gravelworld
Daimi Üye
- Tepki
- 312
- İsim
- Ömer
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
bence patlarsa tamiri zorTunelessin eksi yönleri nedir?
53 yada 55Arkadaşlar selamlar boyum 1.85 iç bacak boyum 86,5 cm carraro g4 pro modelinin hangi kadro boyu uygun olur? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim teşekkür ederim
mekanik disk olması haricinde güzel bisiklet ama mekanik disk pek konforlu olmuyorCarraro Gravel AR2 nasıldır, o fiyat bandında başka bisiklet önerir misiniz? Biraz inceledim ve bu model hoşuma gitti fakat diğer modelleri de merak ediyorum ve açığım yardımcı olursanız sevinirim
58 aldım izmir sundu bisikletten.53 yada 55![]()
Hangi ara aldın yahu? daha yeni sormuşsun. Carraro için özel bilmiyorum ama bana da 58 doğru geldi, boyun ağrın olduysa sele gidon yüksekliklerini vs kontrol et, zaten ilk sürüşte ağrı olabilir, illa bir şey göstermez.58 aldım izmir sundu bisikletten.Orada uygun olanın 58 olduğu söylendi. Yanlışmı yaptım acaba? Haftasonu 1 kere bindim biraz boynum ağrıdı. Moralim bozuldu şimdi.
53 yada 55![]()
Evet yeni sordum. Ayın 30 unda almıştım. Cumartesi pazar bindim. İçime kurt düşünce buraya yazayım dedim. Sele yüksekliğini çağrı terzioğlunun YouTube videosundaki gibi 865x1.09 ile çarpıp ayna kola göre ayarladım. Gidonu aldığımda 3 bakla vardı en yukarı aldılar. Daha önce şehir tur bisikleti biniyordum. Yaklaşık 1100 km bindim. Birde şu an 100 kiloyum. Ama ilk izlenimin boynum biraz ağrıdı ve kollarım açılı değilde düz duruyor gibi. Yada bilmiyorum belki alışana kadar. Bu işin tam bir ölçümü var mı acaba?Hangi ara aldın yahu? daha yeni sormuşsun. Carraro için özel bilmiyorum ama bana da 58 doğru geldi, boyun ağrın olduysa sele gidon yüksekliklerini vs kontrol et, zaten ilk sürüşte ağrı olabilir, illa bir şey göstermez.
kız arkadaşımda boyun ağrısı yaşamıştı ilk sürüşlerde kolları biraz kısa kaldığı için çok öne eğilmesi gerekiyordu seleyi bi tık öne alarak sorunu çözmüştük aklınızda bulunsunEvet yeni sordum. Ayın 30 unda almıştım. Cumartesi pazar bindim. İçime kurt düşünce buraya yazayım dedim. Sele yüksekliğini çağrı terzioğlunun YouTube videosundaki gibi 865x1.09 ile çarpıp ayna kola göre ayarladım. Gidonu aldığımda 3 bakla vardı en yukarı aldılar. Daha önce şehir tur bisikleti biniyordum. Yaklaşık 1100 km bindim. Birde şu an 100 kiloyum. Ama ilk izlenimin boynum biraz ağrıdı ve kollarım açılı değilde düz duruyor gibi. Yada bilmiyorum belki alışana kadar. Bu işin tam bir ölçümü var mı acaba?
Anladım cevabınız için teşekkür ederim. Gidon boğazını yada seleyi oynayacağım olmadı. Keşke 55 kadroyuda deneseydim soru işareti kalmazdıkız arkadaşımda boyun ağrısı yaşamıştı ilk sürüşlerde kolları biraz kısa kaldığı için çok öne eğilmesi gerekiyordu seleyi bi tık öne alarak sorunu çözmüştük aklınızda bulunsun
bisiklet üzerindeyken fotoğrafını atarsan insanlar yorum yapabilir öbür türlü zorAnladım cevabınız için teşekkür ederim. Gidon boğazını yada seleyi oynayacağım olmadı. Keşke 55 kadroyuda deneseydim soru işareti kalmazdı![]()
Müsait olduğumda Hem fotoğraf hem videoya alacağım.bisiklet üzerindeyken fotoğrafını atarsan insanlar yorum yapabilir öbür türlü zor
En azindan 55 alsaydiniz keske. 58 uzun geldigi icin boyun kaplumbaga gibi oluyordur muhtemelen. Uzerindeyken bi kac foto cekerseniz daha iyi anlasilir.58 aldım izmir sundu bisikletten.Orada uygun olanın 58 olduğu söylendi. Yanlışmı yaptım acaba? Haftasonu 1 kere bindim biraz boynum ağrıdı. Moralim bozuldu şimdi.
Gidonun droplarından bahsediyorsan hayır ama fren vites hoodlarından bahsediyorsan açısını değiştirebilirsin gravellerda genelde 5 derece kullanıyorlarGravel bisiklet aldım, etrafımda arkadaşların gravel bisikletlerinin gidonları sağa-sola açılı şekilde duruyor. Benim gravel gidonu düz. Montajı yanlış yapılmış olabilirler mi acaba
Çok az bi dışa açı var evet, ben bakıma götürdüğümde kendi rahatıma göre ayarlattırayım teşekkür ederim cevabınız içinGidonun droplarından bahsediyorsan hayır ama fren vites hoodlarından bahsediyorsan açısını değiştirebilirsin gravellerda genelde 5 derece kullanıyorlar
Benim bisiklet kesinlikle bu görüntüde değil