Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

@Emrdgn
Bu yaz adım başı Carraro gravel göreceksin. Onların içine karışıp yok olmak ya da Fuji alıp aralarından sıyrılmak. Tercih senin. Bu arada Decathlon'a da bu ayarda bir gravelin gelme olasılığı var. Telefon edip kesin bilgi al bence. Onun fiyatı da bu aralıkta olacak muhtemelen.

Scudo
@boing
Dediği gibi bekleyebilirsiniz.
Decathlon rc 500 modelini getirdi ama rc 520'i getirirse iyi olacaktır. Decathlon'a mail attım "Seçmiş olduğunuz ürün ile ilgili talebiniz iletilmiştir" demişlerdi. Dediğiniz gibi carraro'nun kullanıcısı artışta bu aralar sağda solda görme oranımız da artacaktır. Fuji'nin neredeyse standartlaşmış artık chromoly kadrosundan dolayı tercih edilebilir fakat donanım olarak carrarodan olarak düşük.

Carraro gravel düşünenlere almadan önce Salcano'nun r7020'li gravel bisikletini de incelemelerini şiddetle tavsiye ederim. Aradaki fiyat farkına kat kat değer.

• Beğen
Tepkiler: ozan ünaldı
@murat serbet
Çok teşekkür ederim

@ippon
@ippon
Bana bir soru gibi geldi km saati için mevcut aparat üstünde gelen farklı bir öneriniz varmı.

@boing
Rc500 tam Sora bile olmayan setiyle, üzerinde yol lastiğiyle 4500 TL ise Rc520'yi düşünmek bile istemiyorum. Decathlon artık ucuz bir marka değil.

@ippon
bendeki baglantı aparatının aynısı sizin ki farklı

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@cagatay17
Abi ilk fırsatta jantlardaki şu keşmekeşin, amator goruntunun ne bileyim yani biz fikirtepe çocuguyuz yani .

Ne diyecegimi şaşirdim iyi mi :D

Maşadaki kocaman GRAVEL yazisini yok edip jantlardaki cift renk etkisinden kurtarirsan bence makina sana duaci olur

@ippon
Şimdi anladım evet gidonada takılıyor bir çanta bagşamıştım onu engelledi bende oraya bagladım sonra çantayı söktüm orada kaldı
aslında elimde götürürken gidon bogazından tutmak daha kolay olur yerini değiştirip gidona baglaya bilirim .

@mariokaldato
çok haklısın bütün enerjimi o çiftrenk cantlar sömürüyor bakıcam bir caresine

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@cagatay17
benim sunduğum sadece öneriydi yanlış anlaşılmasın :) pek sayın ve saygıdeğer @mariokaldato 'nun önerisine de katıldığımı beyan ederim. akıcı ve estetik bir jant setiyle daha da güzel bir gravel çıkar ortaya. güle güle kullanın.

@Ersin savaş

Açısını ayarlaması kolay. Ayarını kolay kaybetmiyor.
Cok bozuk yolları saymazsak memnunum.
(link)
Ben aldıktan sonra iyice pahalanmış.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
@ippon
yok be dostum ne yanlış anlaması bir ömrü insanları anlamaya harcadık yanlışı görmeyiz yanlış da anlamayız rahat ol fikirlere saygımız var.

bende gravel g2 kullanıyorum ve benim km saatimde aynı yere takılı sigma. bağlantı için bir aparatı yok altında çift taraflı bant gibi bir şey var, bantla yapıştırdıktan sonra lastikle sabitleniyor. yer değiştirsek yapışkan bant işlevini kaybeder mi acaba ve eski yerindeki boyada kopma/aşınma olur mu bilemedim. bu arada bisikletten her anlamda memnunum sadece boya kalitesi çok kötü

• Beğen
Tepkiler: cagatay17
@Unall
evet o yapışkan sorun olabilir bir fön makinası yardımı ile ısıtarak olur
boya kalitesi evet avrupalı seçeneklerine göre biraz düşük biraz özen gösterdikmi daha uzun soluklu olur.

• Beğen
Tepkiler: Unall
Geri