merhaba bende ayakkabı duragına yakın orutuyorum bakat desek daha akılda kalıcı olur sanırım, herneyse eger yakınlarda bir tur olacakca halic kenarında yada bu yakada bende katılmak isterim herkese saygılar kolay gelsin, selametle..
vay be... ammada kalabalık olmuş burası böle.. gopta oturanlarında sayısı hiç fena deilmiş... aslında Gaziosmanpaşa Pedal Sesi diye bi örgüt mü kursak ne acaba şaka şaka...
resimleri koymak iyi fikir gerçekten... çağatayın dediği gibi yolda görsek birbirimizi tanımayız...
alın buda benden olsun
bu arada ben Tarık.. Sultançiftliğinde oturuyorum...
Çağatay kardeşim umarım tez vakitte bisikletin faaliyete geçer de seni de aramızda görebiliriz . . .
Resim güzelmiş , bisikletini de görebileceğimiz bi resmin olursa tam süper olur hani
Görüşmek üzere , en kısa zamanda ben de bir resmimi ekleyeceğim .
Zengin katılımlı turlar sanırım pek uzak değil , öyle görünüyor . . .
sen bisiklet fotosu istersinde koymaz mıyız? arkadaşlar yanlış anlamayın hava olsun diye bu fotoyu koymuyorum benimle dolaşırsanız göreceksiniz sürekli atlayan ziplayan kısacası agrefis bir şekilde bisiklet kullanan bir adamım ( kendimce )
usta iyi güzelde ilk buluşmamızda ayakkabı dedin yolda o durak diye diye unkapanındaki kadir has üniversitesine kadar gelmiştim. aynı hatayı diğer arkadaşlarda yapmasın istiyorum... abi ben yanlış yazarım çünkü gecenin yarısı olmuş uyku gözlerden şülale gibi akıyor
@dapoet
valla yarın tur büyük bi ihtimalle yok çünkü yarın iş başı herkes çalışıyor ancak benim gibi öğrenci tayfası boş benimde bisikletin haşatı çıktı onu yaptırana kadar yollardan uzağım..ama sen yinede yarın için buraya bir msj bırak derim
Çağatay çok komiksin hakikaten... Sabah sabah güldürdün beni. Aslında sen yol bisikleti kullanacak adamsın diyoruz hep; ama nerdee...Bırak yol bisikletini, tayt bile giydiremedik halâ sana. Sakalım yok ki sözüm geçsin. Ama duur... elbet bir gün sen de "yola" geleceksin.
O yüzden diyorum yol bisikleti lazım sana diye. Beni geçmen tam tersine hoşuma gider. Mtb ile ızdırap çekiyorsun farkında değilsin. Neyse konuyu dağıtmayalım; bir gün seni o bisiklet üstünde görürüm umarım.
Çağatay, senin okulun bitmemiş miydi yav?...Neyse, nasıl olsa acelesi yok, sen yeter ki iste; yardımcı oluruz. Haliç turlarını yol bisikletiyle yaparsın artık ilerde.
Arkadaşlar umarım buradaki "muhabbet" yollara da taşınır .
Birbirine bu kadar yakın olan bizler belki kısa zaman içinde bir organizasyon ile beraber pedal çevirebiliriz . . .
Herkes kendince uygun olabilecek günler ve saat aralıklarını belirtebilirse süreci hızlandırmak mümkün olabilir . . .
Bakalım kimler hangi zaman dilimlerinde uygun olabilecek
Görüşmek üzere .
Merhaba ben kağan.
Ben de bu turunuza katılmak isterim ancak daha bisikletim bile yok:boese157: . Eylül'de almayı düşünüyorum. Şöyle 600-700 YTL'lik bir şey düşünüyorum bir kask bir çift de eldiven ne dersiniz? Bisiklet olarak da uygun bir Trek. Ne tavsiye edersiniz?
e-mailim: bidik2002@gmail.com
selam arkadaşlar bakıyorumda meraklı arkadaşlarımız çoğalmış tamer abimle birlikte hepinizi bekliyoruz biz çoğu akşam geziyoruz gelmek isteyen gündüz mail atsın yeter keremkeke19@hotmail.com
@kagansutcu
kaan 700-800 civarı güzel trekler var tamer arkadaşımız yeni aldı ama değiştirmek istiyor istersen irtibata geç onunkini al