areklim
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 5.848
- İsim
- fuatd
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Diğer
sanıyorum aliexpres için biraz geç kaldım biraz çabuk çözmem gerekecekAliexpress modelleri de oldukça başarılı. Ben taba rengi delikli bir model kullanıyorum. Daha önce İrfan hocam da memnun olduğunu dile getirmişti. Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum. Eskime veya yıpranma ibaresi göremiyorum. Bandın altındaki Selle italia markalı jel pedlerden dolayı yumuşacık ve eli dolduran bir hissiyatı var. O pedler olmasa bu kadar konforlu olmazdı sanırım. Koku yapmıyor, tutuş hisleri güzel. Tıpaları daha hiç çıkmadı. Sanırım bir gidon bandını daha fazla açıdan değerlendiremezdimBen 10/10 veriyorum. Eksi verecek bir yanını bulamadım. Aldığımda fiyatı da çok uygundu.
327794 dosyayı görüntüle
FSA Powertouch beyaz rengini buldum hiç benlik değilPro race comfort bant kullanıyorum. Dayanıklı, tutuşu konforlu, kaydırmayan bir bant arıyorsanız tavsiye ederim.
Daha önce FSA Powertouch kullanıyordum. Sattığım bisikletin üzerinde gitti, yenisini de bulamadım. İçinde jel olduğu için özellikle bozuk zeminlerde konforu artırmak için tercih edilebilir.
Pro race comfort güzel göründü gözüme
paraya kıyıp brooks cambium yada fizik terra mı alsam diye içimden geçmiyor değil