Scudo Sports

Haliç Turu

@Rider34

abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:60::60::cheer:

---Hero Is Coming Back---

Scudo
rider34 selam yenisin galiba akşam gel de biraz ders vereyim :D

@keremkeke

keremcim ben akşam sana sorarım çarpım tablosunu :D

Rider34 hoşgeldin aramıza . Sen yenisin galiba , hayırlısı olsun bakalım .
Arkadaşlar çömezi görünce sevinmişler epey ve birşeyler yazmışlar , ben de yazayım istedim .
Hiç korkma ben seni korur kollarım :)
Tura gelirsem tabi , gelmezsem halin harap :D

Rider34 benim bisiklet filan bindiğim yok ben uçma işlerine bakıyorum :9 arada sırada da kabataş-zeytinburnu seferi yapan tramwaylara özeniyorum ama onların ki ile benim tekerler farklı olduğu için seferler son durağa gelmeden yarıda kesiliyor raylardan atıyorlar beni :D:D:D

@tamer306

oo tamer üstadım yüzünü gören cennetlik :D sen tura gel yeter :D bodyguardlığımı yaparım ben :D

@keremkeke

keremcim ben sana ne diim :D

Rider34 Öncelikle aramıza katıldığın için seni canı gönülden kutluyorum. Emin ol doğru bir seçin yaptın!!!!

Ve inan okadar şanslısınki bu akşam bisiklet sürme taknikleri ile ilgili ders vericem. Okadar dedim arkadaşlara tranvayın rüzgarına girdiğinizde yolu ortalayın diye ama hala raydan gitmeye uğraşıyorlar... Sen sen ol sakın böyle yapma...

Ve oruç tutan arkadaşlara bi duyuru sakın öle evde homini yemeyin az ve öz yiğin geçen haftaki gibi şişik karınlar istemiyorum sonra yokuşlarda geride kalıyorsunuz olmuyor valla.. He acıktıkta derseniz meşher düldül'ü hala göremedik belki bi ziyaret ederiz..

Hadi bakalım tura sayılı saatler kaldı herkez hazırlığını eksiksiz yapsın telsizler şarjlı (3. Kanalda) Lastikler şişik, Kaskınız, Eldiveniniz hazırda olsun..

Akşama görüşmek dileği ile kendinize iyi bakın..

@sGonzales

telsizler 3.kanalda :D vericilerimizi kaça ayarlıyoz :D
akşam görüşmek üzere

telsiz siparişi verdim, artık gelince banada öğretirsiniz vericileri ayarlamayı :)

@sGonzales

Bu akşam az yiyorum,dönüşte düldüle uğrayalım,

yenisin galiba rider 34 akşama görüşürüz biyerden tanıyorum ama selam kerem hoş geldin

@sGonzales
ahmet arkadaşım o iç lastiginide degiştir bıkmadınmı lastige hava vurmaktan

• Beğen
Tepkiler: keremkeke
1-Keremkeke(+)
2- Zuhal (+)
3- Ahmet (+)
4- mehmet_svm (+)
5- Rider34 (+)
6- tamer306 (+)
7- sertacr88 (+)
8- Pugtdeem (+)
9- wolfret (+)
10- başarist (+)
11- meral(+)
12-(dagci)emre (+)
13-Blueboy(+)

kaskımı nıhayet aldım bende gelıyorum :D :D

işim çıktıgı için gelemıyorum üzgünüm size iyi pedallamalar :(

arkadaşlar şişlide meral'den ayrılıp etilere çalıştığım yere geldim :D sevdiği işi yapan azınlıktanım :)

• Beğen
Tepkiler: meral ve sertacr88
Güzel bir turu bitirmenin sevinci ve yüzümdeki gülümseme ile eve gelmiş bulunmaktayım. Katılan herkeze sonsuz teşekkürler umarın herkez benim kadar zevk almıştır.

Mükemmel fotolar çektik biranönce bekliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Yine çok güzel bir Haliç Turunu daha geride bıraktık çok zevkli ve eğlenceli bir tur oldu her zaman ki gibi tura katılan herkese teşekkür ederim evet resimler için bende sabırsızlandım:)

:60: Güzel bi turdu ve Gerçkten ekible yola çıkamayıp sonradan koç müzesi civarında katılmış olsamda..ilk çarşambba turuna katıldım.ve çok zevk aldım..:) aslında 2 kısım geçiyo tur..tur bittikten sonra bende ortaköye pedallayan arkadaşlara katıldım...davetsiz misafirlerimiz vardı sarkıntılık eden... :D ve elimizden geldince resimlerimizide çekmeyi ihmal etmedik..:)D Taze resimler geliyor merak etmeyin..diğer resim çeken arkadaşımızdanda resimleri bekliyoruz.)biz dönerken BJK maçı dolayıısıyla polis beşiktaş civarında yolu kapatmıştı.bizde maçka yokuşundan çıktık..m.köy - taksim - unnkapanı yaptık.. katılan arkadaşlara hepsine (özellikle vedalaşamayıp ta ayrıldımız arkadaşlara) teşekkürler ediyorum...bu arada ikramlarda bulunan özellikle sgonzales arkaşıma teşekkürler...

tekrar güzel ve nice bunnnun gibi zevkli turlarda pedallamak görüşmek dileğiyle......

Bir sevdadır bisiklet....

Davetsiz misafirimiz bizi Ortaköyde karşıladı yaşlı bir amcaydı çok olarakta içkiliydi:)ilk başta geldi benim gidondan tuttu peugeot bisikleti varmış onu anlattı benim arkada bulunan farın yanması için dinamo gerekliymiş hani nerde nerde diyip baya bi aradı ve aramadan sonra Ahmet abiye geçti ikili olarak sıkı bir muhabbet ettiler:D ve yer değiştirdik:)içecek olarak schweppes almıştık 2 tane portakallı ve limonlu pardon "bitter limon" tadı hakkında yorumlar gelicektir:)sağolsun wolfrette resimlerini eksik etmedi en kısa sürede ekler...

Davetsiz misafirden dolayı Herkese geçmiş olsun ne olur ne olmaz bu tip davetsiz misafirler ilk önce konuşup tamamen iyi yaklaşlarsa bile daha sonra arkadan haince vurabiliyorlar. Allah göstermesin. Arkadaşlar ben gece turlarına çıkarken yanıma Göz yaşı spreyi alıyorum. Tavsiye ederim.

Geri