Scudo Sports

Hadi yine iyisiniz artık herkes Pinarello sahibi olacak

Yerli bisiklet sarti yok dediniz ve amac yerli saticiyi desteklemek dediniz ve SCOTT ornegi verdiniz.
Söyle bankaların sitesine bakarsanız 3 şirketi görürsünüz. 1 Acell 2 Salko 3 bisan. Salko Salcano Bisan malum. Acell de ise daha geniş yelpaze var. Ctesi günü Halk bank Müşteri hizmetleri ile Ptesi ise şube ile görüştük önemli olan bu 3 firmanın altındaki bisikletçilerden bisiklet almak. Scott Türkiyede Kronun altında. Bu nedenle Acell bisiklet firması altında hayat bisikletten 2 adet scott aldık onaylandı. Kredi kullanıldı yarın teslim alıyoruz. Yani listedeki bisikletçi önemli olan.

Scudo
Tekrar soruyorum , sizin bu yazdiginiza istianden ; ACELL 'in ithal ettigi Bianchi OLTRE XR4 'yi ben satin alabiliyor muyum ?
Scott alıyorsak sizde bianchi alırsınız. İstanbulda iseniz Kadıköy Hayat bisiklet e uğra derim.

@Günce Silahçıoğlu bu kredi , sadece yerli uretim icin gecerli diye biliyoruz ama sizin dediginiz gibi yerli uretim sarti yoksa bu cok onemli bir haber .
Cunku hem yerli bisiklet ureticileri kaliteyi arttirir hem de yeni gelecek firmalara bir ongoru verir.
Size zahmet , bu konua bir belge yada fatura paylasabilirseiz biz de yerel saticilardan bu konuda destek isteriz . :)

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Günce Silahçıoğlu bu kredi , sadece yerli uretim icin gecerli diye biliyoruz ama sizin dediginiz gibi yerli uretim sarti yoksa bu cok onemli bir haber .
Cunku hem yerli bisiklet ureticileri kaliteyi arttirir hem de yeni gelecek firmalara bir ongoru verir.
Size zahmet , bu konua bir belge yada fatura paylasabilirseiz biz de yerel saticilardan bu konuda destek isteriz . :)
Şuan yok bankada proformo yarin bisikletin faturasını alınca paylaşırım. Bu arada ben epey bisikletçiyi aradım. Çoğu yerli dedi hepsi bilgi sahibi değil. En kötü yarin hayat bisikleti arayın bilgi alın.

Biz yeni kullandık sorusu olan varsa yardim edebilirim. Yerli bisiklet şartı yok. Amaç yerli satıcıyı desteklemek. Biz 2 adet scott aldik. 3.000 den 30.000 e alabiliyorsunuz.
Acaba hangi faiz oranı üzerinden kullandınız bilgi verebilir misiniz ? 0,55 mi 0,82 mi?

Eğer ithal bisikletleri bu mevcut kredi olanakları ile satın alabilmek mümkünse ülkemizde marka/model bolluğu olur.
Mesela artık ülkemizde satış yapmayan KTM yeniden piyasaya girer, özel siparişle ürün yollayan firmalar büyük şehirlerde bayilik açar...
Tabi yerli üretici/montajcı firmalar bu durumdan hiç memnun olmayıp lobi faaliyetine başlar - ki bu uygulama onları kalkındırmak için başlatıldı - devletin ne yönde bir düzenleme yapacağını merak ediyorum doğrusu...

Tekrar soruyorum , sizin bu yazdiginiza istianden ; ACELL 'in ithal ettigi Bianchi OLTRE XR4 'yi ben satin alabiliyor muyum ?
Yeni bisiklet aldım ama aynı soruyu aynı model için sordum valla hocam. Arkadaşın yaptığı kredili alış verişi önceden görseydim cidden kafam karışırdı.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Vay be krediyle bisiklet alacak duruma düşmüşüz. :D

Eğer ithal bisikletleri bu mevcut kredi olanakları ile satın alabilmek mümkünse ülkemizde marka/model bolluğu olur.
Mesela artık ülkemizde satış yapmayan KTM yeniden piyasaya girer, özel siparişle ürün yollayan firmalar büyük şehirlerde bayilik açar...
Tabi yerli üretici/montajcı firmalar bu durumdan hiç memnun olmayıp lobi faaliyetine başlar - ki bu uygulama onları kalkındırmak için başlatıldı - devletin ne yönde bir düzenleme yapacağını merak ediyorum doğrusu...

Olay bu destek kredisi ne kadar sürecek. İkinci el bakarken bu kredi çıkınca sıfır aldık. Önemli olan bu süreç ne kadar devam edecek.

@Ceasar Bravo boyle bir sey yok degerli bisiklet sever dostum :)
bisan yada salcano alirsaniz kredi var ancak ithal edilen bisikletlerde bu hizmet yok. OLTRE XR4 alabilmemiz mumkun degil. :)

• Beğen
Tepkiler: runaway60
@Ceasar Bravo boyle bir sey yok degerli bisiklet sever dostum :)
bisan yada salcano alirsaniz kredi var ancak ithal edilen bisikletlerde bu hizmet yok. OLTRE XR4 alabilmemiz mumkun degil. :)
peki o zaman biz nasıl scott aldık buyrun açıklayın.

Bu arada model yanlışlığı olmuş. Ben bianchi aria alacaktım. Ama bu kredi 20 bin tl'ye kadar zaten sanırım.

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Halkbank için web sitesi; (link) ve anlaşmalı firmaların bulunduğu excel dosyası için de (link) ulaşabilirsiniz. Excel dosyasında alt taraftaki "Detay" kısmına tıklarsanız Accell, Bisan ve Salko'nun hangi bayilerinin anlaşmalı olduğuna kadar yazıyor.

Yerli satıcıdaki herhangi bir ürünü krediyle alabilmek de mantıksız değil aslında. Evet, Türkiye'de üretilmiş bir ürün alınmıyor ama en nihayetinde satıcı firma da kâr ediyor. O mantıkla mümkün kılınmış olabilir.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Demek ki yerli üretim yapan firmaların sattığı her bisikletr kredi çıkıyor. Sonuçta faturada üretim yeri yazmıyor. olaya direkt üretici firmanın ismiyle bakılıyor anlaşılan. Ne sattığının önemi yok. bu durumda lapierre ktm gibi markalara da kredi çıkması lazım.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Geri