@gamzece İlk gün daha beterdi benimki. Zincir sağa sola sürtüyordu feci ayarsızdı. Bakıma götürdüm, bir değişiklik yok. Şimdi daha iyi ama dediğim ses var rahatsız ediyor
@Anonim Uzun zamandır yoksun ortada Üsküdar'da da hava günlük güneşlik valla.
Ramazanda serin geçmesi iyi fakat tamamen kısa kolluya geçemez olduk sürekli bir uzun kollu hırka v.b. taşıma durumunda kalmak beni zorluyor . Geçen yaz kötüydü hortumlar w.s bakalım bu yaz olacak mı
@Anonim süper kışın olduğu gibi boş yollarda bisiklete binmek gibisi yok sıcağı güneşi gören dışarı çıkıyor mangal yapıyor. tamam bir pazarları varda başka yer bulmuyorlar ki bisiklet yolu var 30 santim geçecek yer bırakmıyorlar
@Anonim Kadıköy çok kalabalık geliyor, biraz olsun o kalabalıktan kaçmak için isim vermeyeceğim sahilinde bir cafe var orayı tercih ediyorum. Nispeten daha boş oluyor. Dün içtiğim çaylardan inanılmaz keyif almıştım.
Yağmurun en sevdiğim tarafı sahil yolunda mangal kokusuz gezebilmem oldu.
@gamzece öylemi çok güzel bende aslında mersinli değilimde buralı oldum sayılır @Samet Arslan aynı sorun bende de oluyor ilk seferde götürdüm servise sorun yok dediler. hala devam edince araştırıyorum internetten çözüm yollarını @Anonim bu sene yaz gelmedi haziran ayında mersinin bu kadar serin olması çok şaşırtıcı
@KRY vites geçişlerinde herhangi bir problem yok. Vites alt dişliye veya üst dişliye atlama da yapmıyor. Rahatsız edici bir şıkırtı sesi var. Daha sessiz çalışmalı sanki
@Anonim Hocam ne yaptın? Şarkıdan sonra ancak kendime geldim