Scudo Sports

Haliç Turu

arkadaşlar iki farklı spreyden bahsediyoruz, bilmeyenlere duyurulur :).
biri savunma diğeri ilk yardım amaçlı, ilk yardım amaçlı olanı kullandığınızda, yara üzerinde koruyucu tabaka (yara bantı gibi) oluşturuyor sıkıntıda burada, tabakayı temizlemek zor ve acılı oluyormuş , kerem bizzat test etti sağ olsun(aslında spreyi kolunu bacağını tutarak zorla sıkmıştık :D) ben sadece soğutanlarından edineceğim.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Scudo
Göz yaşı spreyi ile yara spreyi karıştı. Yoksa Kerem'in ayağınada göz yaşı spreyi mi sıktınız biberli biberli :D:D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: başarist
akşama gofret arkadaş ayarlayıp upload edicek ama ben resimlerden birinin ufak bir kısmını yollamak istedim:D
http://www.resimkaydet.com/001/images9/1191586084.jpg

Yaaa resme bakın yaaa:boese157: Gözükmüyorum bile resmen kaplamış beni:D
Bir daha bu yeryüzüne inmiş nur dolu ruhun yanında resim çektirmicem:(:(

@soneryen

biri dünyadaki tüm spreyleri yok etsin ortalık karıştı :D yara spreyi benim koluma Ahmet in bacağına sıkıldı Başar ın ise göz yaşartıcı spreyi varmış ohhh beeee :D :D :D

@sertacr88

bu ne yaww :D annem uzaylımı nedir :D

@sertacr88

Sertaç bu ne biçim fotoğraf hakikaten yahu??...Gülmekten yerlere yattım burada vallahi! :D:D:D Bir zahmet çıkarsaydın şu ceketi be Kerem' ciğim; şu hale bak! Tamam anladık, reflektörü var ceketin; ama fotoğraf çekilirken kareye hayalet yakalanmış gibi oluyor. Sürücülerin gözlerini kamaştırıyorsun gerçekten!...:D Dur biraz daha güleyim ben, hahaha :D:D:D:D

@Zuhâl

sende biliyorsun resim çekindik masadan kalktık montu giydim bi daha çekinelim dediler :)

• Beğen
@Zuhâl

Ben bu resmi upload edene kadar nasıl güldüm bir görseniz yaş geldi gözümden yaaaaaaa.
Harbide kameraya yakalanan hayalet gibi :D
hala gülüyom hafiften:D

• Beğen
Evet keremin meşhur montuna örnek bir resim daha :D

[URL=https://www.bisikletforum.com]http://img510.imageshack.us/img510/15/img0561pg6.jpg
(link)[/URL]

hakkaten nasıl bir mont ful refrektör gece için dehşet 1 sey nerden aldınız acaba

@gökhan turk

moschıno-İtalya motorcu bi tanıdıktan aldım

@keremkeke

Aslında akşam bisiklet sürüşlerinde veya gece yürüyüşlere çıkanlarada ideal olurdu. Trafik polisleri bu tarz montlar kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Kerem bu monta denk gelen olursa bilgi toplayıp bizimle paylaşsırsa memnun olurum. Şahsen benim hoşuma gitti.

Edit: Selam Gökhan Turk bu arada aramıza hoşgeldin. Birbirimize oldukça yakınız ama birbirimizden bihaber yaşıyoruz. Haliç turuna giderken katıl sende beraber gider geliriz.

Bakırköy-Sarıyer Tur organizasyon başlığını buraya açmış bulunmaktayım. Haliç turundaki tüm değerli arkadaşlarım güzergah üzerinden katılabilir. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=227324#post227324

Ortaköy'e kadar gidemesemde dün akşamki tur epey keyifliydi .
Katılan arkadaşlara teşekkürler .
Ramazan'dan sonra daha geniş katılımlı ve uzun soluklu turlarda görüşmek dileğiyle . . .
Bu arada unutmadan bisikletimi yeniledim :)
Trek 3900'dan Trek 6500'e geçiş yaptım . Darısı değişiklik isteyen herkesin başına . . . :)

@tamer306

Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanda SCOTT'tan vazmıgeçtin.?

Soner kardeşim teşekkürler , Trek'le devam edeyim dedim .
Turunuza katılabilirim bu arada , güzel bir etkinlik olacak gibi .
Görüşmek üzere .

• Beğen
@başarist

Bugün her halde tur yok gibi. Ben bugün hızlı'nın Merter-Florya Sosyal Tesisleri turuna katılmayı düşünüyorum. Ben buradan Haliç turuna katılabildiğime göre Haliç turundan arkadaşlarda bu tura hayli hayli katılabilirler diye düşünüyorum. Gelen olursa memnun olurum. Sirkeci-Sarayburnun'dan sahilden dümdüz gelsinler, bilmeyenler için söylüyorum dümdüz ve çok keyifli bir güzergah hiç yorulcağınızı sanmıyorum. Biz Merter'den hipodromun önünden geçerek Zeytinburnu sahile çıkacağız. Zeytinburnu sahilde Şalvarlı Et önünde gelenler ile buluşuruz. Ben şahsen tavsiye ederim. Bu adresten takip edebilirsiniz. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=17856

• Beğen
Tepkiler: başarist
@tamer306

çok sevindim ne zamandır değiştirmeyi istiyordun :D iyi günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim. bu akşamki turada katılırsın artık :D hatta ben seni direk katılanlar listesine ekliyorum :D akşam ıslatmamız lazım ona göre sağlam gel :D

başarın uyarısı üzerine :D bu akşamki performans turumuzun duyurusudur :D
Saat/yer : 20:10 alibeyköy meydan mısır heykeli / istikbal mağazası önü
iftar saatinin 20 dk civarı erkene gelmesi sebebi ile hareket saati 20.10 a alınmıştır. 20:10 hareket saatidir buluşma yerine daha erken gelinmesi önemle duyrulur.
Güzergah : Sarıyer
Plan : buluşma noktasında geçen haftaki aksiliklerin tekrar etmemesi için kısa bir duayla başlayacak programımız :D sarıyerde tamer306 nın yeni 6500 ünü ıslatıp geri dönüşe geçeceğiz :D

beşiktaş grubuyla buluşma saatimiz : 20:40 / akaretler yol ayrımındaki üstgeçit altında

katılımcılar
1- Rider34 (+)
2- tamer306 (+)
3- Zuhal (?)
4- Ahmet (?)
5- Keremkeke (?)
6- mehmet_svm (?)
7- sertacr88 (?)
8- Pugtdeem (?)
9- wolfret (?)
10-başarist (?)
11-meral (?)
12-.............
13-.............
14-.............

1- Rider34 (+)
2- tamer306 (+)
3- Zuhal (?)
4- Ahmet (?)
5- Keremkeke (?)
6- mehmet_svm (?)
7- sertacr88 (?)
8- Pugtdeem (+)
9- wolfret (?)
10-başarist (?)
11-meral (?)
12-.............
13-.............
14-.............

1- Rider34 (+)
2- tamer306 (+)
3- Zuhal (?)
4- Ahmet (?)
5- Keremkeke (?)
6- mehmet_svm (?)
7- sertacr88 (?)
8- Pugtdeem (+)
9- wolfret (?)
10-başarist (+) --> beşiktaş
11-meral (?)
12-.............
13-.............
14-.............

@tamer306

Tamer bisikletin hayırlı olsun,dediğim gibi böylesi daha iyi yeterde artar bile,foruma resimlerini eklede görelim malum bu akşam ben yokum...
Hepinize iyi eğlenceler...

Geri