Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Benim bisiklet kesinlikle bu görüntüde değil
Vardır ya az da olsa bir açı ama dediğim gibi sabit. Via nirone yol bisikleti modelini almadın değil mi yanlışlıkla :D Yol bisikletlerinde tam düz oluyor. Tabii bazı prolar yol bisikletinde de açılı kullanabiliyor.

Scudo
Vardır ya az da olsa bir açı ama dediğim gibi sabit. Via nirone yol bisikleti modelini almadın değil mi yanlışlıkla :D Yol bisikletlerinde tam düz oluyor. Tabii bazı prolar yol bisikletinde de açılı kullanabiliyor.
😅😅 Lastikler 40 lık gravel model eminim

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Valla düz gibi duruyor bilemedim. Düz bi gidon da koymamaları lazım diye düşünüyorum gravel bisiklete.

Biraz yamuk çekmişsin ama bu gidon düz, dediğim gibi dropun açısını değiştiremezsin o yüzden biraz kolları açılandırabilirsin istiyorsan, Çağrı beyin de dediği gibi o kadar açıya ihtiyacın yok bence

Image 3.06.2025 at 07.11.jpeg

• Muhteşem
Tepkiler: gravelworld
58 aldım izmir sundu bisikletten. :( Orada uygun olanın 58 olduğu söylendi. Yanlışmı yaptım acaba? Haftasonu 1 kere bindim biraz boynum ağrıdı. Moralim bozuldu şimdi.
İç bacak boylarımız neredeyse aynı. Şehir bisikletinde 58 kullanıyorum. Boyum sizden 4 cm daha uzun. 53 Bir peugeot kullanmıştım ve aşırı diz ağrısı yapmıştı. Şuan gravel alacak olsam minimum 58 bakarım. Siz yine bir foto atın baksın arkadaşlar.

IMG_3983.jpeg
45mm g one bite kullanıyorum. asfalta baya hızlı. arazide de idare eder seviyede. grup sürüşü ile 150kmlik rotayı 30 ortlamaya yakın bitirmiştim (asfalt)
şimdi rizeye gideceğim , daha iyi bir tutunma istediğim için gene g one ultra bite aldım. oradaki arazi koşulları daha zor olacak. g one ile ile yaklaşık 1000km sürdüm. 1 ya da 2 kere patlak yaşadım. onu da sonra bisiklet üzerinde sıvı görünce anladım.

nedense görselden yada başka mesajınızdan alıntı yapamadım. @gravelworld çok dert edilecek bir şey değil. Büyük ihtimalle marka bisiklette normal tip yol bisikletlerindeki gibi bir dropbar kullandı. Bahsettiğiniz Flare açıları olanlardan olsa gerek, bazen grup sürüşüne katılıyorum mosso gravel kullanan 1-2 kişi de droplarda açı var. Daha iyi anlatmak için alttaki linkteki modeller gibi bir şey istiyorsunuz anladığım kadarı ile.
(link)
(link)

Dosyalar

• flare.JPG
    flare.JPG
    98,7 KB · Okunma: 20
nedense görselden yada başka mesajınızdan alıntı yapamadım. @gravelworld çok dert edilecek bir şey değil. Büyük ihtimalle marka bisiklette normal tip yol bisikletlerindeki gibi bir dropbar kullandı. Bahsettiğiniz Flare açıları olanlardan olsa gerek, bazen grup sürüşüne katılıyorum mosso gravel kullanan 1-2 kişi de droplarda açı var. Daha iyi anlatmak için alttaki linkteki modeller gibi bir şey istiyorsunuz anladığım kadarı ile.
(link)
(link)
Cevap için teşekkür ederim. Ben kullanımda bi sıkıntı yaşamadım, sadece bir eksiklik mi var bisikletimde diye bi şüphe duydum. Bence böyle düz hali de çok güzel

İç bacak boylarımız neredeyse aynı. Şehir bisikletinde 58 kullanıyorum. Boyum sizden 4 cm daha uzun. 53 Bir peugeot kullanmıştım ve aşırı diz ağrısı yapmıştı. Şuan gravel alacak olsam minimum 58 bakarım. Siz yine bir foto atın baksın arkadaşlar.
Çok teşekkür ederim eve gidince fotoğraf ve video atacağım.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Sanıyorum açıları sen ayarlatmamış yahut ayarlayamamışsın. Nirone 7 GRX’den bahsediyorsak.IMG_2235.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Sana bu tarifeden uygulamışlar sanırım. :D Yani bir sorun değil aslında ama gravelda biraz açı görmeyi beklerim ben. Tutuşu biraz kolaylaştırıyor, dönüşler biraz daha rahat oluyor yavaşken. Grx sistemde bi değişiklik yapmış olmasınlar o yeter :D @gravelworld

"Bianchi ürünlerin tasarımında ve komponentlerinde önceden bildirmeksizin değişim yapma hakkını saklı tutar."

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Sana bu tarifeden uygulamışlar sanırım. :D Yani bir sorun değil aslında ama gravelda biraz açı görmeyi beklerim ben. Tutuşu biraz kolaylaştırıyor, dönüşler biraz daha rahat oluyor yavaşken. Grx sistemde bi değişiklik yapmış olmasınlar o yeter :D @gravelworld

"Bianchi ürünlerin tasarımında ve komponentlerinde önceden bildirmeksizin değişim yapma hakkını saklı tutar."
Kendimi kötü hissetmeli miyim anlamadım, adamın gidonu açılı benimki değil 😏😏

Kendimi kötü hissetmeli miyim anlamadım, adamın gidonu açılı benimki değil 😏😏
Yok ya kötü hissedecek bir şey değil de hoş olmamış BENCE. Vites sistemindeki bi değişiklikten iyidir. En azından sprinte kalkınca daha aero olursun yol bisikleti gibi :D

Aldığnız yerle bi iletişime geçip neden böyle bi sorabilirsin yada bianchi ile iletişime geçip değiştirmelerini talep edebilirsin çok kafaya takarsan ama yukarıda yazdığım maddeden dolayı bi sonuç çıkacağını sanmıyorum. İlla ki ücretsiz değişsin derseniz de Tüketici hakem heyetine başvurabilirsin "flare gidonun gravel bisiklette bir zorunluluk olduğunu" iddia ederek ve bilir kişi talep ederek. Bi kaç ay sürer ama muhtemelen olumlu sonuçlanır bence.

Yok ya kötü hissedecek bir şey değil de hoş olmamış BENCE. Vites sistemindeki bi değişiklikten iyidir. En azından sprinte kalkınca daha aero olursun yol bisikleti gibi :D
Aldığım yeri şimdi aradım sordum, 2025 ler böyleymiş, açısını diğerlerine göre kapatmışlar. @mehmetyazici selamlar, durum böyle. Ama teknik özelliklerinde değişiklik var mı bilemiyorum

Aldığım yeri şimdi aradım sordum, 2025 ler böyleymiş, açısını diğerlerine göre kapatmışlar. @mehmetyazici selamlar, durum böyle. Ama teknik özelliklerinde değişiklik var mı bilemiyorum
Niye böyle bir karar almışlar acaba ne katkısı oluyor. Kişiselleştirme avantajını bitirmişler. Güle güle kullanın bu arada

• Beğen
Tepkiler: gravelworld
graveller giderek amacından uzaklaşıyor gibi. Gidondaki o açı arazide çok anlam taşıyor bence. tabi ben graveli daha çok köy yolları ve patikalar için düşünüyorum. Asvalt sürüşünde düz gidon daha avantajlı olacaktır

• Beğen
Tepkiler: mehmetyazici
bisiklet üzerindeyken fotoğrafını atarsan insanlar yorum yapabilir öbür türlü zor
IMG_0907.jpegIMG_0906.jpegIMG_0907.jpegIMG_0906.jpegIMG_0906.jpegIMG_0886.jpegIMG_0885.jpegIMG_0884.jpeg
Birde nolur nolmaz diye video ekledim. Siz değerli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: by0ne
Geri