Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

@bayihtiyar çok teşekkür ederim yorumunuz için aldığımızda göreceğim artık hangisini alabilirsem:)

Scudo
mossonunda 1 tane ilanı var sahibinden sitesinde. bisanda aynı şekilde 1 idi 2 oldu pek fazla yok genelde carraro. mosso ilanları tur kategorisinde olan 2xx serisi var. gravel sayılırsa onlarda bilmem :D bence onlar gravel deyil

@Dncr

marka-model, kadro boyu, fiyat ve daha da önemlisi içinize sinen bir bisiklet bulmak kafa karıştırıcı olabiliyor. Bütçe uygunsa grx vites setli, hidrolik disk frenli olan modellerden tercih edin. Tabi modeller arasında başka farklılıklar da var. Önce modeli beğenin, sonra o bisikletin artıları, eksileri hakkında forumda inceleme, kullanıcı yorumları bulabilirsiniz. Gravel olarak zaten forumda da bisan,carraro ve mosso kullanıcıları var. Başka marka-model yok gibi bir şey.

• Beğen
Tepkiler: Dncr
@bayihtiyar evet çok haklısınız ben ekstra yokuşa önem vermiştim onu da anladım ruble aynakol oranından ikinci el alıp bende başlayacağım artık sağlıklı yaşam ve iki teker macerama inş en kısa zamanda

• Beğen
Tepkiler: bayihtiyar
Arkadaşlar selamlar
Bisikletim çalindiktan sonra beni şehir içinde idare edecek ve daha sonra toplamaya müsait bir bisiklet arıyordum.Şöyle bir ilan var önceden 1000 tl istiyordu fakat satılmayınca 790 a düşürmüş,sahibi iranli bir arkadaş.Sizce nasıl bu parayı eder mi ?
Link
(link)
(Gravel toplamayı düşündüğüm için buraya yazdım.)

Arkadaşlar selamlar
Bisikletim çalindiktan sonra beni şehir içinde idare edecek ve daha sonra toplamaya müsait bir bisiklet arıyordum.Şöyle bir ilan var önceden 1000 tl istiyordu fakat satılmayınca 790 a düşürmüş,sahibi iranli bir arkadaş.Sizce nasıl bu parayı eder mi ?
Link
(link)
Link çalışmadı bende

Arkadaşlar selamlar
Link
(link)
Öncelikle bisiklet 26" olarak görünüyor ve o bisikletin surly olduğunu düşünmüyorum 790 liraya kim surly kadrosu satar? Bence aceleci davranmayın. Sahibinden de bir surly ilanı var mesela 3999'a satıyor sadece kadrosunu şuan avrupa sitelerinde gördüğüm en düşük surly kadro fiyat 450€ falan. (link)

@MakRo evet hocam ama satan arkadaş yabancı olunca surly olabilir diye düşündüm ama dediğiniz doğru bi fiyata surly imkansiz gerçekten

Carraro da gravel-şehir-yol kadroları üzerine bir kaeşılaştırma.
RC mesafesi olarak gravel ve yol kadroları benzeşirken, bb mesafesinde gravel sportive 3xx serisine daha yakın. Ama genel olarak yol bisikleti genleri baskın bir gravel.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu karşılaştırmada referans nedir?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Bu karşılaştırmada referans nedir?
Web sayfasındaki geometri tablolarını paint ile birleştirdim. Yorumu inceleyen yapar. Ne için referans onu anlamadım.
Üç kadro biri yol biri hibrit diğeri gravel.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Web sayfasındaki geometri tablolarını paint ile birleştirdim. Yorumu inceleyen yapar. Ne için referans onu anlamadım.
Yani kadro boyları aynı olmayan ölçüleri karşılaştırma yapmışsın da burada rc ve bb borularından başka çıkarım yapılmaz da o yüzden dedim.
Bir de açılar.

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Öncelikle bisiklet 26" olarak görünüyor ve o bisikletin surly olduğunu düşünmüyorum 790 liraya kim surly kadrosu satar? Bence aceleci davranmayın. Sahibinden de bir surly ilanı var mesela 3999'a satıyor sadece kadrosunu şuan avrupa sitelerinde gördüğüm en düşük surly kadro fiyat 450€ falan. (link)
5. Foto ne oluyor anlamadım.

Yani kadro boyları aynı olmayan ölçüleri karşılaştırma yapmışsın da burada rc ve bb borularından başka çıkarım yapılmaz da o yüzden dedim.
Bir de açılar.
Üçü için de m kadro demiş üretici. Hocam küçükte olsa belki fikir verir, aynı markanın üç farklı kadrosu işte. Tabiki bike fit ile aynı kişiye yapılan üç tür kadro kadar fikir vermez. Şu forumdaki kullanıcılar genelde yol veya şehir kadrolarından acaba geçsem mi diyor. Ben dahil. Dediğim gibi çokta bilimsel şeyapmamak lazım.

Orada yol yok yalniz😇

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Geri