Burada 85 arkadaş ile aynı düşünceleri paylaşıyoruz,bu arkadaşlar bu kadar fiata karşı,karşı olmaları çok doğal ,ankaradan gideceklere masrafli alanyada olana sorun yok tabi,antalyadan gelecek olanlarada maliyet olacak ,bu forumda alanyadan olan varsa dinlemek isterdim,
Maddi durumu iyi olanlara lafimiz yok ,geçen sene şubat akra fondoda katılımda 500 kişi yoktu ,niye bana bunun cevabını verin ,neden 2016 marmarada 800 'ü aşkın kişi vardı nedenini söyleyeyim ucretsiz bir fondo oldu ,çipte vardı ,yemekte istasyonda sağlık ekibi tişört havlu vs vs ,yollarda tek araç yoktu ,bir kere şunu anlayacagiz bu kadar katılım olan marmara 2016 yarışinin ertesi yılı aynı yerde orhangazi bursa nilüfer kısa etapta neden 60 mastırda 6 kişi idik çünki ücretli idi makul Ücrete rağmen katilma oranı az idi ,demekki neymiş siz fiat koyarsanız ücretleri yukarı çekerseniz kimse gelmez ,,,,kısa 160 uzun 210 tl ,,,bakalım ne olacak bu gün 24 saatte anca 1 kişi listeye girdi ,katılım 2 ay önceden çeşme 2018 'de bayağı hareketli idi neden ? veloturk var ,hayır işi bu sene veloturk ne yapacak bakalım fiatlar konusunda
Fiatlar alanya durum budur,
24 şubat akra kısa 160 uzun 210 tl ,
Seneye bu rakamların üstü olur yani 2020 'de
Görünen köy kılavuz istemez 500 kişi ile yetinirler artık ,
zati amaçlarida budur
Bu evet diyenlerden speedhunter nikli arkadaş istanbuldan ,hayır diyenler neden hayır dediklerini açıkladılar ,birde evet diyen arkadaşlar açıklama yapar ise aydınlanmış oluruz neden evet ???????
Murat 16 evet demiş konum çeşme ,
Oksan özdöl ,izmirden
Genar batur ızmir
Enn - es istanbul
Cenk tamay ıst,
Fatih anıl ankara
Altay fan isparta
Özcan dostuma sormak isterim bursada kendisi,neden evet birde özcan sen gidecekmisin akra antalya ve alanyaya ?
Diğer Evet diyen arkadaşlardan kim gidecek akraya ve alanyaya evetlerden o anlaşılmakta ,yani biz makul buluyoruz ve gidecegizmiyimi anlayacagiz yoksa yok ben gitmeyeceğim ama fiatlar makulmuyu anlayacagiz konuya açıklık getirelim,,,
Özellikle istanbullu arkadaşların mesajları önemli maliyetleri nasıl karşılayacaklar ,,,
Sadi imren dostum sende evet demişsin bursadasın gidecekmisin ?
Gitmeyecek isen neden evet ?
Serkan nadir antalya ona yakın maliyet az gelecek
Ilter elmas sanada aynı soru neden evet ?
Sende bursadasın ,gidecekmisin ?
Supereva var birde burdurdan
katılacakmı acaba?
Neden soruyorum kaça mal olacak burdurdan
Kerem erdoğan arkadaşım gidecekmi istanbuldan ? Gidecekse maliyet ne kadar olacak ?
Aşağıda ilk mesajim var ?
Arkadaşlar gran fondo ücret anketi ıçin evet ,hayır ,çekimser oyunu kullanabilirsiniz,evetse, neden evet ?
açıklarsanız memnun olurum,hayırsa aynı şekilde
Oyumu açık olarak söylüyorum ,
artık fazla zam oldu,bu nedenle hayır,,,,
Aşağıda gran fondo marmara 2017 'e katılım anketi var Uzunda 24 kisada 26 kişi
65 kişi katılmamış,çoğunluk hayır demiş nedenide ücretli Olması
Kısa 75 lira idi uzun 125 lira ,bu makul fiat idi bana göre ,tabi birde antalyadan gelene uzak izmir keza anca ıstanbullu için ıdeal idi ,etap orhangazi bursa nilüfer kısa idi ,uzun ise istanbul viaport asya bursa endülüs arası,
Gran Fondo Marmara 2017
Aşağıda geçen seneki akra gran fondo ücretleri
Uzun parkur - 127km
- İadesiz kayıt ücreti: 160 TL
- İade edilebilir kayıt ücreti: 180 TL (15 Şubat 2018 tarihine kadar yapılacak olan kayıt iptallerinde tam iade yapılır)
- 15 Şubat 2018 tarihinden sonra kayıt ücreti: 180 TL (İadesiz)
Kısa parkur - 74km
- İadesiz kayıt ücreti: 110 TL
- İade edilebilir kayıt ücreti: 130 TL (15 Şubat 2018 tarihine kadar yapılacak olan kayıt iptallerinde tam iade yapılır)
- 15 Şubat 2018 tarihinden sonra kayıt ücreti: 130 TL (İadesiz)
Bu seneki
Kayıt Ücreti
AKRA Gran Fondo Antalya - Uzun Parkur (92 km) kayıt ücretleri:
- İadesiz kayıt ücreti: 210 TL
- İade edilebilir kayıt ücreti: 240 TL (11 Şubat 2019 tarihine kadar yapılacak olan kayıt iptallerinde tam iade yapılır)
- 11 Şubat 2019 tarihinden sonra kayıt ücreti: 240 TL (İadesiz)
Ödemenin online kayıt esnasında yapılması gerekmektedir.
Son kayıt tarihi 18 Şubat 2019'dur ve kaydın tamamlanması için en geç bu tarihe kadar ödemesinin yapılmış olması gerekmektedir.
Kayıt Ücreti
AKRA Gran Fondo Antalya - Kısa Parkur (61 km) kayıt ücretleri:
- İadesiz kayıt ücreti: 160 TL
- İade edilebilir kayıt ücreti: 190 TL (11 Şubat 2019 tarihine kadar yapılacak olan kayıt iptallerinde tam iade yapılır)
- 11 Şubat 2019 tarihinden sonra kayıt ücreti: 190 TL (İadesiz)
Ödemenin online kayıt esnasında yapılması gerekmektedir.
Son kayıt tarihi 18 Şubat 2019'dur ve kaydın tamamlanması için en geç bu tarihe kadar ödemesinin yapılmış olması gerekmektedir.
Ilginç iadesiz 210
Iadeli 240
Rakama bak ,,,,,,
11 şubattan sonra 240 'i veren bir daha alamaz
Ne güzel suyundanda koy
Erol küçükbakırciya sitem dolu özel mesaj gönderilmiştir cevap bekliyorum
Hastalığın kökeni şudur,hiç bir sponsor firma bu ülkede bisiklet sporunun gelişmesine katkıda bulunmaz bu acı bir gerçektir gran fondo bazı turizmcilerin arka bahçesi değildir burada iyi niyetli stk kuruluşlarının çalışmaları olur ise gerçek gran fondo nasıl olur gösteririz bu anca veloturk gibi amatör arkadaşların emekleri ile olur,
Veloturk ve onu destekleyen bir stk lazım dernekler keza ,gran fondo ücretlerini nasıl aşağıya çekeriz ona bakacağız ,anadolu yakada etap vardır ,pendik belediyesi ve şile belediyesi ile yakın temas olabilir bu etaplar benim idman yaptığım etaplardir 70 km 'lik bir etap çıkartırım yeterki stk dernekler belediyeler bi araya gelelim veloturk 'lede konuşulur,istanbulda anadolu yakasında bir adet gran fondo şile düzenlenebilir
Avrupa yakadanda gelebilirler
16 kalem masraflardan çok acil olmayan kalemler çıkartılır masraflar kısılır
En önemlileri ambulans,sırt numaraları ,çip ,su istasyonları,madalya ,anı madalyaları,
Federasyona verilecek kapora ücreti ,yarış sonu alınacak tabi,
Yarışı yarıda bırakanlar için minibüs,
Ve hakem giderleri bunlar önemli demirbaş