Scudo Sports

Gündüzcüler Kulübü

Hangisini anlatayım be @gamzece :) Laptopta Windows 7 var hazırda. Ordan 7 kurdum, güncelledim falan problem yok buraya kadar. Windows 8 yükseltme paketim var bir de orijinal. Onu kurunca başlıyor sorunlar. Güncelleme yapmıyor, yapınca açılmıyor, bütün işlemleri tekrarlamak zorunda kalıyorum falan. Bugün hallettim gibi, şimdilik her şey yolunda gözüküyor :)

Scudo
@Samet Arslan Düzeldiğine sevindim.
Benimki de servisten yeni geldi, servisin eline alır almaz yaptığı ilk iş format atmak. Grafik kartıyla formatın ne alakası varsa. Hala tüm programları tamamlayamadım :(

@gamzece En nefret ettiğim şeydir o. Ben de şarj aletim bozuk diye götürmüştüm. Format atılmasın dedim. Yok olmaz atılacak dedi, bırakmamıştım ben de. Çok saçma yahu...

Nasılsınız gececi gündüzcüler :D

iyiyim ben inşallah gündüzün gececisi :D sen naıslsın

ramazan gelmeden güzel bi tur atmam lazım pazar günü :D sabah erken avrupa yakasını gezip anadoluyo geçip oralarıda gezmeyi düşünüyom :D

@chnkrmz gez bakalım. Ben de şehir dışına çıkacağım yine hafta sonu ve hafta başı. :(

@gamzece sende öyle gezmiş oluyon işte

günaydın cümleten gündüsün gece takılan gündüzle gece arasında mekik dokuyan gecenin karanlıklarında gündüzün. gündüzün aydınlığında gecenin klübünde takılan arkadaşlarım.
nasılsınız inşallah.
@gamzece @Ugur Basdag @BF Okuru @Anonim @Samet Arslan @Alperen Haner ve diğer tüm arkidişlerim

@chnkrmz Günaydından sonra ne dedin pek çözemedim ama günaydın :)

Bir de sabahçılar kulübü mü açsak? :D

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
namaz vakitleri gibi olur valla kaçırırız hepsini :D

@chnkrmz Hahahah :D Takip ederiz işte hangi konu aktifse anlarız ki o vakit girmiş, kalkar kılarız :)

@KRY Günaydın :)

@chnkrmz @gamzece Adam yemek yemek dedi durdu, sonra gitti bir anda :D

Bu arada vites ayarından anlayan var mı? Vites ayarlarını yapıyorum her şey yolunda gibi gözüküyor. Vitesler ne alta ne üste geçmeye çalışıyor. Ama sürrekli bir şıkırtı var zincirde sebebi nedir acaba bilen var mı? Normal mi böyle bir şey?

@KRY Günaydın, Mersin benim de memleketim :)
@Samet Arslan Benimkinden de öyle ses geliyor. İkidir bisikletçiye gidiyorum. Yok bir şey diyor. Hiç bir şey ilk günkü gibi olmuyor hehe :D
@Anonim Günaydın :) Kadıköyde güzel şu anda hava

• Beğen
Tepkiler: KRY
Geri