Scudo Sports

Haliç Turu

@tamer306

:) bende kocamustafa paşada oturuyorum bilmiyenlere şüyle söyliyeyim çapa tıp fakültesinin yakınları ben akşamları saat 17,30 da işten çıkıyorum bu saat ten sonra bana her saat uyar umarım hep beraber turlarız. salıcakla kalın...

Scudo
@cagatayhepsen

heyyyy bende 19:00 da çıkıyom.
ben her akşam müsaitim bir işim çıkmassa. Eğer siz gezi yapmassanız ben kendim geziyorum her akşam. İstikametim genel de şöyle; Fatihden eminönü,bejiktaş,ortaköy,taksim,fatih.
Yol kısa ama tek başıma bu kadar :)

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
haliç gurubu hafta sonu samatyadaki balık festivaline katılacak olan yokmu aranızdaaaa,beni yalnızmı bırakacaksınız yoksa bakemmm..

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=16186
bumu abi ?

eğer buysa bizim 10 dk lık yolumuz var peki kaçta orda olalım ve ordan bir yere gezi yapılcakmı?

gazi osman paşa çetesi ve çevresi :):):):):)
gezmek isteyen arkadaşlar varsa akşam akşam 21:00 gibi fener durağının orda olabilir.

Yaw büyüklerimizden hiç bi etkinlik yok yaa ne olcak sonumuz anlamadım.
Böle amatörce basti gezi yapıyoz tek başımıza:mad: :mad:

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
isteyen 5.30 da taksim de olsun. sarıyere gideceğim. güzel bir gezi yaparız.

samatyaya pazar günü gideceğim :)

sertaç samatyada görüşürüz meydanda,biz bakırköyden geleceğiz.(yada yalnız ben :) ) birbirimizi tanırız zaten belli oluruz her yerden.

ayıptır söylemesi ben samatya yolunu bilmiyorum.
Birisi edirnekapının orda diyo biri zeytin burnunun orda diyo.
Ben edirnekapının orda biliyodum ama tam olarak yerini bilmiyom.

valla geçen sene samatyaya katıldım açıkcası katılmadım bile oraya uğradım biraz takılıp florya ormanına kaçmıştım.

selam arkadaşlar bende alibeyköy mısıra 1,5 dakika mesafede oturuyorum
tabi eve dönerken 10-15 dakika sürebiliyo yokuş :) malumunuz binevler
diye geçiyor bizim burası neyse umarım tanışır birlikte pedallarız birgün
konuya mesaj atanlardan çağatay benim kuzenim olur kendisi tam bir bisiklet sevdalısıdır ona buradan sesleniyorum çağataycım sen taa kocamustafapaşadan bizim haliç gezilerimize ne karışıyosun bakiim :D
yokmu koca fatihde seninle samatyaya inecek bisikletçi kardeşim

yaa bu konuya mesaj atanlardan çağatay isminde bir arkadaş daha varmış:)
çağatay hepşen ismindeki şahıstır kuzenim bu arada diğer arkadaşlar
kusuruma bakmasın hoşçakalın.

gop çetesi ve fatih çetesi :):):):) akşam 21:00 gibi cevat ile bi tura çıkacaz yol tamm belli deil kalbimiz tutana kadar gezcez :)

isteyen varsa fener durağının orda olsunlar 20:50 de falan.

arkadaşlar bu haftasonu size süpriz yapıp arkadaşın bisikleti ile geziye gelmeyi düşünüyordum ama burnumdaki sorundan dolayı hastaneye gittim ve doktor 2 günde bir randevu verdi. şu burnum düzelsin hemen sizin gezilere damliyorum arkadaşlar

Bugunkü sertacla olan gezimiz güzeldi eve geldigimde saat 12 felandı emirgan koruluguna gittik gece gece orda birz dolandık üstümüze biraz çamur sıçradı ama herşeye rağmen, gezdik eğlendik.. yanımızda fotograf makinesi yokdu malesef keşke fotograf çekip yayınlayabilseydik.. çağatay en yakın zamanda senide aramızda görmek isterim dostum... selametle..

eve geldiğimde babam alman nazi bekcisi gibi beni bekliyordu.
Ağzından tek cümle çıktı :) "Bu sondu"

Bi sporumu tek lafla Birtek ALLAH durdurabilir.

paylaşımınız çok güzel arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum.inş bir gün hep beraber gezeriz

saygılar......DAPOET......

Saol ama bir dahakine gerçekten tüm çevre' dekiler gelsin lütfen yol uzun heyecanlı ve zevkli.
Yol haritsaını vereyim (kalabalık olduğumuzda dahada uzuyacak bu yol..
(link)

Kırmızı gidiş , Sarı geliş yolumuz (unkapanından yukarsı yok, saraçhaneden sağa doğru mahallelerimize ayrıldık.

istikamet güzelmiş.yolu uzatırsak rumeli feneri derim çok güzel bir yol.tavsiye ederim

Valla rumelide nerseymiş :) kırklareline kadar gideriz sahilden :)
emirgandaki park da çimenlernden aşağı hızlı güzel bi iniş yaptık biraz fazla çamurlandık o yuzden neyse dedik bu kadar yeter, zaten geç olmuştu.
Fakat birdaha grup olarak gidildiginde erken gitmemiz lazım ve hızlı gidelim daha extrem oluyo:eek:

Bide Wantedceza diye biri msn den ekledi ama hiç çevrim içi olmadı sanırım o sensin bi ara açda ekli kalsın.

çağatay cumartesi şimdi sürebilcek gibimisin veya pazar ?, hem bisiklet hem sağlığın açısından ..
Bu arada dişinden dolayı geçirdiğin rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun u biraz geciktirdim ama :)

bugün akşam turluyacak olan varmı aranızda arkadaşlar

Geri