samet akkaya
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.966
- İsim
- Samet Akkaya
- Başlangıç
- 2007—08
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Kadro boyunun ufak olduğundan eminseniz, bence yinede siz bilirsiniz ama ben iade edin derim. Neden mi? İnsanın içine sinmediğinde kaşıntısı tutuyor. Kadro boyu konusunda da "keşke" diyerek iç geçirmeyin. Alın paranızı, başka bisiklete yönelin. İlla ki içinize sinecek bir tane edinebilirsiniz. Hem siz 54 istemişsiniz, onlar 52 göndermiş. Yok efendim "yolda 56 kullanan gravel de 52 kullanır"mış. Belki siz yolda 58 kullanıyorsunuz da bu yüzden 54 istediniz? Misal diyorum. Onlar kafalarına göre yollayamazlar. Tamamen kişisel görüşümdür, ben olsam iade eder, başka bisiklet arayışına girerdim. Bu arada benim boyum 173 ve endurance 52 kadro yol bisikletine biniyorum. Bisikletim de, normal diğer bisikletlere göre kadrosu bir tık büyük denilen Bisan Grand Tour Eco.
O kadar ki, ben bile ilk zamanlar bisikletimin kadrosu ufak sanmıştım.Hem de 173 boy, 78 iç bacakla.
![]()
Almadım zatne hocam. Gerçekten küçüktü. Dedim şimdi bunu zor gönderdi adamlar 54 gönderecekler ne zaman gelecek kim bilir. Zaten bisiklet firması kalıbında değil adamlar. Kadronun dışı güzel ama işçilik berbat gerçekten . Hiç düşünülmemiş sele borusu girince bu çizilecek , çapakları temizleyelim diye. Belki sele borusunu yükseltirim gidonu yükseltip kullanırım dedim ama kadro küçüktü vücuduma göre .
Almaya değermi yani yoksa gidip şehir bisikletimi alıyım karasızım
Almaya değer. Şehir bisikleti gibi de " commuter " formunda. Çok güzel bir ton delik var istediğin şekilde bagaj takabilirsin . Bisikletin kadro geometrisini çok sevdim . Ama dediğim gibi işçilik kötü.