Dncr
Üye
- Tepki
- 31
- İsim
- Dinçer
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Corelli
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Link çalışmadı bendeArkadaşlar selamlar
Bisikletim çalindiktan sonra beni şehir içinde idare edecek ve daha sonra toplamaya müsait bir bisiklet arıyordum.Şöyle bir ilan var önceden 1000 tl istiyordu fakat satılmayınca 790 a düşürmüş,sahibi iranli bir arkadaş.Sizce nasıl bu parayı eder mi ?
Link
(link)
(Gravel toplamayı düşündüğüm için buraya yazdım.)
Öncelikle bisiklet 26" olarak görünüyor ve o bisikletin surly olduğunu düşünmüyorum 790 liraya kim surly kadrosu satar? Bence aceleci davranmayın. Sahibinden de bir surly ilanı var mesela 3999'a satıyor sadece kadrosunu şuan avrupa sitelerinde gördüğüm en düşük surly kadro fiyat 450€ falan. (link)Arkadaşlar selamlar
Bisikletim çalindiktan sonra beni şehir içinde idare edecek ve daha sonra toplamaya müsait bir bisiklet arıyordum.Şöyle bir ilan var önceden 1000 tl istiyordu fakat satılmayınca 790 a düşürmüş,sahibi iranli bir arkadaş.Sizce nasıl bu parayı eder mi ?
Link
(link)
(Gravel toplamayı düşündüğüm için buraya yazdım.)
Web sayfasındaki geometri tablolarını paint ile birleştirdim. Yorumu inceleyen yapar. Ne için referans onu anlamadım.Bu karşılaştırmada referans nedir?
Yani kadro boyları aynı olmayan ölçüleri karşılaştırma yapmışsın da burada rc ve bb borularından başka çıkarım yapılmaz da o yüzden dedim.Web sayfasındaki geometri tablolarını paint ile birleştirdim. Yorumu inceleyen yapar. Ne için referans onu anlamadım.
Üç kadro biri yol biri hibrit diğeri gravel.
5. Foto ne oluyor anlamadım.Öncelikle bisiklet 26" olarak görünüyor ve o bisikletin surly olduğunu düşünmüyorum 790 liraya kim surly kadrosu satar? Bence aceleci davranmayın. Sahibinden de bir surly ilanı var mesela 3999'a satıyor sadece kadrosunu şuan avrupa sitelerinde gördüğüm en düşük surly kadro fiyat 450€ falan. (link)
Üçü için de m kadro demiş üretici. Hocam küçükte olsa belki fikir verir, aynı markanın üç farklı kadrosu işte. Tabiki bike fit ile aynı kişiye yapılan üç tür kadro kadar fikir vermez. Şu forumdaki kullanıcılar genelde yol veya şehir kadrolarından acaba geçsem mi diyor. Ben dahil. Dediğim gibi çokta bilimsel şeyapmamak lazım.Yani kadro boyları aynı olmayan ölçüleri karşılaştırma yapmışsın da burada rc ve bb borularından başka çıkarım yapılmaz da o yüzden dedim.
Bir de açılar.
5. Foto ne oluyor anlamadım.
Orada yol yok yalniz😇Web sayfasındaki geometri tablolarını paint ile birleştirdim. Yorumu inceleyen yapar. Ne için referans onu anlamadım.
Üç kadro biri yol biri hibrit diğeri gravel.
Manifestonun kadrosu cr 052 kadrosu 😊Orada yol yok yalniz😇
5 hane sandım ben rakamıDijital bavul terazisi ile tartmışlar, 13.07 kg gelmiş. Çelik, çelikliğini yapmış.![]()
Bende farkettımde manifesto heralde fıtness olarak tek örneği carraronunOrada yol yok yalniz😇
Manifestonun kadrosu cr 052 kadrosu 😊
Ben kendim için bir kıyas yaparken foruma atayım dedim.
Carraro Manifesto!