Scudo Sports

Gündüzcüler Kulübü

@gamzece İlk gün daha beterdi benimki. Zincir sağa sola sürtüyordu feci ayarsızdı. Bakıma götürdüm, bir değişiklik yok. Şimdi daha iyi ama dediğim ses var rahatsız ediyor :)

@Anonim Uzun zamandır yoksun ortada :) Üsküdar'da da hava günlük güneşlik valla.

Scudo
Dün bütün Kadıköy'deydim güzeldi hava ama akşama doğru yine kasvete bıraktı kendini.

@Samet Arslan evet ben aslında yoğummmmmm sen dönmüşsün trabzon'dan, al o zaman:

:D

@Anonim Dün akşam üzeri rıhtımdaydım, ben çok sevmiştim o havayı :D

Tam uyku havası bu havalar bir türlü yaz gelmedi arkadaş :(

kaç yazdır bir yaz göremedik yahu ramazanı saymıyorum bile geçen yaz ne yağmur yağmıştı.

yağmur keşke yağsa yağmurda güzel oluyor bisiklete binmesi de rüzgarlar çok zorluyor.

bu arada kadıköy rıhtım moda sahil yolu oradan kalamış fenerbahçe candır can bende avrupa yakada böyle sahil olmadığı için hiç sevmiyorum

Ramazanda serin geçmesi iyi fakat tamamen kısa kolluya geçemez olduk sürekli bir uzun kollu hırka v.b. taşıma durumunda kalmak beni zorluyor :D. Geçen yaz kötüydü hortumlar w.s bakalım bu yaz olacak mı :(

@Anonim süper kışın olduğu gibi boş yollarda bisiklete binmek gibisi yok sıcağı güneşi gören dışarı çıkıyor mangal yapıyor. tamam bir pazarları varda başka yer bulmuyorlar ki bisiklet yolu var 30 santim geçecek yer bırakmıyorlar :koptum::D:cool:

@Anonim Kadıköy çok kalabalık geliyor, biraz olsun o kalabalıktan kaçmak için isim vermeyeceğim sahilinde bir cafe var orayı tercih ediyorum. Nispeten daha boş oluyor. Dün içtiğim çaylardan inanılmaz keyif almıştım.

Yağmurun en sevdiğim tarafı sahil yolunda mangal kokusuz gezebilmem oldu. :D

şimdi takip edemiyorum boşta olunca yazılanları okucam. tabi ben yokum ya konuşun tabi :agla:

Kalamış - Fenerbahçe sahilinden söz ediyorsunuz siz :D O söylediğiniz kafe de burj kafedir büyük ihtimalle :D

@gamzece

yhaaaa :agla::agla::uzgnm:

@gamzece öylemi çok güzel bende aslında mersinli değilimde buralı oldum sayılır :)
@Samet Arslan aynı sorun bende de oluyor ilk seferde götürdüm servise sorun yok dediler. hala devam edince araştırıyorum internetten çözüm yollarını
@Anonim bu sene yaz gelmedi haziran ayında mersinin bu kadar serin olması çok şaşırtıcı

@KRY @Samet Arslan Benimki de öyle. İlk başta yoktu. Şimdi iki kere götürdüm, sorun yok dediler. Bulan bana da söylesin :D

@gamzece şuan için çözümüm vitesi attıktan sonra geçmekte zorlandığı ve ses yaptığı zaman vites kolunu hafif öne itiyorum alıyor.

@KRY vites geçişlerinde herhangi bir problem yok. Vites alt dişliye veya üst dişliye atlama da yapmıyor. Rahatsız edici bir şıkırtı sesi var. Daha sessiz çalışmalı sanki :)

@Anonim Hocam ne yaptın? Şarkıdan sonra ancak kendime geldim :D

Geri