Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Kadro boyunun ufak olduğundan eminseniz, bence yinede siz bilirsiniz ama ben iade edin derim. Neden mi? İnsanın içine sinmediğinde kaşıntısı tutuyor. Kadro boyu konusunda da "keşke" diyerek iç geçirmeyin. Alın paranızı, başka bisiklete yönelin. İlla ki içinize sinecek bir tane edinebilirsiniz. Hem siz 54 istemişsiniz, onlar 52 göndermiş. Yok efendim "yolda 56 kullanan gravel de 52 kullanır"mış. Belki siz yolda 58 kullanıyorsunuz da bu yüzden 54 istediniz? Misal diyorum. Onlar kafalarına göre yollayamazlar. Tamamen kişisel görüşümdür, ben olsam iade eder, başka bisiklet arayışına girerdim. Bu arada benim boyum 173 ve endurance 52 kadro yol bisikletine biniyorum. Bisikletim de, normal diğer bisikletlere göre kadrosu bir tık büyük denilen Bisan Grand Tour Eco.
O kadar ki, ben bile ilk zamanlar bisikletimin kadrosu ufak sanmıştım. :) Hem de 173 boy, 78 iç bacakla. :)

Almadım zatne hocam. Gerçekten küçüktü. Dedim şimdi bunu zor gönderdi adamlar 54 gönderecekler ne zaman gelecek kim bilir. Zaten bisiklet firması kalıbında değil adamlar. Kadronun dışı güzel ama işçilik berbat gerçekten . Hiç düşünülmemiş sele borusu girince bu çizilecek , çapakları temizleyelim diye. Belki sele borusunu yükseltirim gidonu yükseltip kullanırım dedim ama kadro küçüktü vücuduma göre .

Almaya değermi yani yoksa gidip şehir bisikletimi alıyım karasızım

Almaya değer. Şehir bisikleti gibi de " commuter " formunda. Çok güzel bir ton delik var istediğin şekilde bagaj takabilirsin . Bisikletin kadro geometrisini çok sevdim . Ama dediğim gibi işçilik kötü.

Scudo
Almadım zatne hocam. Gerçekten küçüktü. Dedim şimdi bunu zor gönderdi adamlar 54 gönderecekler ne zaman gelecek kim bilir. Zaten bisiklet firması kalıbında değil adamlar. Kadronun dışı güzel ama işçilik berbat gerçekten . Hiç düşünülmemiş sele borusu girince bu çizilecek , çapakları temizleyelim diye. Belki sele borusunu yükseltirim gidonu yükseltip kullanırım dedim ama kadro küçüktü vücuduma göre .

Almaya değer. Şehir bisikleti gibi de " commuter " formunda. Çok güzel bir ton delik var istediğin şekilde bagaj takabilirsin . Bisikletin kadro geometrisini çok sevdim . Ama dediğim gibi işçilik kötü.
Hocam zaten sele borusu zamanla çizilecek ve siyah renkten gri renge dönüşecek. Her seleyi ayarladığınızda canınız daha çok sıkılacak. Benim sele borusu artık gri çizgilerden oluşuyor. Bunu corelli alan tüm arkadaşlarımda da gözlemledim. Ben goat 1.0 almaktan, 1 yıl önce yaşadığım bilekte sinir sıkışması sebebiyle vazgeçtim. Şehir içinde sürekli eğik şekilde bisiklet kullanmak beni zorlayacaktı. Ki zaten indirimde üründe kalmadı. Eğer bulabilirsem 52 kadro gri carraro 321 alacağım parayı da denkleştirebilirsem. Eğer bulamazsam corelli trivor 6.0 ı düşünüyorum.

Peki bu ön ödeme yapan insanlar, cayıp başka bisiklet alırlarsa ne kaybediyorlar? Neden bir insan sonunda ışık olmayan, emin olmadığı bir tünelde bu kadar uzun yürür?
Bunu da 50 kez açıkladım daha önceki sayfalarda... Bu ön ödemeyi yaparken diğer bisikletlerin x birim fiyatı ile bugünkü x birim fiyatları aynı değil. Hatta corellinin bile aynı değil. Şimdi vazgeçsek başka bir bisiklete geçsek en az 2500-3000 tl zarar ediyor olacağız. Çünkü o başka bisikletin ön sipariş fiyatını kaçırmış, zamandan dolayı kur farkını biz karşılamış olacağız. Yine söylüyorum corellide tek avantaj grx seti uygun fiyata almak olduğu için bekliyorum.

Bunu da 50 kez açıkladım daha önceki sayfalarda... Bu ön ödemeyi yaparken diğer bisikletlerin x birim fiyatı ile bugünkü x birim fiyatları aynı değil. Hatta corellinin bile aynı değil. Şimdi vazgeçsek başka bir bisiklete geçsek en az 2500-3000 tl zarar ediyor olacağız. Çünkü o başka bisikletin ön sipariş fiyatını kaçırmış, zamandan dolayı kur farkını biz karşılamış olacağız. Yine söylüyorum corellide tek avantaj grx seti uygun fiyata almak olduğu için bekliyorum.
Özür dilerim tekrarlattığım için. Graveller ilgi alanım olmadığı için kaçırmışım.

Size hak veriyorum, beklemeniz şu andan itibaren çok mantıklı GRX seti farklı bir kadroda kullanmak akıllıca olacaktır ve çokta isabetli olur. Merak ettiğim bir konu var bisiklet için ne kadar ödemiştiniz ?

Size hak veriyorum, beklemeniz şu andan itibaren çok mantıklı GRX seti farklı bir kadroda kullanmak akıllıca olacaktır ve çokta isabetli olur. Merak ettiğim bir konu var bisiklet için ne kadar ödemiştiniz ?
4000in altında bi rakam .

4000in altında bi rakam .
ÖN / ARKA AKTARICIShimano FD-RX400 / Shimano FD-RX400
VİTES / FREN KOLUShimano ST-RX400 2*10 Speed
AYNAKOLShimano Fc-RX600 30-46 T
FRENShimano GRX BR-RX400
RUBLEShimano CS-HG 50 11/32T
ZİNCİRShimano CL-HG54
ORTA GÖBEKShimano BB-RS500

ÖN / ARKA GÖBEKShimano FH-RM33 / HB-RM33
LASTİKSchwalbe Smart Sam 700x42

SELE BORUSUAlloy
GİDON / GİDON BOĞAZIGravel Alloy Dirt Drop Bar 42 cm

*Parça değişiklik hakkı CORELLİ'ye aittir.

Bisiklette kullanabileceğiniz parçalar bunlar olarak görüyorum siz hesap yapmışsınızdır. 4000TL ye bu parçaları normal olarak toplayabiliyor musunuz ?

Ayrıca altta değişiklik hakkı aittir gibi bir ibare var corelli zarar etmemek için parçaları alt seviye kullanmayı tercih edebilir gibi görünüyor..

ÖN / ARKA AKTARICIShimano FD-RX400 / Shimano FD-RX400
VİTES / FREN KOLUShimano ST-RX400 2*10 Speed
AYNAKOLShimano Fc-RX600 30-46 T
FRENShimano GRX BR-RX400
RUBLEShimano CS-HG 50 11/32T
ZİNCİRShimano CL-HG54
ORTA GÖBEKShimano BB-RS500

ÖN / ARKA GÖBEKShimano FH-RM33 / HB-RM33
LASTİKSchwalbe Smart Sam 700x42

SELE BORUSUAlloy
GİDON / GİDON BOĞAZIGravel Alloy Dirt Drop Bar 42 cm

*Parça değişiklik hakkı CORELLİ'ye aittir.

Bisiklette kullanabileceğiniz parçalar bunlar olarak görüyorum siz hesap yapmışsınızdır. 4000TL ye bu parçaları normal olarak toplayabiliyor musunuz ?

Ayrıca altta değişiklik hakkı aittir gibi bir ibare var corelli zarar etmemek için parçaları alt seviye kullanmayı tercih edebilir gibi görünüyor..
Sadece grx set 450 euro civarı... Yurt dışı fiyatı... Türkiyede vergiyle ne olur sen düşün... 4000 tl ye bunları toplayamazsın sevgili dostum. Ayrıca o değişiklik vs konusu benim de aklıma gelmişti. Corellinin müşteri hizmetlerinden bir arkadaşa fi tarihinde bir kez ulaşabilince sormuştum bu konuyu. Hayır kesinlikle daha düşüğü monte edilmez merak etmeyin demişti, tabi bu söze ne kadar güvenilir göreceğiz... Malum, corelli...

@Heraklia birkaç dakikadır uğraşıyorum gördüğüm haberi bulabilmek için. Bulur bulmaz atacağım linkini.

• Beğen
Tepkiler: Heraklia
2021 modellerden biri, 3 gün evvel feysbuk sayfasına yüklenmiş. Bisan yerli piyasayı tamamen ele geçirmeye kararlı görünüyor. Bu bisiklet için kredi de çekilir, banka da soyulur birader.

Dosyalar

• 1600081543610.png
    1600081543610.png
    195,8 KB · Okunma: 137
@emir yakup bulut O setle hiçte masum bir fiyat olmayacaktır, ama çok hoş 👍

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Merhabalar Goat 1.0 yeşil ve mavi renk 52-54 cm iki adet bisiklet gördüm Anka bike firmasında bilginiz olsun.Fiyat konusunda bilgi alamadım.Çok kalabalıktı.

Kadro boyunun ufak olduğundan eminseniz, bence yinede siz bilirsiniz ama ben iade edin derim. Neden mi? İnsanın içine sinmediğinde kaşıntısı tutuyor. Kadro boyu konusunda da "keşke" diyerek iç geçirmeyin. Alın paranızı, başka bisiklete yönelin. İlla ki içinize sinecek bir tane edinebilirsiniz. Hem siz 54 istemişsiniz, onlar 52 göndermiş. Yok efendim "yolda 56 kullanan gravel de 52 kullanır"mış. Belki siz yolda 58 kullanıyorsunuz da bu yüzden 54 istediniz? Misal diyorum. Onlar kafalarına göre yollayamazlar. Tamamen kişisel görüşümdür, ben olsam iade eder, başka bisiklet arayışına girerdim. Bu arada benim boyum 173 ve endurance 52 kadro yol bisikletine biniyorum. Bisikletim de, normal diğer bisikletlere göre kadrosu bir tık büyük denilen Bisan Grand Tour Eco.
O kadar ki, ben bile ilk zamanlar bisikletimin kadrosu ufak sanmıştım. :) Hem de 173 boy, 78 iç bacakla. :)
Mosso'nun gravelleri cok yakisikli ya bro onlari begendim ben. Edinilebiliyorsa arkadaslar ona yönelsin derim :)

Arkadaşlar merhaba carraro gravel g2 almayı düşünüyorum.boyum 187 kadro boyu kaç olmalı.Birde 2019 ve 2020 arasında çok fark var mıdır?Tiagra set yeterli gelirim?En fazla günlük 100 km yol yapmayı düşünüyorum.Teşekkürler

Yukarıda yolda ne kullanıyorsan 4 kadro altı yazılmış,benim 76 cm bacak boyum var.Bisikletçim 52 kadronun bana tam olacağını söyledi.Hazirandan beri bekliyorum.Bu kadro bana büyük mü gelecek?

Geri