@Sadettin Z. @Amanita Bisikletimi alalı birkaç ay oluyor üniversiteden dönüşte sevdiğim için aldım malum Adana yolları bozuk olduğu için kasti olarak gravel aldım ara sıra köy yolunada gidiyorum ama uzun bir süre gitmeyeceğim için buna uygun lastik almak istedim. Taşlı yollar var ama dikkat edersem çok etkilemez diye düşünüyorum lastiği değiştirmem. Geçenlerde iç lastiğim patladı hala patlak daha yapmadım. Şansıma o bile patladıysa çokta zırhlı zırhsız ayrımına giresim bile gelmiyor o yüzden...
Dönüş için teşekkür ederim hocam lastik olarak şu an indirimde olan
Vittoria Corsa 700x30 G2 Amber Yanak alacağım 2100 lira gibi bir fiyatı var(link atamıyorum).
Göbek konusuna gelirsek hala vereceğim paraya değer mi yani değiştirmeye gerek var mı bu konuda kararsızım. Düşündüğüm gibi bir performans artışı olur mu hızımı korumama ne denli etki eder deneyimlemediğim için hala düşünme aşamasındayım.
Ama göbek olarakta şu anlık
Koozer XM490 PRO ön arka göbek setini düşünüyorum.
Hocam gps destekli Samsungun uygulamasını kullanıyorum hız konusunda tabi yanılmalar olabilir bu konuda bir şey diyemem. Kendim lisanslı eski yüzücüyüm aktif olarakta bodybuildle ilgileniyorum. Kardiyovasküler olarak güçlüyüm yani

Burada yaptığım hızı abartmam ya da yalan söylemem emin olun hiçbir işe yaramaz. Yokuş aşağı 85 gördüğüm yol asfalt ciddi uzun bir yokuştu hatta mekanik disk frenler tutmaz diye o yolda ne yaptığımı sorgulamıştım. 70 gördüğüm yol aynı şekilde asfalt ve rüzgarın tamamen arkamda olduğu kondisyon olarakta çok güzel hissettiğim zamanlardan birisiydi. Söylediğiniz uzun süre koruma konusuna gelirsek max speed olarak yazmışım bu hızları korumak tabikide çok zor bir yerlere 70le gidiyorum değil max speed gördüğümü yazmışım. Bunun dışında bisikletin ortalama 40 hız için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum abarttığım bir durum yok. Güzel kinayeniz içinde teşekkürler

Pogacarla kıyaslamak komik olmuş.