Scudo Sports

Haliç Turu

Gofret arkadaşımın:) dediğine katılıyorum şu vedalaşmadan arkasını dönüp gidenlere:boese157:
Günün lafı "inşallah tekerin lastiği patlar":)
Üst üste değişik aromalı suyu içirenede saolsun. Midemi allak bullak etti.
Ama fotolarda yanlış zamanlama olanları eklemeyin.Anladınız siz onuuu:)

Herşey için tekrar teşeeeekür:)

Scudo
Yine çok güzel bir Haliç Turu' nu daha tamamladık, katılan ve renk katan bütün arkadaşlara teşekkür ederiz. Yeni arkadaşlar: Meral ve Wolfret ile tanıştığıma çok memnun oldum. Bol muhabbetli ve Haliç manzaralı turumuzu ben, Kerem, Tamer ve Emre Unkapanı Köprüsü' nde diğer arkadaşlardan ayrıldıktan sonra Haliç Batı yönünden devam edip tamamladık. Keyifli turumuzun belgesi olan fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz. Bir dahaki çarşamba görüşmek üzere...

Güzel bir akşamda güzel bir tur oldu :D Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Cuma'ya da bekleriz :D

merhaba arkadaşlar tur için gerekli yorumları sizler yapmışsınız bana sadece teşekkür etmek kalmış
HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER
görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: wolfret
valla çok güzel bir tur olmuş.çokta güzel familya fotonuz var imrendim valla

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Mehmet elleline sağlık fotolar bi harika özellikle boğaz manzarası.. Teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: mehmet_svm
Herkes katılanlara teşekkür etmiş. :( Katılmak isteyipte katılamayanlar da var. :)

edit: Sahiden boğaz köprüsü ile Ortaköy'deki o cami (adı dilimin ucunda kaldı) ne kadar güzel çıkmış.

@soneryen

yüreği bizimle olanlara teşekkürler :) oldu mu abi ? :D
o caminin adı ortaköy camii değilmiydi? :D

• Beğen
Tepkiler: WolfraM
Arkadaşlar Kerem'in de dediği gibi herkes yorumunu yapmış ama ben de yazmadan edemedim:)
Benim için oralara gelmek mucize gibi bi şeydi Başar ve Emre'ye teşekkür etmek istiyorum bana eşlik ettikleri için:)Başar'a beni yalnız bırakmayıp Şişli'ye kadar geldiği için ayrıca teşekkür ederim.
Zuhalcim seninle sohbet etmek çok güzeldi:)
Bi dahaki turda görüşmek dileğiyle..

güzel vede keyifli bir tur olmuş.
tur sonunda da ortaköye giderek bu geziyi taçlandırmışsınız.
katılan herkesi tebrik ediyorum.

ne yapalım, haftaya çarşamba görüşmek üzere inşallah.
(Emre beni almadan gitme sakın. :D)

fotoğraflar için teşekkürler Mehmet...

@soneryen

dün tarlabaşından geçerken çantamdaki spreyi cebime, cep fermuarı açık olarak koydum. orada güpegündüz insanlara saldırıyorlar. bence kask kadar önemli.

• Beğen
@başarist

sprey grupta bayağı popülermişte haberimiz yokmuş :D

Evet daha fazla resim daha fazlaaa . Bunlar yetmezz:)

Gofret abiminde çektiği fotolar var onlarıda görelim, yada msn den bana atsın ben uğraşırım hem pshopyaparım biraz.

O dediğiniz spreyden bir adkadaş çok dert yanıyor haberiniz olsun :D

@başarist

Bencede katılıyorum ayrıca, Emniyet Teşkilat'ı açısından taşınmasında ve tehlike anında kullanılmasında problem teşkil etmeyen bir ürün. Tamamen gıdasal (biber gazı) sadece bir müddet göz yaşartıyor (tabi size zarar veremeyecek kadar) ve çok kullanışlı oluyor. Tahtakalede 5 YTL'ye bulabilirsiniz, birebir aynı marka ve ürünü 15-20 YTL.'ye alan arkadaşlar var sakın 5-6 YTL'den fazla bir fiyata almayın. Açık artırmalı adı çok duyulmuş satış sitesinde de var (isim vermiyeyim reklam olmasın). Bence bir tane alın. Sonuçta bu can güvenliğimiz için.

@mehmet_svm

o arkadaş ben oluyorum galiba :cool: sprey iyi ama bi de bunun sonrası var yara büyük ise tam bi bela oluyor yaranın üstünden sökerken gözlerim yaşaracaktı :) çorabına yapışanlara ne demeli :D :D :D

• Beğen
@keremkeke
Kerem sen değilsin,Akşam bi arkadaşa daha sıkıldı iğrenç bişi diyor,

@keremkeke

Hani şu toplu getirteceğiz dediğin spreyden mi? Sen de böyle diyorsan o zaman gözüm korktu.

@mehmet_svm

ya işte aynen öyle sprey iyi ama sonrası iğrenç oluyor yara ufak bi bölüm ise tamam ama değil ise yandın ki ne yandın :D

Geri