Scudo Sports

Günlük 300+ km tur için arkadaş

keşke bende katılabilsem ama ben o kadar yolu gitsem bile 1 hafta da dönemem :)

Scudo
@hakan baba

Hakan abi, bu konuyu yeni bir forum başliği altinda tartışalım. Söylenecek çok şey var.

@Mesut Girgiç

Mesut bey,

Nisan-Haziran ayları içinde (5 Haziran dahil) toplam : 4160 km (dörtbinyüzaltmış) antreman yapılmış.

Burada hafta içi dağ bisikleti ile yapılan iş/antreman tur bilgilerini yayınlamıyorum. Genelde 100 km altındaki mesafeler kas ısıtma ve büronun bazı işlerini halletme antremanları. :cool:

hakaN

Abi sizin denemeye ne kadar gelmek istediğimi biliyorsun.
Fakat tarihine şimdi baktım, 15 Haziran'da ÖSS, 22 Haziran'da ise YDS sınavlarım olacak.
Bir kişiye göre tarih değiştirmeyi istemeye hakkım yok fakat bu tarihler dışında bir tarihte olursa gelişim kesindir.

@athletic

Sevgili Fatih, eger sıradışı bir aksilik olmazsa maraton turu bu hafta; 12 Haziran-15 Haziran tarih aralığında içinde halletmemiz gerekiyor. Yaklaşık 2 aydır arkadaşlarla sürekli antreman/istim haldeyiz, eger bu konuyu aradan çıkarmaz ve fazla uzatırsak psikolojik ve antreman bıkkınlığı oluşacak.

Her zaman söylerim; benim için ailem ve eğitim her şeyin üstündedir. O nedenle okul durumlarını aksatma. Biz seni yine de buradaymışsın gibi kabul ederiz.

Ayrıca Ağustos sonu veya Eylül başı gibi, uygun zaman içinde daha uzun mesafeli belki 350+ km / belkide 400+ km dolayında ultra maraton tur planlıyorum. İnşallah o zaman hep beraber bombalarız.

Herşey gönlüne göre olsun... ÖSS dahil :)
hakaN

teşekkürler abicim, eğer gelemezsem burada münferit bir deneme yaparım ve kendimi de sizin tur bilgilerini de TR'deki Ultra Maratoncular konusuna güncelleyip eklerim. :)
Aynı ülkede olup da sadece şehir farkından dolayı şu sınıfta binen birkaç kişi olarak biraraya gelememek yine birilerinin ayıbı; bakınız uçak bileti fiyatları :)

Olsun şimdi olamasa, Ağustos/Eylül'dekine gelirim.

http://img410.imageshack.us/img410/5306/maratontur300fh7.jpg

- Maraton Tur Tarih : 14 Haziran / Cumartesi
- Tur başlama zamanı: TBMM önü saat sabah 04:30

Toplam maraton tur zamanı yaklaşık 16 saat olarak ayrılmış, bu zamanın 7 saat gidiş ve 7 saat geliş olarak toplam 14 saat bisiklet performansı, geriye kalan 2 saat mini mola ve öglen yemek molası olarak düzenlenmiştir. Tur Mesafe hedefi : 300+km/gün veya 350+km/gün olarak belirlenmiştir. :eek:

Maratan tur tarihi ve yeni güncellenmiş bilgiler bu şekildedir. Yaklaşık iki ay boyunca bizimle antreman yapan, desteklerini esirğemeyen bütün arkadaşlara teşekkür ederiz. :cool:

hakaN

Bir terslik olmazsa 05.00'da Koru Migros'un önünde sizi bekleyeceğim.

Konum itibari ile Sivrihisara daha yakın olmam belki sizden 10-15 km daha az km yapmama sebep olacak. Karşı istikametten gelerek (evden daha erken çıkabilirsem) sizinle buluşup oluşacak farkı daha aza indirebilrim.

Vakitsizlik sebebi ile sizinle antreman turlarında pedal basamdık. Ama işe gidiş gelişlerde daima bisikleti kullanarak formumu korumaya çalıştım. Biliyorum ki haftada 2 defa 250 km üzerinde pedal ile dehşetli form yakaladınız. Umarım sizin performanısınız ile çok fark olmayacak şekilde turu bitirebilirim.

Herşey için şimdiden teşekkürler
Gökhan

Ben çok büyük ihtimalle katılamıyorum...:(
Bu akşam Kayseri'ye gidiyorum ve cuma gecesi döneceğim..
Ayrıca 14ü benim antreman programım için çok sakat bir tarihe denk geliyor.. Malum 14ünden 12 gün sonra kapadokya yarışı var... Kendimi yarışa saklamak istiyorum :rolleyes:
Ama yine de Hakan abi sizlerle antreman yapmak bile benim için bu maraton turu tamamlamış kadar mutluluk vericiydi.. Sizlerle tanıştığım için çok mutluyum ;) Umarım yine aynı yollarda birlikte pedal basabiliriz :)
Belkide ilerde bende bir yol bisikleti alırım :) o zaman kaçamazsın benden :p

@hakan baba

Hakan abicim sana ve arkadaşlara başarilar dilerim dualarim sizinle

300 ve üzeri çok ciddi km. Bu performansı gösterebilecekleri buradan alkışlamak isterim!! Tabii cismende merak etmekteyim ama sanırım bu konuda bir bilgi zordur.

• Beğen
Tepkiler: kivanckaplan
@hakan baba

Hepinize iyi şanslar ve kazasız,aksiliksiz sürüşler dilerim.Umarım istediğiniz gibi gider.Kolay gelsin.

Bir aksilik yoktur umarım
2 gündür başlıkta pek bir sakin.
Tur yarın sabah 04.30 Meclis parkı önünden başlıyor değil mi?

Gökhan

Dün (14 Haziran/Cumartesi) hakaN, Ruhi, Derviş ultra maraton turu tamamlamıştır.
Toplamda 372 km/gün mesafeli bu inanılmaz performası gösteren arkadaşları gönülden kutluyoruz.

Gökhan arkadaşımız işleri nedeniyle; Eskişehir yolu dönüş noktasına kadar bize eşlik etmiştir, kendisine teşekkür ederiz.

Detay bilgileri bu bölümde görebilirsiniz.

hakaN

Altınoluk Kuşadası arası 300 km. Bu mesafe ne kadar sürede gidilir? Ben bu yaz birkaç kez 30 km yi 90 dakikada bitirdim. Yani saat de 20 km. Herkesin perfonmasına göre değişeceğini biliyorum. Yine de deneyimli arkadaşlar tecrübeleri ışığında bir cevap verirlerse sevinirim.

Geri