada Gofretin çektiği resimler hala ortada yok onu söylim.

@meral

Gelenler listesini en son yazan arkadaşdan alsanız iyi olur..

Son durum
1- Rider34 (+)
2- tamer306 (+)
3- Pugtdeem (+)
4- başarist (+) --> beşiktaş
5- sertacr88 (-)
6- Ahmet (±)
7- wolfret (?)
8- meral (-)
9- Zuhal (-)
10- Keremkeke (-)
11- mehmet_svm (-)
.

işte düldül gittik gördük bende çok merak ediyordum gerçekten güzel bir ortam ve lezzetli.meşhur mont yine yapacağını yaptı pullarını saça saça gidiyor her tutana yaklaşana yapışıyor inek üstünedeki noel baba tarzı süper:)başlangıçtan bitişe kadar hiç bir aksilik olmadan her anımızda güldük eğlendik resimler ve tur için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
emre kardeşim sana en yakın zamanda bi möö alalım çok yakışmışsın :D :D :D

@blueboy

Sağol desteğin için Murat bildiğin büyük baş satan bir yer varsa mesaj atarsın:D

@Pugtdeem

war war haftasonu görüşürüz bu konuyu :) :D

Çocuklar bir alemsiniz gerçekten. Beni gülmekten öldürdünüz, allah da sizi güldürsün! :D:D:D:D Beyaz lekeler her fotoğrafta biraz daha çoğalıyor, anlaşılan ceketi sürekli mıncıklamışsınız :D. Kerem özellikle sen ceketi yemeye mi çalıştın anlamadım doğrusu! :D:D:D Bu arada Emre sana inek yerine bir yol bisikleti tavsiye ediyorum, en azından onla inek üstündeki gibi aerodinamik olduğun kadar pedal da çevirebiliyorsun :D:D

Harika fotolar gerçekten, gerekli ekipmanları tamamladığımda ben de olacağım o karelerde, görüşmek üzere...:D

arkadaşlar tur süperdi çok güldük arkadaşın biri geç kaldık babam beni vuracak 11i 30 dk var diyodu işin komik yani gayet ciddiydi :D:D möö fikri güzeldi daha çok resim var ama kartta virüs çıktı temizleyince koyarız SERTAÇ VE EMRE'YE TEŞEKKÜRLER

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
sertaç ben sana kask vereyim elimde bir adet var.al kullan. ked marka rengide mavi.

asfalt lastiği taktırdık fınfıklıda Emre ile aynı anda frene basmışız Emre zincirleme kaza oluyor sanmış ben de arabanın biri bana girecek sandım orası bi ayrı komedi idi :) daha çok şey var hatırladıkça konuyu düzeltip yazarım

Geri